Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Na moje ta data i ta już jest rzucona jeszcze później niż początkowo pewnie planowaki zeby jeszcze raz nie przekladac, bo pewnie reszta branży błagała o termin, żeby zaplanować lineup. 26 maj to data ostateczna.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 godzin temu, Plackus napisał(a):Ja cały czas sobie tłumacze że skoro jest już karta z datą na PSN to ten termin jest pewny. Druga sprawa że rockstar zawsze przesuwał grę w momencie kiedy nie miała dokładnej daty tylko np. fall 2017 itd. A gdy po tych obsuwach gra dostawała datę to ta była dotrzymana.Ciekawe czy wrócą wyzwania z Red deada np. jakiś mistrz kierownicy albo wyzwania sportowe i strzeleckie. Mam nadzieję że będzie tego od cholery. To prawdopodobnie ostatnie GTA za growego żyćka więc niech pchają kontentu i znowu zatrace się na kilka lat jak w przypadku poprzednich ich gier.I prawdopodobnie ostatnia taka premiera gdzie w kolejce tłumy będą odbierać swoje pudełeczka a za ladą nie będzie nic innego do kupienia tylko płytka z jedną grą.Mam nadzieje, że wszyscy się spotkamy u Czezkiego na nocnej premierze w odpowiednich cosplayach. Ciekawe czy gra będzie na dwóch płytach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, oFi napisał(a):Mam nadzieje, że wszyscy się spotkamy u Czezkiego na nocnej premierze w odpowiednich cosplayach. Ciekawe czy gra będzie na dwóch płytach.No i mapka w środku. Czyli prawdziwe wydanie pudełkowe :D Swoją droga takie wydanie to już relikt przeszłości : D