Opublikowano wtorek o 14:091 dzień Teraz kolejne miesiące analiz każdego pixela. Ileż tam jest smaczków w tych prawie 3 minutach to łeb rozwala.
Opublikowano wtorek o 14:091 dzień XddddNUDA PANIE A TEN ARTHUR MORGAN TO NIJAKA PIZDA PANIE(*)Ale będzie Bonnie & Clyde Phil Cassidy jest, ciekawe czy będą postaci z Vice City oryginalnego.
Opublikowano wtorek o 14:101 dzień 8 minut temu, PiotrekP napisał(a):Ciekawe kiedy pierwsza bańka wyświetleń wejdzie.A sam trailer całkiem spoko w sumie.Już dawno weszła, yt nie nadąża z licznikiem. Już prawie milion łapek w góre jest.
Opublikowano wtorek o 14:121 dzień Zobaczcie na ten screen z dziadkami, ja pierdole, jak życie. Są różne typy ciała w końcu
Opublikowano wtorek o 14:131 dzień Bosz ile nowych informacji wrzucili na stronkę! Trzeba się dobrze zastanowić gdzie pierw pojechać na zwiedzanko, po odzyskaniu kontroli nad ludkiem :) Góra Kalaga, a może Leonida Case? Ech ciężkie jest życie gracza :)
Opublikowano wtorek o 14:161 dzień No zapowiada się elegancko. Dziesiątki godzin chillowania w Vice City.
Opublikowano wtorek o 14:161 dzień A Lucia jaką dupcie ma I to wszystko odpalone na PS5, magicy, jebani kochani magicy!Zaraz wchodzę na GTA Forums i robię ANALIZY.
Opublikowano wtorek o 14:161 dzień 18 minutes ago, Rozi said:Ja pierdole, jak to wygląda Rockstar GamesGrand Theft Auto VI – Rockstar GamesVice City, USA. Jason i Lucia zawsze czuli, że los im nie sprzyja. Jednak gdy łatwy skok kończy się katastrofą, poznają najmroczniejsze oblicze najbardziej słonecznego miasta w Ameryce i trafiają w...O ja pierdole, na tej stronie ile screenów Vice City, Leonida Keys, Port Gellhorn, Grasslands, Mount Kalaga, Ambrosia, jakie kurwa miejscówkiAle będzie downgorad, chyba nie spodziewacie się takiej graficzki na tych śmiesznych konsolach.
Opublikowano wtorek o 14:171 dzień Zajebioza, Rockstar przyszedł i wybrał przemoc wobec innych deweloperów.
Opublikowano wtorek o 14:181 dzień 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):Ale będzie downgorad, chyba nie spodziewacie się takiej graficzki na tych śmiesznych konsolach.Ty parówo
Opublikowano wtorek o 14:241 dzień Po takim trailerze, i w zasadzie pokazaniu że tutaj trzeba szykować się na wersję na kolejną generację, całkowicie rozumiem opóźnienie. Nie widziałem chyba dotąd trailera który by pokazał taki przepych z tak dużą dozą pewności że to będzie tak wyglądać.Nawet trochę przerażające, że w takiej jakości będziemy grać w gta.
Opublikowano wtorek o 14:281 dzień Na ile obstawiacie, że Jason to tajniak? Nawet ten tekst w więzieniu, że już go chyba tam widział wcześniej.
Opublikowano wtorek o 14:291 dzień Jakby to był pierwszy zwiastun gierki na ps6 to był uwierzył. Chemia głównych bohaterów coś wspaniałego jeszcze przy tym wykonaniu i animacji Lucii
Opublikowano wtorek o 14:301 dzień Branżunia rozjebana w drobny mak, przez najbliższy rok nic nie ma znaczenia.
Opublikowano wtorek o 14:301 dzień 1 minutę temu, Patricko napisał(a):Na ile obstawiacie, że Jason to tajniak? Nawet ten tekst w więzieniu, że już go chyba tam widział wcześniej.Jason był w woju, no i obecnie handluje narkotykami, więc do więzienia też mógł trafić.Ale też wierzę w tę teorię o byciu tajniakiem.
Opublikowano wtorek o 14:321 dzień 25 minut temu, jimmy napisał(a):@Rooofie typie jak tam twoje piekło deweloperskie Mesjasz. Mesjasz na horyzoncieGościu ja dosłownie przewidziałem, że trailer będzie w połowie maja tego roku parę stron wcześniej. Wyprzedzili mnie o tydzień.Poza tym co wspolnego ma piekło developerskie z wypuszczeniem trailera? Przypomnieć ci ile trailerów miał Cyberpunk?Gierka wygląda zajebiście, dla mnie hindusy mogą crunchować od teraz do października przyszłego roku. Edytowane wtorek o 14:321 dzień przez Rooofie
Opublikowano wtorek o 14:351 dzień 3 minuty temu, Rozi napisał(a):Jason był w woju, no i obecnie handluje narkotykami, więc do więzienia też mógł trafić.A to nie jest przypadkiem więzienie tylko dla kobiet?