Opublikowano 21 marca 20223 l UE5 daje nadzieję, że gra będzie mniej "drewniana" niż Wiedźmin 3 i Cyberpunk, może jakaś zabawa fizyką nawet się znajdzie.
Opublikowano 21 marca 20223 l ciekawe jakiej szkoły to medalion, wygląda jak ryś EDIT: to na pewno szkoła rysia, choć pierwszy raz po angielski będzie brzmiało to lepiej (school of the lynx)
Opublikowano 21 marca 20223 l Czyli cybersraka już poszła w chuj. Obstawiam premierę w 2026 roku jak nie lepiej.
Opublikowano 21 marca 20223 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: To jest żbik gościu Żbik to wygląda jak taki burek domowy xD
Opublikowano 21 marca 20223 l Mam nadzieję, że poprawią balans poziomu postaci, zadań z tym powiązanych i system kupowania umiejętności. Oby nie trzeba było marnować punktów na jakieś gówna z których i tak nie korzystasz, tylko po to by dobrać się do najciekawszych skilli.
Opublikowano 21 marca 20223 l Może pierwszy raz uda im się wydać grę bez półtora rocznego opóźnienia z powodu błędów silnika
Opublikowano 21 marca 20223 l 4 minuty temu, Figaro napisał: wybór silnika rozczarowuje. Niby dlaczego? Bardzo dobra decyzja, jak widać mają świadomość, że musieliby praktycznie robić swój autorski silnik od 0 chcąc zapewnić nextgenowe doświadczenie, a tak mamy przyśpieszoną premierę z marszu o jakieś 2 lata
Opublikowano 21 marca 20223 l Drągala podniósł się, po czym przypomniała mi się premiera cyberpunka i mi opadł. Czekam, ale za chuja na premierę nie wezmę (i tak się pewnie zesram przed).
Opublikowano 21 marca 20223 l Ciekawe czy gracze zapomną o ostatnim blamażu z cp i rzucą sie na preordery. Pewnie tak.
Opublikowano 21 marca 20223 l No pewnie wyjdzie za 10 lat ale chociaż będę miał pretekst żeby przejść sobie wieśka 3 drugi raz
Opublikowano 21 marca 20223 l Dobra, niech ktoś zamknie już ten temat i otworzy za 5 lat. Będzie w sam raz
Opublikowano 21 marca 20223 l 13 minut temu, Figaro napisał: wybór silnika rozczarowuje. Daj spokój, ten REDengine to nie był dobry silnik, myślę nawet że potencjał developerów był przez niego po części blokowany, z tego co wiem szczególnie w Cyberpunku. Jeśli kolejny wiesiek też by na tym latał to wiadomo by było czego się spodziewać - opóźnionej o 2 lata premiery gry bez fizyki, z drewnianą animacją postaci i masą bugów.
Opublikowano 21 marca 20223 l Autor 4 minuty temu, UberAdi napisał: Daj spokój, ten REDengine to nie był dobry silnik, myślę nawet że potencjał developerów był przez niego po części blokowany, z tego co wiem szczególnie w Cyberpunku. Jeśli kolejny wiesiek też by na tym latał to wiadomo by było czego się spodziewać - opóźnionej o 2 lata premiery gry bez fizyki, z drewnianą animacją postaci i masą bugów. Zdania są podzielone, jedna z moich obaw co do UE5 że gra będzie zbyt podobna do innych wizualnie.
Opublikowano 21 marca 20223 l Gdyby tylko ktoś w CDPR wiedział, że ich autorski silnik jest lepszy od UE5
Opublikowano 21 marca 20223 l Niestety eldenik boski wysoko zawiesił poprzeczkę. Łatwo nie będzie i po wtopie z cp ludzie się nie nabiorą na preoredry. Ale trzeba wierzyć ze dowiozą.
Opublikowano 21 marca 20223 l 49 minut temu, Faka napisał: Czyli cybersraka już poszła w chuj. Obstawiam premierę w 2026 roku jak nie lepiej. Chyba przez te bluzgi ci na oczy siadło, ale żółć powinieneś zauważyć
Opublikowano 21 marca 20223 l Chodzi o to, że po wpadce CP, to CDP ma po prostu zero zaufania i żadna tam zapowiedź Wieśka jeszcze nie wymaże ich winy, póki gry przetestowanej nie dostaniemy i mam nadzieję, że nie odwalą maniany z oszukiwaniem graczy.