Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Aż trudno sobie wyobrazić, jak będzie wyglądał ten temat przed samą premierą, ale tuż już po niej. Ciekawe czy serwery wytrzymają Ja oczywiście po bożemu planuję tygodniowy urlop i granie od samej premiery, aż do oporu. Kwestia czy uda mi się oprzeć pokusie wejścia do tego tematu i przeczytania być może czegoś, co chciałbym sam odkryć. Ale tym się będę martwił później, aktualnie mogliby dać jakiś nowy trailer albo gameplay.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 14 minut temu, Shankor napisał(a):Pytanie dla zorientowanych. Jak wyglądała zawartość do online na przestrzeni tych ostatnich 4-5 lat? Bo to będzie według mnie bardzo dobry wyznacznik co nam zaserwują w VI.Parę stron temu było pokazany "writing" jaki jest serwowany w V Online.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 23 minuty temu, lukas_k96 napisał(a):Aż trudno sobie wyobrazić, jak będzie wyglądał ten temat przed samą premierą, ale tuż już po niej.Pewnie podobnie jak przy premierze GTAV i RDR2, fajnie sobie poczytać dawne oczekiwania odnośnie premier od Rockstara jak mieli większe tempo xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pytanie dla zorientowanych. Jak wyglądała zawartość do online na przestrzeni tych ostatnich 4-5 lat? Bo to będzie według mnie bardzo dobry wyznacznik co nam zaserwują w VI.Mówiąc krótko: Gunwo obesrane
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 58 minut temu, Rooofie napisał(a):Parę stron temu było pokazany "writing" jaki jest serwowany w V Online.Dopiero teraz to obejrzałem. Doszedłem do tych samych wniosków co gość przedstawił pod koniec filmu. O ironio było tutaj wcześniej o zabijaniu rynku gier przez wersje cyfrowe, a gość sam reklamuje enebe w trakcie materiału. Duch czasów. Wiele też się zmieniło od 2013 roku, a firmy mają swoje wytyczne woke, które muszą realizować aby zostać poklepanymi po ramieniu czy dostać finansowanie z banku (może akurat nie R*) więc wpychają to wszyscy i wszędzie. Pozostaje liczyć tylko na to, że gry single nie zepsują w ten sposób, a to całe woke ugrzecznianie wrzucą do online dla dzieci.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. O cholera, bardzo słabo to wygląda. Może ten content robili praktykanci, a prawdziwi scenarzyści dłubali przy szósteczce...
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Po RDR2 widać, że ktoś tam jeszcze umie w postacie i dialogi, pewnie ci sami klepali story do GTAVI, a jakieś przyjebane aktywiszcza już szykują zadania do online, pewnie dzieciakom nie zrobi to większej różnicy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ale rdr to jest zupełnie inny target. Co prawda te trailery raczej prezentują sie spoko, klasyczna historyjka gta gdzie połowa rzeczy to motywy kradzione z kilku filmów no ale dopóki nie będzie takiego cwela jak trevor no to może coś z tego będzie. No i przy postaciach pobocznych muszą troche popracować bo z tymi imo nie dali rady ani przy 5 ani rdr2
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 12 minut temu, Josh napisał(a):Po RDR2 widać, że ktoś tam jeszcze umie w postacie i dialogi, pewnie ci sami klepali story do GTAVI, a jakieś przyjebane aktywiszcza już szykują zadania do online, pewnie dzieciakom nie zrobi to większej różnicy.No umiał ktoś w postacie i dialogi i nazywał się Dan Houser. Pisał scenariusze do wszystkich gier Rockstara i niestety odszedł ze studia po RDR2. Dlatego póki co podchodzę nieufnie do story w GTAVI.