Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Godzinę temu, Square napisał(a):U mnie zniknęło info, że wypada na początku stycznia.Może jakiś glitch albo missclick przy oznaczaniu. Mega mnie to zdziwiło bo swoich produkcji raczej nie usuwają. Tak czy siak była motywacja by w końcu obejrzeć i serial elegancko wjechał. Dobrze się oglądało.
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Ciekawostka: na PrimeVideo, co mnie totalnie zaskoczyło, gdy zacząłem szukać obecności tej animacji na tej platformie, xD, zauważyłem, że w opcji językowej ,,The New Batman Adventures" występuje... cóż, dziwny nietypowy polski dubbing, który z klasyką głosową do których przyzwyczaiły nas pierwsze role dubbingowe do tego serialu (totalny sztosik! Nostalgia!), nie ma nic wspólnego. Batman/B.Wayne... kompletnie nie kojarzę aktora przy tej roli! To samo kom. Gordon, Robin i Joker... Oł Main Gott! Inna wersja tego serialu, nie ta ,,niby-nowa" z Prime'a, czyli ta pierwsza klasyczna, to już typowo: głosy, które znamy z ,,Batman (TAS)"... To mnie zadziwił Prime! P.S. Tiaaa, za niedługo trzeba odpalić tego Fallouta w s02, bo z tego, co Wy piszecie na forum, i co ,,piszo internety", jest w nowym cyklu odcinkowym... naprawdę dobrze!