Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 13.01.2026 o 08:39, Wooyek napisał(a):Czyli nadal są to grosze w porównaniu do całej reszty.yebnięty Netflix krzyczy tyle za miesiąc co oni za rok, a tu jeszcze w pakiecie gierki z prime gaming i darmowa wysyłka na Amazon. No brainer
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 12.01.2026 o 20:15, Square napisał(a):Zacząłem oglądać pierwszy sezon, cztery odcinki na razie i jest zajebiście.Tylko czemu nie ma polskich napisów?Pozostałe mają napisy. Ja właśnie oglądam piąty sezon, dopiero dwa odcinki za mną, ale na chwilę obecną, 100% Fargo w Fargo.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No to lipa, w internetach pisali, że tylko pierwszy pozbawiony napisów polskich. Piąty jakby co jest z napisami.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Piąty widziałem, że ma napisy. Ogólnie dziwne to jest, bo np na początku jak jest info o imionach to są napisy, ale jak mówią to nie ma.