Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, Hubert249 napisał:

Mogę Cię zapewnić, że nie będzie ważyć 120 GB xD

130-150:pawel:

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 165,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Quantum Flux
    Quantum Flux

Generalnie powtarza się schemat z premiery Modern Warfare 2019, gdzie w pierwszych dniach i tygodniach niemal całość feedbacku od graczy była głównie negatywna sprawiając wrażenie, że gra była skrajni

• Chłopy piszą doktorat z tego jak prawilnie grać w coda.     

• To, że Ty grasz w Coda jak w jakąś taktyczną gierkę i psujesz grę tym, którzy chcą grać w Coda tak jak zawsze, czyli run&gun to Twoja sprawa. Taktycznie to sobie możesz grać na S&D, inne tryby

Opublikowano

W jakiś przeciekach mi mignęło, że WZ2 jest planowany na styczeń 2023. Ale rynki se uciąć nie dom.

Opublikowano
53 minuty temu, MaZZeo napisał:

Dajcie mechanikę z MW z lepsza grafika i FOV sliderem i znowu mamy mistrzowskiego multiplayera.

I wyjebcie to opieranie się o ściany/osłony.

Opublikowano
4 godziny temu, MaZZeo napisał:

Dajcie mechanikę z MW z lepsza grafika i FOV sliderem i znowu mamy mistrzowskiego multiplayera.

Tylko martwią mnie mapy z MW2 jakie chcą dodać do tej części. Wszystkie ulubione mapy kamperów:facepalm:

Opublikowano

Straszna lipa z tymi remake'ami i rebootami.

Serio tak ciężko zrobić jakiegoś oryginalnego singielka na te 4h? Wykreować interesujących bohaterów, no i wymyślić nowy tytuł?

Opublikowano

Co poradzisz, że ludzie chcą grać cały czas w to samo? Robią jakieś inne tematy pod marką CoD i nie wychodzi, nie sprzedaje się, ludzie nie grają, no to cyk reset i robimy kolejne Modern Warfare. I zapewne znowu sprzeda się najlepiej od czasów Modern Warfare 1, które nie było Modern Warfare 1, tylko Modern Warfare 4.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po cichu liczę na zaskoczenie podobne do tego z MW 2019. Ogólnie od lat omijałem wszystkie kolodjuty, ale ta część miała bardzo dobrą (choć wiadomo, że krótką) kampanie i jeszcze lepszy multi z fajnym progresem, dobrymi mapami i świetnych gunplayem. O multi martwie się najbardziej, bo pewnie teraz skupiają się głównie na warzone. 

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

XD jakieś źródło tego poza tym marnym trollem

Opublikowano

Kurde serio uwierzyłem że to będzie lepiej wyglądało niż MW1 zwłaszcza że insiderzy donosili że „wygląda jak życie” zwykle pierd****. Owszem akcja będzie przednia, fabuła itd napewno super ale spodziewałem się lepszej strony wizualnej, szykowałem się na najbogatszą Vault edycje ale jednak pójdzie podstawa i po miesiącu i 100% paczkomat :) 

Opublikowano

W 2019 wydali MW na nowym silniku, wiadomo było, że MW2 będzie też z niego korzystać więc ciężko było się spodziewać jakiegoś wielkiego przeskoku graficznego.

Trailer fajny, przypomina mi właśnie klimat trailerów CoD4 i poprzedniego MW2. No i powrót CoDa na Steama wreszcie też na plus. Zdziwiło mnie, że nie będzie żadnego połączenia między Warzone i Warzone 2. Spodziewałem się jakiegoś taniego podejścia typu "dodamy broń z MW2, nową mapę i nazwiemy to Warzone 2".

3 i pół bomby za cyfrę piękny kawalerze :nosacz2:

Opublikowano

Fakt że wydają to na oby dwie generacje świadczy o tym że to będzie raczej tylko kosmetyka. Ogra się w promocji dla singla, multi to będzie pewnie to samo co zwykle czyli znużenie po kilkunastu godzinach. Sprawdzi się otwartą betę jak co roku :)

Opublikowano

Pomysły już widzę ostro się kończą bo wygląda to jak pierwszy oryginalny mw w ładniejszej graficzce xD