August 31, 20214 yr Może jestem ślepy albo wyszukiwarka walnięta, ale nie widzę tematu o tej grze. Singla robi Remedy, a multi Smilegate.
August 31, 20214 yr w dziwnym kierunku to multi idzie. pamiętam pierwsze pokazy i wtedy to wyglądało bardziej na konsolowe csgo niz kolejny klon coda. Brakuje mi takiego fpsa jak cs na konsolach, bez jakis perkow i innego gowna - na halo infinite licze.
August 31, 20214 yr Tak jak Soban napisał, multi bardziej przypominało cs, a tutaj bardziej hollywoodzki style widać w nowym trailerze. Grafika mocno podciągnięta, bo PCtowy oryginał wyglądał bardzo biednie, zresztą temat o grze już się gdzieś przewijał na forumku
August 31, 20214 yr Ta alpha czy tam beta multi była całkiem znośna, ale było pare udziwnień tez chciałbym coś na wzór CS bez perkow i innych dupereli
December 10, 20214 yr Serio to ma tak wyglądać? Opad szczeny gwarantowany. Widać napracowanko i warto będzie ograć tego singla, skrypty w najlepszym tego słowa znaczeniu jak za dawnego modern warfare. Będzie też jakiś super suit a'la crysis?
December 10, 20214 yr 59 minut temu, Bielik napisał: Serio to ma tak wyglądać? Opad szczeny gwarantowany. Widać napracowanko i warto będzie ograć tego singla, skrypty w najlepszym tego słowa znaczeniu jak za dawnego modern warfare. Będzie też jakiś super suit a'la crysis? Mi i tak się wydaje, że tu jest downgrade względem tego co pierwotnie pokazano. Ciekawe, że nikt nie mówi o kolejnym eksie od Remedy dla MS.
December 11, 20214 yr Śmiesznie bo marka crossfire to byl klon csa 1.6 który osiągnął sukces w Azji. A uroslo to do takiej skali ze dostało nawet singla na nowym silniku. Będę obserwował projekt
December 11, 20214 yr Nie będzie, singiel do kupienia osobno.Szo? Taki ex fifa rafa i nie będzie w GP? Pogniewamy się panie spencer.
December 11, 20214 yr 54 minuty temu, PanKamil napisał: Wygląda to zajebiscie. To permanentny eks czy czasówka? W oficjalnych materiałach jest mowa o tym, że MS pomaga Smilegate stworzyć wersję gry na konsole, więc jeśli by miało wyjść na PS5, to nie prędko (jeśli w ogóle). Sam komponent SP Remedy robi od 5 lat jako zewnętrzny deweloper, co zostało ogłoszone 2 czy 3 lata temu.
December 17, 20214 yr Za jakie grzechy pan Spencer bierze do gamepassa takie gry jak The Ascent/The Gunk, a tak fajnie zapowiadająca się produkcję olewa.
December 17, 20214 yr Pamiętam, że CrossfireX zapowiadano jako tytuł do Gamepassa, coś musiało się po drodze zmienić. 15 minutes ago, Bielik said: Za jakie grzechy pan Spencer bierze do gamepassa takie gry jak The Ascent/The Gunk, a tak fajnie zapowiadająca się produkcję olewa. The Ascent to całkiem fajna gra, skończyłem z przyjemnością.