Opublikowano 30 czerwca 20231 r Z tego co widzę premiera finału jest 14.07. Ja czekam i robię maraton w kolejny weekend z pizzką
Opublikowano 30 czerwca 20231 r To ma być tylko 6 odcinków? Bo więcej niż dwa na tydzień nie będą wrzucać przecież.
Opublikowano 30 czerwca 20231 r Słabo coś, w ogóle o czym tym razem opowiada trzeci sezon? Gdzie się akcja dzieje? Jak coś to dajcie w spoiler, żeby nikomu nie zakłuło. Ja to jednak też sobie poczekam na wszystkie odcinki, to się walnie w jakiś weekend.
Opublikowano 1 lipca 20231 r Niech najpierw trailer wrzucą. No i muszę zerknąć czy mi automatycznie odnowią subskrypcje czy nie.
Opublikowano 1 lipca 20231 r Jak masz podpiętą kartę to odnowią. Czwarty Jack Ryan fajny start, Pena dobrze wypada w bardziej poważnej roli.
Opublikowano 14 lipca 20231 r Z czwartego sezonu Ryana i scena Spoiler tortur- wrzątek i sól na plecki a chwilę później sobie drepta z kocykiem na tych ranach. Serio? Pozatym trzyma poziom poprzedników i szkoda że to koniec. Edytowane 14 lipca 20231 r przez PiotrekP
Opublikowano 16 lipca 20231 r https://www.gamingbible.com/news/the-boys-season-4-put-on-hold-indefinitely-807719-20230629
Opublikowano 17 lipca 20231 r Skończyłem wczoraj The Devil's Hour I polecam. Krótki serial, bo tylko 6 odcinków i wchodzi bardzo dobrze. Jedynie końcówka Spoiler smutna jak dla mnie.
Opublikowano 17 lipca 20231 r Ja się zawiodłem końcówką. Spodziewałem się czegoś lepszego, ale serial i tak na plus.
Opublikowano 17 lipca 20231 r Najlepszy serial amazona, oby utrzymali poziom z drugim i trzecim sezonem
Opublikowano 17 lipca 20231 r 10 godzin temu, Basior napisał: Taki se. Do takiego Darka lata świetlne. Gdyby skasować Spoiler sezon 3 Dark , to może, a tak to nie.
Opublikowano 17 lipca 20231 r W dniu 15.07.2023 o 21:08, Square napisał: Nic o Boysach? Przynajmniej pokazali, że Gen V we wrześniu. Mam nadzieję, że będzie podobny poziom.
Opublikowano 17 lipca 20231 r 10 godzin temu, Basior napisał: Taki se. Do takiego Pokaż ukrytą zawartość Darka lata świetlne. 8 godzin temu, Shen napisał: Gdyby skasować Pokaż ukrytą zawartość sezon 3 Dark , to może, a tak to nie. Weźcie z łaski swojej nie róbcie tego porównania bez spoilertaga, bo motyw jest trochę inny i niestety to spoileruje także. Do Devil's Hour najlepiej wejść w ciemno.
Opublikowano 18 lipca 20231 r Jack Ryan to był najsłabszy sezon imo. Cała seria ogólnie dla mnie 9/10. Szkoda że koniec
Opublikowano 20 lipca 20231 r Nowy plakat, ale nadal bez daty premiery. W piątek Kirkman ma być na San Diego Comic-Con i promować drugi sezon, to może coś zdradzi.
Opublikowano 21 lipca 20231 r Od 4 sierpnia będą dostępne wszystkie Bondy. Fajnie, kilka starszych chętnie obejrzę. Edytowane 21 lipca 20231 r przez PiotrekP