Opublikowano 8 listopada 20231 r 21 minut temu, Crazy Horse napisał: Że zbyt wolna akcja i gameplay w rdr2? Takie wtedy było życie i odwzorowali je w 100 procentach. Wystarczy obejrzeć "ZABÓJSTWO JESSE'EGO JAMESA PRZEZ TCHÓRZLIWEGO ROBERTA FORDA", żeby to zrozumieć. Uwielbiam RDR i RDR2, ale ten film to straszny zamulacz - po godzinie stwierdziłem, że nie dam rady się z tym dłużej męczyć.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Kurde połowa serwisów o giereczkach stracila możliwość pisania co 2 dni "kiedy zapowiedź gta6? Nowy przeciek sugeruje..."
Opublikowano 8 listopada 20231 r Gruszczyk podzieli minutowy trailer na 20 części i zrobi o tym 40 newsów
Opublikowano 8 listopada 20231 r Ciekawe czy jakas grafike albo logo nam wrzuca do tego grudnia czy chuj tam trailer na 25lecie, premiera na 30lecie, pora na csa remaster piatki
Opublikowano 8 listopada 20231 r Ahh jak milo wejść na forumek i inne media gierkowe i nasztachać sie hajpikiem, magia GTA. Byle żeby nie zrobili powtórki z GTAV i wpakowaniu wszystkich "dodatków"w online olewajac singla bo zabije gumowym kurczakiem i nawet wizja RDR3 mnie nie powstrzyma.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Dostaniemy mega singielka na 200 albo więcej godzin, ale raczej nie liczyłbym na dlc. Cała para pójdzie potem w online, którego będą rzeźbić przez kolejną dekadę albo tym razem nawet dwie. ALE jak wykorzystają potencjał serwerów RP to może w końcu będzie warty poświęcenia czasu.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Będę w szoku jeśli singiel będzie na więcej niż 50h. Nie mówię tu o zrobieniu gry na 100%, no ale story+misje poboczne nigdy w życiu nie będzie dłuższe. Co do online - pełna zgoda, to będzie główny punkt programu i jednocześnie ostatni gwóźdź do trumny jeśli chodzi o dojenie graczy z kasy. To tam będą dodatkowe misje, kampanie, czy jak oni to sobie nazwą. Oczywiście żeby odblokować kolejną przygodę trzeba mieć postać na 110 lvl i wykupiony bunkier z bazą, flotę samolotów i łodzi podwodnych. Za milion shark-pointów dostępne od razu. Edytowane 8 listopada 20231 r przez Shankor
Opublikowano 8 listopada 20231 r mam dziwne wrazenie ze tym razem cos odpierdola i bedzie zesranko graczy, jakies always online albo w ogole bez singla xD
Opublikowano 8 listopada 20231 r Zrobią jak w tym nowym Modern Warfare III - dadzą po prostu mapkę online z generycznymi eNPeCami, dorzucą parę scenek przerywnikowych, wprowadzających w questy typu "pojedź i zabij wszystkich, ukradnij furę i wróć" (czyli w sumie 90% misji w każdym GTA) i tyle. Hasłem reklamowym będzie - "Twórz swoje historie i kreuj swoją legendę"
Opublikowano 8 listopada 20231 r Najgorsza rzecz jaka się wydarzy, to pocięcie gry na kawałki. Co nie znaczy, że te kawałki będą syfem, ale po sukcesie GTA Online trzeba się z tym liczyć. Zresztą mówili o tym już dawno, że coś takiego przyspieszyłoby premiery ich molochów.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Ja czuję że nawet policji im się nie (będzie) chciało naprawić i za uderzenie w radiowóz będą cię chcieli odstrzelić.
Opublikowano 8 listopada 20231 r 6 minut temu, SlimShady napisał: Najgorsza rzecz jaka się wydarzy, to pocięcie gry na kawałki. Co nie znaczy, że te kawałki będą syfem, ale po sukcesie GTA Online trzeba się z tym liczyć. Zresztą mówili o tym już dawno, że coś takiego przyspieszyłoby premiery ich molochów. Gry, w sensie singla, nie potną na kawałki. Reszta oczywiście w odcinkach, sezonach i passach online.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Czy ktos juz kiedys nie wspominal,ze miasto ma sie ciagle rozastac podczas gry( tak jak w rdr2 zrobili z budowa nowych domow, czy torow pod kolej) i bardzo mozliwe, ze bedzie trzeba byc online? Trzymam kciuki aby tak nie bylo bo jestem starym singlowcem offline ale czasy sie zmieniaja
Opublikowano 8 listopada 20231 r No ja właśnie liczę m.in. na taką technologię jak rozrastające się, albo zmieniające się miasto wraz z postępem fabularnym, czas najwyższy na to.
Opublikowano 8 listopada 20231 r W RDR2 "rozrost" był ściśle powiązany z postępem w fabule. Jeśli chodzi o współczesne Vice City (Miami), to nie bardzo wiem jak to miało by wyglądać. Poza tym po co? Jeśli miasto będzie gęste, a wiochy rozległe, to można upakować dosyć dużo zawartości (tak jak robili to do tej pory w GTAO.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Mi wystarczy dodanie większej swobody w wykonywaniu misji, coś w stylu Watch Dogs 2 albo innego Cyberpunka 2077.
Opublikowano 8 listopada 20231 r 38 minutes ago, okens said: Czy ktos juz kiedys nie wspominal,ze miasto ma sie ciagle rozastac podczas gry( tak jak w rdr2 zrobili z budowa nowych domow, czy torow pod kolej) i bardzo mozliwe, ze bedzie trzeba byc online? Trzymam kciuki aby tak nie bylo bo jestem starym singlowcem offline ale czasy sie zmieniaja Always online to w zasadzie pewnik jak dla mnie.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Coś obstawiam, że zrobią to na wzór D4. Parę hubów, spotykanie się z graczami i umawianie na heisty. Tak to widzę i wcale, ale to wcale mnie to nie zdziwi.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Jakby R* wróciło do robienia dodatków gdzie nowością było by bardziej zagęszczone miasto, lub ta sama miejska dżungla tylko że w 80s. GTA VICE
Opublikowano 8 listopada 20231 r 27 minut temu, Shankor napisał: W RDR2 "rozrost" był ściśle powiązany z postępem w fabule. Jeśli chodzi o współczesne Vice City (Miami), to nie bardzo wiem jak to miało by wyglądać. Poza tym po co? Jeśli miasto będzie gęste, a wiochy rozległe, to można upakować dosyć dużo zawartości (tak jak robili to do tej pory w GTAO. chyba, że mówimy o Miami z lat 80, gdzie dzięki kokainie i gangsterom przeżywało boom. jeżeli faktycznie jakaś część gry będzie sie działa w latach 80. to można fajnie połączyć, rozrost miasta (nowe budynki, coraz większy przepych, więcej gangoli na ulicach itd.) wraz z rozwojem fabuły. ale to pierdoły, jedno z ważniejszych pytań; to to czy grając babką. będzie można chodzić na dziwki!?
Opublikowano 8 listopada 20231 r nadrabiam po robocie i jak czytam że "kozacki singiel na 200h" to mam kurwa dosyć XD i to o czym wspomniał @MYSZa7 jak kurwa nie będzie dowolności wykonywania misji tylko poruszanie się do pomarańczowej kropki po sznurku to już w ogóle