Opublikowano 15 maja15 maj Mody...Prawda taka że im bardziej wyłuzdany strój tym gorzej wygląda, najfajniejszy na razie strój to żółty dres ze świecącymi paskami.
Opublikowano 15 maja15 maj W pierwszym przejściu najwięcej latałem w Pustynnej Podróżniczce (chyba tak się to nazywało), ale każdy strój sprawdzałem.Potwierdzili możliwość ulepszeń na Pleju. Było raczej pewne, bo już podstawka miała ulepszenie do Deluxe. Teraz czekać na ceny.
Opublikowano 15 maja15 maj Podobno ma być gówniane denuvo. Miałem brać day one na PC ale pewnie poczekam aż będzie jakaś bardziej przystępna cena na pingwinach.
Opublikowano 15 maja15 maj 4 godziny temu, Square napisał(a):Już oficjalnie. O Nikke dlc cisza, więc chyba będzie później.Może będą chcieli to zgrać z collabem stellar blade w Nikke w przyszłym miesiącu.
Opublikowano 15 maja15 maj Cyfra na PC 300zł, a wersja deluxe 390zł bezpośrednio na Steam. W GMG trochę taniej.Ja PC odpuszczam na tę chwilę i dokupię prędzej DLC do wersji PS5. Tylko kurczę pytanie, czy japoński dub również dodadzą wraz z updatem?
Opublikowano 15 maja15 maj 21 minut temu, Suavek napisał(a):Tylko kurczę pytanie, czy japoński dub również dodadzą wraz z updatem?Tak, potwierdzali na tweeterze.
Opublikowano 17 maja17 maj W dniu 15.05.2025 o 21:01, Rtooj napisał(a):Mody...Prawda taka że im bardziej wyłuzdany strój tym gorzej wygląda, najfajniejszy na razie strój to żółty dres ze świecącymi paskami.Panie, mody na PC to nie po to, żeby stroje nowe dawać.
Opublikowano 17 maja17 maj Moje goty 2024. Poczekam na obniżkę na PC i ogra się ponownie z nowymi strojami albo i bez żadnych strojów
Opublikowano 18 maja18 maj A wiadomo w którym miejscu w grze będzie to drugie DLC?Bo akurat Niera kupiłem na dzień dobry, wiedząc że Emil jeździ po pustyni która na pewnym etapie jest już niedostępna.W fabule zaraz mam lecieć na jakąś stację kosmiczną, ale mam mnóstwo rzeczy do zrobienia "na dole". Zostać i czekać na DLC?Gra mogłaby być trochę trudniejsza, bossowie padają za 1-2 razem, a prawdę mówiąc kompletnie nie bawię się w zmienianie rdzeni ani poznawanie wszystkich combo.Drugi raz przechodzić nie będę, dziwny wybór z tym brakiem hardu na początek. Edytowane 18 maja18 maj przez Rtooj
Opublikowano 20 maja20 maj Czekam z wywieszonym jęzorem. Mogą sporo rzeczy poprawić, ale nawet bez większych zmian przyjąłbym kontynuacja przygód Eve.
Opublikowano 20 maja20 maj Ciekaw jestem czy połączą uniwersum z Nikke, bo bardzo je przypomina. Chyba, że już było gdzieś potwierdzenie tego poza oczywistym crossem, który nadchodzi w kolejnym updajcie.
Opublikowano 20 maja20 maj Nikke ma dobrą fabułe, mimo, że ma opinie gry o cyckach, w sumie nie bez powodu Jakaś singlowa gra albo anime by się przydały.
Opublikowano 20 maja20 maj Po takim sukcesie nie dziwne że szykują drugą część. Ciekawe ile przyjdzie nam czekać.
Opublikowano 21 maja21 maj 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Po takim sukcesie nie dziwne że szykują drugą część. Ciekawe ile przyjdzie nam czekać.Według tych wykresów które latają po sieci to już w przyszłym roku a w 2027 The Witches.
Opublikowano 21 maja21 maj Sequel tak szybko? Nie mam nic przeciwko! Stellar Blade to jeden z moich ulubionych tytułów tej generacji i z niecierpliwością czekam na info w sprawie kontynuacji, a wraz z czerwcową altualizacją z przyjemnością wrócę pozdobywać nowe ciuszki! Oj, ten będzie się prezentował nieziemsko Spoiler