Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Za moich czasów w gwiezdnych wojnach była jedna baba i filmy stałe się kultowe. Teraz jest ich pełno i nikt nie może patrzeć na tę markę. Nic nie mówie chłopaki no ale sami wiecie o co cho :)

• Odpowiedzi 759
  • Wyświetleń 70 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurnia, ten Obi-Wan jest jak parodia  Starwarsy (czyt. starwarsy) nigdy wybitne nie były i kiczem okraszone, ale to jest gruba przesada.  

• https://variety.com/2023/tv/global/disney-junior-ariel-the-little-mermaid-1235642365/   Ariel. Bielsze już nie będzie. 

Opublikowano
  • Autor

A w którym miejscu Plugawy coś napisał o czarnoskórych i co to ma z szczurami graczami piwniczakiami wspólnego?

Opublikowano

No to się dołączę. Mi też to nie przeszkadza i bym tego nie zauważył, gdyby nie jęczenie gangu mizandorów

ale spoko, mizoginię można leczyć

dla rasistów tylko kula w łeb 

Opublikowano

Jakby co to w Łotrze 1 (Jyn Erso) i Mandalorianie (Cara, Ahsoka) kobiety też miały istotne wątki, a są to jedne z lepszych rzeczy w całych Gwiezdnych Wojnach. Po prostu serial o Kenobim jest słaby (i nawet nie jestem pewien czy jest głównie o nim..)

Opublikowano

Racja, są lepsze wątki lub gorszę. I chyba nie ma znaczenia, czy to baba czy nie. Generał Hux był słabą postacią bo był słaby. Rey też była slaba, bo była źle napisania. I koniec. 

Kenobi niestety cały jest słaby:potter:

Opublikowano

Jest ktoś jeszcze chętny na skorzystanie z tej promocyjnej oferty (232zł za rok dla czterech)? :cebula: Jeśli tak to PW, żeby już nie zaśmiecać tematu :lapka:

Opublikowano

a lewactwo dalej niszczy kultowe serie;/ 

Banda białych facetów napada wieżowiec. Czarny jest geniuszem komputerowym xD A do tego kolejny czarny pomaga schwytać białych przestępców xD Masa męskiego obściskiwania xD Kobieca postać wykazuje gram inteligencji xD Oczywiście jak biały hetero to trzeba go wyśmiać i zrobić z niego nieudacznika. Tfuuuu

Szklana pułapka

1988 

kiedyś to było teraz to nie ma

Aż se włączę kolejny klasyq, Gliniarz z Bewerlyhils. Mam nadzieję, że jest tak biały jak pamiętam 

Opublikowano

Nie podoba mi się dźwięk w odtwarzanych treściach. Jest bardzo cichy i jakiś taki przytłumiony. Macie podobnie, czy tylko u mnie tak jest?

Edytowane przez ginn

Opublikowano

U mnie jest bardzo dobrze, mam soundbar Yamahy 2.1.

Opublikowano

Czy da się domyślnie ustawić aby były napisy polskie + dźwięk oryginalny?

Jak oglądałem Kenobiego to za każdym razem dubbing PL i trzeba było gmerać w ustawieniach. 

Opublikowano

Na jakim OS? U mnie na webos po aktualizacji aplikacja w końcu zapamiętała ustawienia angielski + napisy. Świeżo po premierze miałem tak samo, zawsze zmieniało ściężkę dźwiękową na polski. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Było?

Wróżka w nowym Pinokiu:

ItbdzDN.png

Nie trzeba być rasistą, serio.

Opublikowano

Jakie opcje płatności obsługuje ten disney+?

Jest możliwość zapłacić przelewem za rok (lub miesiąc) i nie podawać swojej karty / paypala, ewentualnie kod jak w Spotify, czy wyłącznie tryb subskrypcji?

Jest chęć u mnie obejrzenia Lost, najwybitniejszego serialu fabularnego jaki powstał, i jest to chęć mocna :) 

Opublikowano

My Name is Earl polecam, serial z mojej młodości, ale do dzisiaj fajnie napisany. No i ładna latynoska w obsadzie.

Opublikowano

O bez kitu, pamiętam go z Comedy Central. Na początku przyszłego miesiąca aktywują mi Disneya na rok za darmo to zacznę wszystko nadrabiać. Nie wiem za co się zabiorę oprócz The Simpsons :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, krupek napisał:

O bez kitu, pamiętam go z Comedy Central. Na początku przyszłego miesiąca aktywują mi Disneya na rok za darmo to zacznę wszystko nadrabiać. Nie wiem za co się zabiorę oprócz The Simpsons :obama:

Ja jade z archiwum x

Opublikowano

Całość, czy wybrane odcinki? Też mam w planach, ale tego jest bardzo dużo.

Opublikowano

Włączyłem w sumie do karmienia dziecku żeby sobie leciał Król Lew

Oczywiście mała miała to gdzieś i zaraz poszła się bawić. Za to tate obejrzał że ściśniętym gardłem :)

Dla mnie to bajka wszechczasów, a ten dziadowski remake z 2019 wyparłem już z pamięci 

Opublikowano

Kupiłem rok abonamentu w tej promocji na start i ... cały czas oglądamy w domu Netflixa XD

Szczerze mówiąc, to dziwi mnie sukces tej platformy, bo nowych treści jest jak na lekarstwo. Jest niezła bibliotek filmów i seriali, ale trochę brakuje czasu żeby 10x oglądać to samo.

Netflix produkuje masę syfu, ale w tym zalewie szamba praktycznie non stop można trafić na coś ciekawego i przede wszystkim nowego.

Jak przeglądałem D+ i wrzucałem produkcje do listy ulubionych, to wyszło, że 90% to stare filmy i może z 5 nowych seriali Marvela czy SW i to by było na tyle.