Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

16 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Najgorsze, że ten spierdolony Blizzard nie potrafi jakością swoich gier przytrzymać WoWiarzy na dłużej przed monitorem :/ 

Cóż, a Sony takie zajebiste, gry się niby sprzedają, a potem kurwi się z PC gdzie wychodzi, że PlayStation to żadna dama gamingu a zwykła, przydrożna kurwa. :/ 

• Odpowiedzi 33,2 tys.
  • Wyświetleń 633,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ale nie no bez kitu kurwa Blizzard wydaje te dodatki na miesiąc zabawy i WoWiarze wypełzają z nor a kiedyś to by siedział przy takim WoTLK'u i byłby spokój boży i nikt by tutaj takiego pierdolenia nie uprawiał. 
Należy zrozumieć, że Paolo jest chory, to nie jego wina ale no mógłby zająć się levelowaniem alta. 

Opublikowano
1 hour ago, Paolo de Vesir said:

Nie przeszedłem nic od From, bo szkoda mi czasu na słabe gry - ani to porządne rasowe slashery, ani faktyczne RPG. Jakieś maszynki do leczenia kompleksów. Jak mam ochotę na coś wymagającego, ale z dobrym gameplayem to odpalę sobie np. Returnala. :) 

Nie kupują, bo to kurwa przehypowany średniak. :) 

Bądźmy poważni, BB zebrało propsy, bo PlayStation 4 przez pierwsze 1.5 roku dostarczyło swoim fanom chujnię jakiej nie powstydziłoby się Atari Jaguar. Najsłabszy Killzone, jakies indory, Driveclub bez contentu, The Order bez gameplayu i inFamous od wyrobników z Sucker Punch. Przy tym nawet taki Bloodborne musiał jawić się jak zbawienie i tak sobie ta gra wyrobiła cały marketing i legendarność. Kurwa, sami zacznijcie myśleć, bo ja nie będę żył wiecznie.

Paolo nie ograł dobrych gier? Stare, znałem.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jezu... jaki stek bzdur. Jest coś na czym się faktycznie znasz czy jedynie na pierdoleniu co ci ślina na język przyniesie?

uspokój się proszę. Paolo kurde chłopie ja tkwiłem w tym szambie kiedyś jak Ty teraz. Też byłem Shamanem i myślałem, że złapałem Pana nogi za bogi ale kurwa mamy 2024 rok daj tej grze umrzeć bo Blizzard już dawno ją zajebał i to nieświadomie bo są kurwami. Było fajnie ja wiem: koledzy, instancje, pierwszy mount ale to już nie wróci. Odstaw nostalgię i przyzwyczajenia. Uderz pięścią w stół, wyjdź z domu i wpadnij pod TIR'a

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Jeszcze groźby śmierci

no już dobra nie przesadzaj to tylko żarty. A próbowałeś pójść w grzyby? Nie wiem jak teraz bo swoje zbiory zakończyłem 3 tygodnie temu ale powinny być jeszcze. To naprawdę fajne uspokajające zajęcie a najbardziej czuć to jak sobie pojedziesz od razu po pracy. Jak pracujesz przed kompem to wspaniale się odpoczywa i poczujesz napływ drugiej energii. Zbieraj tylko te znane grzybki, zrób sobie makaron tagiatelle z kurczakiem i grzybami leśnymi. Będziesz się czuł dużo lepiej a no i obiadek wyśmienity prosty i szybki. Odstaw tego WoWa i forumka na jakiś czas (znowu) i pij dużo wody. 

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jeszcze życzenie śmierci jak ten cotek pierdolnięty, bo Stellar Blade obrażali. :kekw: PlayStation to choroba.

Zdechłeś już dawno temu :Coolface:

Opublikowano

Tak nic tam z gracza już nie zostało, najlepszy przykład tego jak kończą psychofani Xboxa.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jeszcze ten makaron z kurczakiem, od razu widać, że coś z tobą nie tak.

ale zrób jaki tam chcesz tylko skończ już to głupie pierdolenie xd

Opublikowano

Dwóch życzy krzywdy fizycznej (ż a r t y), inny farbowany klap udaje pctowca, a i tak próbuje zrobić forumowiczów w ch00ya, że PlayStation to dobra konsola. :/ Ludzie, co jest z wami nie tak? Czy aby grać na PS5 trzeba poświadczyć o nieprzystosowaniu do norm społecznych? Opamiętajcie się...

