Opublikowano 21 października 202421 paź 16 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Najgorsze, że ten spierdolony Blizzard nie potrafi jakością swoich gier przytrzymać WoWiarzy na dłużej przed monitorem Cóż, a Sony takie zajebiste, gry się niby sprzedają, a potem kurwi się z PC gdzie wychodzi, że PlayStation to żadna dama gamingu a zwykła, przydrożna kurwa.
Opublikowano 21 października 202421 paź Ale nie no bez kitu kurwa Blizzard wydaje te dodatki na miesiąc zabawy i WoWiarze wypełzają z nor a kiedyś to by siedział przy takim WoTLK'u i byłby spokój boży i nikt by tutaj takiego pierdolenia nie uprawiał. Należy zrozumieć, że Paolo jest chory, to nie jego wina ale no mógłby zająć się levelowaniem alta.
Opublikowano 21 października 202421 paź Jezu... jaki stek bzdur. Jest coś na czym się faktycznie znasz czy jedynie na pierdoleniu co ci ślina na język przyniesie?
Opublikowano 21 października 202421 paź 1 hour ago, Paolo de Vesir said: Nie przeszedłem nic od From, bo szkoda mi czasu na słabe gry - ani to porządne rasowe slashery, ani faktyczne RPG. Jakieś maszynki do leczenia kompleksów. Jak mam ochotę na coś wymagającego, ale z dobrym gameplayem to odpalę sobie np. Returnala. Nie kupują, bo to kurwa przehypowany średniak. Bądźmy poważni, BB zebrało propsy, bo PlayStation 4 przez pierwsze 1.5 roku dostarczyło swoim fanom chujnię jakiej nie powstydziłoby się Atari Jaguar. Najsłabszy Killzone, jakies indory, Driveclub bez contentu, The Order bez gameplayu i inFamous od wyrobników z Sucker Punch. Przy tym nawet taki Bloodborne musiał jawić się jak zbawienie i tak sobie ta gra wyrobiła cały marketing i legendarność. Kurwa, sami zacznijcie myśleć, bo ja nie będę żył wiecznie. Paolo nie ograł dobrych gier? Stare, znałem.
Opublikowano 21 października 202421 paź 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jezu... jaki stek bzdur. Jest coś na czym się faktycznie znasz czy jedynie na pierdoleniu co ci ślina na język przyniesie? uspokój się proszę. Paolo kurde chłopie ja tkwiłem w tym szambie kiedyś jak Ty teraz. Też byłem Shamanem i myślałem, że złapałem Pana nogi za bogi ale kurwa mamy 2024 rok daj tej grze umrzeć bo Blizzard już dawno ją zajebał i to nieświadomie bo są kurwami. Było fajnie ja wiem: koledzy, instancje, pierwszy mount ale to już nie wróci. Odstaw nostalgię i przyzwyczajenia. Uderz pięścią w stół, wyjdź z domu i wpadnij pod TIR'a
Opublikowano 21 października 202421 paź Jeszcze życzenie śmierci jak ten cotek pierdolnięty, bo Stellar Blade obrażali. PlayStation to choroba.
Opublikowano 21 października 202421 paź Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Jeszcze groźby śmierci no już dobra nie przesadzaj to tylko żarty. A próbowałeś pójść w grzyby? Nie wiem jak teraz bo swoje zbiory zakończyłem 3 tygodnie temu ale powinny być jeszcze. To naprawdę fajne uspokajające zajęcie a najbardziej czuć to jak sobie pojedziesz od razu po pracy. Jak pracujesz przed kompem to wspaniale się odpoczywa i poczujesz napływ drugiej energii. Zbieraj tylko te znane grzybki, zrób sobie makaron tagiatelle z kurczakiem i grzybami leśnymi. Będziesz się czuł dużo lepiej a no i obiadek wyśmienity prosty i szybki. Odstaw tego WoWa i forumka na jakiś czas (znowu) i pij dużo wody.
Opublikowano 21 października 202421 paź Jeszcze ten makaron z kurczakiem, od razu widać, że coś z tobą nie tak. PlayStation to choroba, niestety.
Opublikowano 21 października 202421 paź 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jeszcze życzenie śmierci jak ten cotek pierdolnięty, bo Stellar Blade obrażali. PlayStation to choroba. Zdechłeś już dawno temu
Opublikowano 21 października 202421 paź Tak nic tam z gracza już nie zostało, najlepszy przykład tego jak kończą psychofani Xboxa.
Opublikowano 21 października 202421 paź 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jeszcze ten makaron z kurczakiem, od razu widać, że coś z tobą nie tak. ale zrób jaki tam chcesz tylko skończ już to głupie pierdolenie xd
Opublikowano 21 października 202421 paź Dwóch życzy krzywdy fizycznej (ż a r t y), inny farbowany klap udaje pctowca, a i tak próbuje zrobić forumowiczów w ch00ya, że PlayStation to dobra konsola. Ludzie, co jest z wami nie tak? Czy aby grać na PS5 trzeba poświadczyć o nieprzystosowaniu do norm społecznych? Opamiętajcie się...
