Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HALO Infinite - Multiplayer: ARENA (ustawki, customy, dyskusje itp.)

Featured Replies

• Odpowiedzi 322
  • Wyświetleń 137,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No i to jest świetne info, rzygam już CTF z randomami.

Opublikowano

Też macie takie odczucie, że ta gra ma jakiegoś zjebanego wbudowanego laga(nie jest to wina mojego neta, bo gram legancko po kablu i csik na kompie działa lepiej po wifi)?
Nagminnie ginę za rogiem, często melee nie ogarnia hita, a z brki to mam wrażenie, że chłopy często walą 1-2-34 :/

Opublikowano

Tylko w menu pojedynczo niestety.

Kolejna rzecz co mnie wkurza to matchmaking i wrzucanie typów unranked do meczów z rangami przez co system dostaje głupawki. Wczoraj w diamondzie dostaliśmy na slayera typa silver 5, który skończył grę ze statami 3-19, a przeciwnikom dla "równowagi" dało typa unranked który ewidentnie ogarniał na poziomie platinum/diamond. Jak łatwo się domyślić nasz silver tak feedował, że po meczu to mi ranga spadła o połowe prawie :/ Gra bekowo też liczy jak ktoś wyjdzie, bo udało nam się wygrać slayera 3v4 i nic praktycznie nie dostaliśmy do rangi xd

Opublikowano

Najgorsze że nie możesz swojego teamu zrobic, jak zaprosisz 3 graczy do gry to tylko cross Play można wybrać. Team doubles xD

Opublikowano

No wjechały nowe playlisty niestety bez rangi czy wyboru myszka/pad xD arena rankingowa tylko ma to tak jak było 

Team slayer oczywiście z assaultem na starcie xD radar on. Zaorać. 

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

Coś chyba update w tym tygodniu nie pyknął, bo rankedów szuka bardzo długo a btb ciągle sypie errorami przy próbie znalezienia meczu.

Opublikowano

https://www.twitch.tv/halo

Pierwszy major tournament Halo. Mecz rozpoczynający turniej i już restartują bo jeden z graczy miał crasha gry :dynia:

Za godzine oglądania oficjalnego kanału można zgarnąc skórkę na zbroję a na kanałach niektórych streamerów (Summit1G, Myth, Teep, Cloakzy) zgarniamy skórki na broń.

FGxD0esXIAMt-Pl.jpg

FGxUd0-WQAAf16h.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Soban napisał:

@UberAditrzeba coś linkować do twicha czy to jakiś kod na waypoint jest dropiony?

Wydaje mi się, że zdobyć możesz niezależnie od połączenia, bedziesz miał w inventory na twitchu a później klikając "odbierz" dopiero cię przekieruje żeby połączyć konto jeśli tego wcześniej nie zrobiłeś.

Ja mam połączone konto z waypointa i Steama chyba 

Opublikowano

Przeglądałem ostatnio skórki na bron i matko bosko, nawet tam po 6 latach dali po 3 kolorki, z czego 2 będą odblokowane później...

Opublikowano

Czy wy mi możecie wytłumaczyć czemu w Halo ludzie nie mają nawyku komunikacji? Nawet na najwyzszych rangach w grze rankingowej większość nie używa mikrofonu i rzadko kto używa pingowania. To jest mega irytujące, komunikacja w takiej grze szczególnie na rankedach jest kluczowa. Jak gram z KBM to jeszcze się zdarzy częściej że ktoś gada ale jak gram na padach to rozmawiam głównie jak mnie połączy z amerykańskim serwerem. Ewentualnie ludzie z UK czasem gadają.

Przechodzę na Halo z CSa i Valoranta w których już na niskich rangach ludzie ciągle się komunikują bo to po prostu pomaga wygrać. Tutaj 8/10 meczy gram w ciszy.

Opublikowano

Siedzą pewnie na grupach Xbox Live, bądź discordzie i wyjebne na podłączajacych się randomow.

Opublikowano
2 godziny temu, easye napisał:

Siedzą pewnie na grupach Xbox Live, bądź discordzie i wyjebne na podłączajacych się randomow.

No spoko, w Valorancie też ludzie siedzą po discordach ale do randomow sie odzywają bo tak się wygrywa mecze. Zresztą chociaż pingować by mogli.

Jedyna europejska drużyna która ma szanse na wygraną w tym turnieju czyli Acend gra właśnie zacięty mecz już chyba 3 godzinę bo ciąglę kogoś rozłącza i powtarzają xD Tam w 343 chyba na głowę upadli żeby majora organizować miesiąc po premierze nie patchując gry.

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś o chuj chodzi z rankedami w tej grze? Przegram close rankeda i uwala mi z 1/3 rangi w diamondzie a potem wygrywając 4 mecze z rzędu nie jestem w stanie tej straty nadrobić xd?

Opublikowano

Bo Twój mmr jest za niski na średnią w tej randze. I system chce Cię zrzucić do niższych dywizji. Identycznie jest w lolu. Musiałbyś pewnie wygrać z 10 meczy pod rząd żeby wyrównać elo.

Jakie masz win ratio w rankedach?

Opublikowano

To niekoniecznie tak działa. Bardzo duży wpływ na ilość traconych i zyskiwanych punktów ma to jak zdecydowanie wygrywamy/przegrywamy mecz, na którym miejscu w tabeli mecz kończymy i z jakimi przeciwnikami grami

Jeśli np wygrasz Slayera i dostajesz medal Steaktacular, do tego byłeś 1 w teamie z dobrym ratio to dostaniesz dużo punktów.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Mogli by już dać więcej map i jakiegoś contentu. Nie jestem jakimś tam srogim halo maniakiem, ale klepanie się na tych samych 4 mapach zaczyna nudzi.

Opublikowano

Nic nowego nie będzie w tym roku. Taki urok premier przed świątecznych.

Opublikowano

Ja jebie, gra jest obecnie niegrywalna w BTB non stop wywala błąd o zerwanym połączeniu przy matchamakingu, a gdy już po pół godzinie prób uda się rozegrać jeden mecz to dobiera jakieś zespoły 4 vs 2 i inne takie. Co za gówno.

Na premierę wszystko działało