Opublikowano 25 kwietnia 20241 r W grze jest 67 typów przeciwników, gdzieś zabrakło do magicznej liczby dwóch przeciwników, ale nie można mieć wszystkiego. Co do słupków sprzedaży, po pozytywnych reckach jeszcze wyżej wybiły:
Opublikowano 25 kwietnia 20241 r No i dobrze. Pokazują że dev bez dużego expa może zrobić grę z cycatą babą i do tego z fajną mechaniką walki. Może jest jeszcze nadzieja dla branży.
Opublikowano 25 kwietnia 20241 r 67 rodzajów przeciwników to spora różnica w porównaniu do Dragons Dogmy gdzie były 4.
Opublikowano 25 kwietnia 20241 r Niech team ninja wynajmie ich teraz do zrobienia nowego ninja gaiden. Po mistrzowsku zrobią fizykę tzytzków
Opublikowano 25 kwietnia 20241 r Zaczynacie od początku? Czy z sejwem? Nie ominie jakiś pucharek początkowy przez to?
Opublikowano 25 kwietnia 20241 r Nie wiem czasem czy to progressu postaci tylko nie przenosi, trofeum za Abbadona chyba powinino być, nie wiem i tak lecę od początku. To miłej przygody i łamania paluchów Edytowane 25 kwietnia 20241 r przez Szermac
Opublikowano 25 kwietnia 20241 r 12 minut temu, Szermac napisał: Nie wiem czasem czy to progressu postaci tylko nie przenosi, trofeum za Abbadona chyba powinino być, nie wiem i tak lecę od początku. To miłej przygody i łamania paluchów Rozumiem ze pady podladowane czekaja w kolejce. Nie ma chwili do stracenia
Opublikowano 25 kwietnia 20241 r Pewnie dopiero w tym większym obozie przed bossem do odebrania z tej maszyny do upgradów
Opublikowano 25 kwietnia 20241 r Pewnie tak. No graficzka bez tego ziarna i aberacji to jeszcze lepsza .
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Dobra trza się zdrzemnąć. Jest odlot Walka, OST, eksploracja, ganianie za znajdźkami, bossiki A jak wjeżdża po tej szaroburości demowej inna kolorystyka to już w ogóle Co do strojów za Deluxe i Pre-order to nie wiem. Odblokowałem możliwość robienia strojów, ale nie widzę tych nigdzie xd Edytowane 26 kwietnia 202426 kwi przez Szermac
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 3 godziny temu, SebaSan1981 napisał: Jak tam gracze? Evka pozdrawia
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Nowy kompanion jako DLC Spoiler Edytowane 26 kwietnia 202426 kwi przez Snake_Plissken
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Dobra stroje za Deluxe i Pre-order znajduje się poooo 1 akcie jak coś
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Jak gra chodzi na PS5? Dropy, bugi, glitche? Czy wszystko śmiga jak ta lala?