Opublikowano 21 października 202421 paź Krzysiu, a może byś go poczęstował grzybami, ale tymi, wiesz, co trzymasz na specjalne okazje. To będzie taka wiedźmińska próba traw, albo wyjdzie z tego jak gracz, albo nie wyjdzie, ale to i tak lepiej niż wegetować w ten sposób.
Opublikowano 21 października 202421 paź To wam się chłopaki nie udało, poturbowało was i pierdolicie teraz głupoty jakie to playstation jest wspaniałe.
Opublikowano 21 października 202421 paź Jak czytam ostatnie strony to sam mam ochotę najeść się grzybów
Opublikowano 21 października 202421 paź 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): pierdolicie teraz głupoty jakie to playstation jest wspaniałe. pokaż mi gdzie , jesteś chory ty widzisz rzeczy, które są tylko projekcją twoich traum.
Opublikowano 21 października 202421 paź Ten cały temat to te wasze urojenia o potędze PS, a potem nikt w to nie gra, a Sony ratuje się portami na PC żeby chociaż trochę wtopionej kasy odzyskać
Opublikowano 21 października 202421 paź Bronić xboxa to obecnie akt bezgranicznej odwagi i głupoty zarazem. Nikt już nie wierzy w ten sprzęt i markę. Nawet Daddy dał sobie spokój, bo ileż można udawać, że jest w porządku. W gruncie rzeczy Microsoftowi wyszło tylko raz i to dlatego, że Sony przysnęło (ale i tak potem przegoniło). To był czysty fuks. To już Sega ma lepszy bilans udanych konsol. Serio, dajcie już xboxowi zdechnąć i niech MS wydaje gry na PlayStation. Tak będzie lepiej dla wszystkich
Opublikowano 21 października 202421 paź Mendrek widzę chce poczuć, jak mocno zacznie ładować sonka bez konkurencji, ale to możesz mieć już dzisiaj kolego: siądź na słoik, a jak pęknie to efekty będą prawie takie same
Opublikowano 21 października 202421 paź Nie no, bądźmy poważni. Mendrek coś pierdoli o odwadze, ale ignoruje, że Sony: - wyjebało klapy na "wierzymy w generację", międzygeneracyjna bonanza - wyjebało klapy na PSVR2 bez sensu i bez przyszłości - więcej gier wydają na PC niż na Sonkę - kłamstwo SSD - de facto ledwo wiążą koniec końcem, więc zaczęli wydawać na PC jak leci - PS Portal xDDDDDD Może i MS nie jest najlepszym wujkiem, ale z tego układu PC/konsola są faktyczne korzyści i jest zbudowany na tym ekosystem i wspólny profil. Relacja PS/PC jest taka, że Sony liczy na łaskę blaszanej nadrasy, bo same klapy przestały kupować gry (porażki sprzedażowe wszystkiego co nie jest Spidermanem). PlayStation? Trup za życia, napędzany kłamstwami takich Mendrków, w rzeczywości pod koniec następnej generacji jedyna szansa na normalność w branży to PSN pod skrzydłami MSu. Przynajmniej będą z tego jakieś faktycznie dobre gry, a nie przekupowanie branży i szkodzenie wszystkim graczom.
Opublikowano 21 października 202421 paź Pielęgniarki pomieszały leki, od jutra pacjent wraca do obrażania Xboxa.
Opublikowano 21 października 202421 paź 5 minut temu, messer88 napisał(a): Pielęgniarki pomieszały leki, od jutra pacjent wraca do obrażania Xboxa. Przecież pupcio nie brał udziału w tej rozmowie, niedobra o nim wspominać
Opublikowano 21 października 202421 paź 10 minut temu, messer88 napisał(a): Pielęgniarki pomieszały leki, od jutra pacjent wraca do obrażania Xboxa. Jakby to, że Microsoft prowadzi chujową politykę stawiało tę niebieską chujnię w lepszym świetle
Opublikowano 21 października 202421 paź Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): PlayStation? Trup za życia, napędzany kłamstwami takich Mendrków, w rzeczywości pod koniec następnej generacji jedyna szansa na normalność w branży to PSN pod skrzydłami MSu. Przynajmniej będą z tego jakieś faktycznie dobre gry, a nie przekupowanie branży i szkodzenie wszystkim graczom. Czy nowy dodatek do wowa rozyebal Ci przepraszam caly płat przedczolowy odpowiedzialny za logiczne myślenie? Xbox zdechł w 2019r. To wszystko co sonka wymyśliła i wyprodukowała to dlatego, że miala fundusze by te projekty w ogóle wprowadzić w życie. A xbox ma dalej pady na yebane paluszki AAA. Jaskiniowcy