Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Teraz to już poczekają na 20 lecie które będzie za 3 lata (pojebana akcja że to już tyle czasu minęło) chociaż i tak wątpie bo oni nienawidzą gta 4 i rdr2

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 211,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano

nie masz jakiejś gry do przebiegnięcia w 5min na jednej nodze? :)

Opublikowano

Mam, Silent Hill 2. Polecam wszystkim Poopciom kaz

Opublikowano

Tylko to jest nieakutalna, Dupzor wrzucił aktualną na GTA Forums. Z resztą jest Discord ich osobny nawet xd

Opublikowano

To jest aktualna tylko musisz wybrać sobie po prawej odpowiednią warstwę, ja mam wybraną Dupzora i jest 1:1 z tym co Ty wrzuciłeś. Też jest to v.0.050.

Opublikowano
4 godziny temu, Rozi napisał(a):

Dupzor wrzucił

to jakieś alter ego Pupcia, czy każde forum ma odpowiednik?

Opublikowano
5 godzin temu, Rozi napisał(a):

Wariaty od mapowania wrzucili nową wersję mapki:

GTAMappingv0_050.png.5481e384d697c4ff610

Cos male to Vice City.

Opublikowano

Coś wiadomo na temat, albo gdzieś potwierdzone info na temat uzbrojeń? Będziemy mieli "niewidzialny plecak", czy jednak postawili ten realizm jak w RDR2? Mi się podoba taki motyw, mając własne auto, które możesz odpicować i co tam sobie chcesz, a w bagażniku będziemy trzymać wszystkie bronie i sobie wybrać przed wypadem na miasto.

Opublikowano
21 minut temu, Lukas_AT napisał(a):

Cos male to Vice City.

Jakie? Zobacz na tę perspektywę:image.thumb.png.0113a02b5ae65613921bc1041214a51b.png

Widok z Leonida Keys, na zachód jeszcze jest Key West i baza wojskowa. Sam dojazd z ostatniej wyspy na ląd będzie miał długość całej mapy z V. Ogólnie spekuluje się, że cała mapa będzie przynajmniej trzy razy większa od Los Santos i Blaine County. Przynajmniej. Pomniejsze miasta mają być wielkości Los Santos. Chłopie, popatrz na screeny z widoku na miasto. Chłopie!

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał(a):

Chłopie, popatrz na screeny z widoku na miasto. Chłopie!

Ja komentowalem te mape, a nie trailer czy screeny, gdzie owszem miasto wydaje sie ogromne. Po prostu na tej mapie cos malo ulic jest, jak na wielkosc takiego miasta. Porownaj te gestosc ulic Vice City do jednej z poprzednich map (ignorujmy te inne miasta na razie).

gta-6-map-with-real-locations-v0-vi91hmq

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

To jest mapa fanowska, nie przywiązywałbym sie do takich rzeczy jak gęstość ulic.

Opublikowano

Pewnie chodzi tylko o umieszczenie lokacji w odpowiednich miejscach na mapie.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
45 minut temu, Lukas_AT napisał(a):

Cos male to Vice City.

Immagine2025-05-07144655.thumb.jpg.1d22d

Można odnieść takie wrażenie, ale po nałożeniu mapy z V wychodzi faktyczna skala Vice City i to że mapka w VI będzie absolutnie przepotężna fsg

Opublikowano

Mapa mi się podoba, zwłaszcza południowe rejony z wyspami. Ciekawe czy mają zamiar w przyszłości zagospodarować zachodnią część wyspy albo ten obszar morski.. czyżby wolne miejsce pod przyszłe DLC?

Opublikowano

No mam nadzieję że nie będzie tylko guwno dodatków online które nic nie wnosiły do serii.

Opublikowano

Z całą pewnością dostaniemy singlowe dodatki a nawet pewnie nową część mapy. Dokładnie tak samo jak było to w przypadku GTA 5 i RDR 2. Rockstar na pewno nauczył się na błędach żeby nie inwestować tylko w online przez kolejne 20 lat.

Opublikowano

Bardziej prototyp PS5, bo gra powstaje tyle lat. Pad to DS4.

Opublikowano

albo zwykły router :)

W każdym razie wątpie, aby Rockstar wiedział jak wyglądać będzie nowa konsola, studia dostają tylko devkity których wygląd znaxznie odbiega od finalnego wyglądu. A nawet jakby wiedzieli to nie ujawniliby wyglądu konsoli w grze. To raczej po prostu kreatywna wizja artystyczna, nie doszukiwałbym się tu easter egga.