Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano

Mody...

Prawda taka że im bardziej wyłuzdany strój tym gorzej wygląda, najfajniejszy na razie strój to żółty dres ze świecącymi paskami.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 161,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

W pierwszym przejściu najwięcej latałem w Pustynnej Podróżniczce (chyba tak się to nazywało), ale każdy strój sprawdzałem.

Potwierdzili możliwość ulepszeń na Pleju. Było raczej pewne, bo już podstawka miała ulepszenie do Deluxe. Teraz czekać na ceny.

Opublikowano

Podobno ma być gówniane denuvo. Miałem brać day one na PC ale pewnie poczekam aż będzie jakaś bardziej przystępna cena na pingwinach.

Opublikowano
4 godziny temu, Square napisał(a):

Już oficjalnie. O Nikke dlc cisza, więc chyba będzie później.

Może będą chcieli to zgrać z collabem stellar blade w Nikke w przyszłym miesiącu.

Opublikowano

Cyfra na PC 300zł, a wersja deluxe 390zł bezpośrednio na Steam. W GMG trochę taniej.

Ja PC odpuszczam na tę chwilę i dokupię prędzej DLC do wersji PS5. Tylko kurczę pytanie, czy japoński dub również dodadzą wraz z updatem?

Opublikowano
21 minut temu, Suavek napisał(a):

Tylko kurczę pytanie, czy japoński dub również dodadzą wraz z updatem?

Tak, potwierdzali na tweeterze.

Opublikowano
W dniu 15.05.2025 o 21:01, Rtooj napisał(a):

Mody...

Prawda taka że im bardziej wyłuzdany strój tym gorzej wygląda, najfajniejszy na razie strój to żółty dres ze świecącymi paskami.

Panie, mody na PC to nie po to, żeby stroje nowe dawać. vegeta_smile

Opublikowano

Moje goty 2024. Poczekam na obniżkę na PC i ogra się ponownie z nowymi strojami albo i bez żadnych strojówbanderas

Opublikowano

Scarlet będzie bossem w DLC, moja ulubiona postać z Nikke

RDT_20250518_0350441149425794662314395.jpg

c222_00.webp

Opublikowano

A wiadomo w którym miejscu w grze będzie to drugie DLC?

Bo akurat Niera kupiłem na dzień dobry, wiedząc że Emil jeździ po pustyni która na pewnym etapie jest już niedostępna.

W fabule zaraz mam lecieć na jakąś stację kosmiczną, ale mam mnóstwo rzeczy do zrobienia "na dole". Zostać i czekać na DLC?

Gra mogłaby być trochę trudniejsza, bossowie padają za 1-2 razem, a prawdę mówiąc kompletnie nie bawię się w zmienianie rdzeni ani poznawanie wszystkich combo.

Drugi raz przechodzić nie będę, dziwny wybór z tym brakiem hardu na początek.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Czekam z wywieszonym jęzorem. Mogą sporo rzeczy poprawić, ale nawet bez większych zmian przyjąłbym kontynuacja przygód Eve.

Opublikowano

Ciekaw jestem czy połączą uniwersum z Nikke, bo bardzo je przypomina. Chyba, że już było gdzieś potwierdzenie tego poza oczywistym crossem, który nadchodzi w kolejnym updajcie.

Opublikowano

Nikke ma dobrą fabułe, mimo, że ma opinie gry o cyckach, w sumie nie bez powoduboski_miszcz Jakaś singlowa gra albo anime by się przydały.

Opublikowano
3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):

Po takim sukcesie nie dziwne że szykują drugą część. Ciekawe ile przyjdzie nam czekać.

Według tych wykresów które latają po sieci to już w przyszłym roku a w 2027 The Witches.

Opublikowano

Sequel tak szybko? Nie mam nic przeciwko! Stellar Blade to jeden z moich ulubionych tytułów tej generacji i z niecierpliwością czekam na info w sprawie kontynuacji, a wraz z czerwcową altualizacją z przyjemnością wrócę pozdobywać nowe ciuszki! banderas

Oj, ten będzie się prezentował nieziemsko obama

Spoiler

image.png