Opublikowano

Krzysiu, a może byś go poczęstował grzybami, ale tymi, wiesz, co trzymasz na specjalne okazje. To będzie taka wiedźmińska próba traw, albo wyjdzie z tego jak gracz, albo nie wyjdzie, ale to i tak lepiej niż wegetować w ten sposób.

Opublikowano

Jak czytam ostatnie strony to sam mam ochotę najeść się grzybów 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

pierdolicie teraz głupoty jakie to playstation jest wspaniałe.

pokaż mi gdzie :), jesteś chory ty widzisz rzeczy, które są tylko projekcją twoich traum. 

Opublikowano

Bronić xboxa to obecnie akt bezgranicznej odwagi i głupoty zarazem. Nikt już nie wierzy w ten sprzęt i markę. Nawet Daddy dał sobie spokój, bo ileż można udawać, że jest w porządku.

W gruncie rzeczy Microsoftowi wyszło tylko raz i to dlatego, że Sony przysnęło (ale i tak potem przegoniło). To był czysty fuks. To już Sega ma lepszy bilans udanych konsol.

Serio, dajcie już xboxowi zdechnąć i niech MS wydaje gry na PlayStation. Tak będzie lepiej dla wszystkich ;)

Opublikowano

Mendrek widzę chce poczuć, jak mocno zacznie ładować sonka bez konkurencji, ale to możesz mieć już dzisiaj kolego: siądź na słoik, a jak pęknie to efekty będą prawie takie same :)

Opublikowano

Nie no, bądźmy poważni. Mendrek coś pierdoli o odwadze, ale ignoruje, że Sony:

- wyjebało klapy na "wierzymy w generację", międzygeneracyjna bonanza

- wyjebało klapy na PSVR2 bez sensu i bez przyszłości

- więcej gier wydają na PC niż na Sonkę

- kłamstwo SSD

- de facto ledwo wiążą koniec końcem, więc zaczęli wydawać na PC jak leci

- PS Portal xDDDDDD

Może i MS nie jest najlepszym wujkiem, ale z tego układu PC/konsola są faktyczne korzyści i jest zbudowany na tym ekosystem i wspólny profil. Relacja PS/PC jest taka, że Sony liczy na łaskę blaszanej nadrasy, bo same klapy przestały kupować gry (porażki sprzedażowe wszystkiego co nie jest Spidermanem).

PlayStation? Trup za życia, napędzany kłamstwami takich Mendrków, w rzeczywości pod koniec następnej generacji jedyna szansa na normalność w branży to PSN pod skrzydłami MSu. Przynajmniej będą z tego jakieś faktycznie dobre gry, a nie przekupowanie branży i szkodzenie wszystkim graczom. 

Opublikowano
5 minut temu, messer88 napisał(a):

Pielęgniarki pomieszały leki, od jutra pacjent wraca do obrażania Xboxa. 

Przecież pupcio nie brał udziału w tej rozmowie, niedobra o nim wspominać :nosacz3:

Opublikowano
10 minut temu, messer88 napisał(a):

Pielęgniarki pomieszały leki, od jutra pacjent wraca do obrażania Xboxa. 

Jakby to, że Microsoft prowadzi chujową politykę stawiało tę niebieską chujnię w lepszym świetle :rotfl:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

PlayStation? Trup za życia, napędzany kłamstwami takich Mendrków, w rzeczywości pod koniec następnej generacji jedyna szansa na normalność w branży to PSN pod skrzydłami MSu. Przynajmniej będą z tego jakieś faktycznie dobre gry, a nie przekupowanie branży i szkodzenie wszystkim graczom. 

Czy nowy dodatek do wowa rozyebal Ci przepraszam caly płat przedczolowy odpowiedzialny za logiczne myślenie?

Xbox zdechł w 2019r. 

To wszystko co sonka wymyśliła i wyprodukowała to dlatego, że miala fundusze by te projekty w ogóle wprowadzić w życie. A xbox ma dalej pady na yebane paluszki AAA. 

Jaskiniowcy