Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał(a):

Panie i Panowie to TEN dzień, radość od samego rana, garnitur naszykowany i czekamy na Pana Kuriera :)

Kurier na bank w wypastowanych laczkach wbije z uśmiechem na twarzy

50 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Jakie kurwa nowości ?xdd

No Upgrade graficzny do Alohy

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 637,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Jaki masz status? W doręczeniu. A Ty? 

Wysłana a Ty? 

W doręczeniu, a Ty?

Kurde może zara bedzie 

No ja już chodzę od 5 z latarką po podwórku i patrzę czy nie podjeżdża 

Ja specjalnie szefa sciemnilem i wolne hehe

Ja też, a jaki masz status teraz? 

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Wysłana a Ty? 

W doręczeniu, a Ty?

Kurde może zara bedzie 

mentalnie podstawówka xd

Opublikowano
9 minut temu, wojtas011 napisał(a):

PS Portal dzisiaj dostaje upgrade

NAJLEPSZY HANDHELD NA RYNKU :banderas:

A już tak całkiem serio, to na czym ten upgrade polega? Poza tym że jak gra nie domagała z wydajnością i nie dobijala do 60 fps. Same różnice graficzne na małym ekranie względem PS5 będą raczej przecież niedostrzegalne.

Edytowane przez l33t

Opublikowano
Teraz, l33t napisał(a):

A już tak całkiem serio, to na czym ten upgrade polega? Poza tym że jak gra niedomagała z wydajnością i nie dobijala do 60 fps. Same różnice graficzne na małym ekranie względem PS5 będą raczej przecież niedostrzegalne.

hejterze przestań psuć święto graczy, po prostu zazdrościsz

Opublikowano
9 minut temu, wojtas011 napisał(a):

mentalnie podstawówka xd

11 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Wysłana a Ty? 

W doręczeniu, a Ty?

Kurde może zara bedzie 

Współczuję chłopaki Wam że nie macie już takiej ekscytacji w życiu, ja się jaram i to fajne jest. Czy teraz konsolka czy auto z salonu rok temu jak się odbierałem podobne jaranie. Wtedy faktycznie cieszymy się jak dzieci dotykając i sprawdzając  wszystko, banan na twarzy długo nie schodzi, jest super :) 

Opublikowano
1 minute ago, Whisker said:

Współczuję chłopaki Wam że nie macie już takiej ekscytacji w życiu, ja się jaram i to fajne jest. Czy teraz konsolka czy auto z salonu rok temu jak się odbierałem podobne jaranie. Wtedy faktycznie cieszymy się jak dzieci dotykając i sprawdzając  wszystko, banan na twarzy długo nie schodzi, jest super :) 

Zrobiłeś sobie pamiątkowe zdjęcie z partnerką przy nowym samochodzie w salonie? Była kokardka? Jak ja odbierałem swoje w salonie to bym się wstydził takie coś robić :)

Opublikowano

Z nowej konsoli jaranko faktycznie fajna sprawa, nowe gry, nowy padzik i te sprawy. Tak zwane ŚWIĘTO GRACZY, ale żeby jarać się tym gównem? Niezła SIECZKA :)

Opublikowano

Zajrzałem do tematu PROorderów...

Kurwa XD

Opublikowano

Nie pamiętam tak pękających dooop pseudo konsolowcow już dawno. Warto bylo dożyć tego dnia by zobaczyć gorycz ludzi co ze high endowym sprzetem nie maja zbyt wiele wspólnego :tokar:

Jak bede kupowal pupcio prosiaczka to z dedykacja dla ciebie by trzask eskpozji twojej doopy dolecial az do Tokyo :obama:

Opublikowano

High endowy sprzęt o mocy RX7700 :kekw:

cykl życia klapą (pyerdolonego)

>2020, premiera PS5 - noooo PC zmiażdżone mocą, prawie żadnych różnic

>2021, premiera nowych kart - ja pierdolę, nie rozumiesz że grafa nie ma znaczenia tylko fun?!

>2024, premiera PS5PRO - noooo PC zmiażdżone mocą, moc RTX4070S za połowę ceny!!

>2025, premiera nowych kart - moc się nie liczy!!!

>2027, premiera PS6 - :reggie:

niezły highend, niezły HIGHLIFE - PS5PRO i kanapki z sopocka z kawiorem z biedronki

Opublikowano

Ps5 pro sprzęt high endowy, 3 FPS więcej w Baldurze xd

Ja nie uważam że ta generacja potrzebuje upgradeu grafiki tylko mechanik. 

A wy latacie i pierdolicie że teraz Rebirth będzie wyglądał jak należy. Jeśli do tej pory wyglądał jak guwno to dlatego że twórcy dali pizdy. Większość tych gier to mają korzenie w PS4 a wy tworzycie jakieś narrację że potrzeba nowego sprzętu 

Opublikowano

Mogłyby Wam te doopy ciszej pękać, bo się pracować nie da

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Większość tych gier to mają korzenie w PS4 a wy tworzycie jakieś narrację że potrzeba nowego sprzętu 

Pozytywni idioci partii Sony

Opublikowano
37 minut temu, oFi napisał(a):

Jak bede kupowal pupcio prosiaczka

astro bota już kupiłeś czy dalej czekasz może za darmo będzie? 

Opublikowano

Niestety, choroba PlayStation, ale klapy - wrogowie liczenia cyferek, flopsów i blachy - już robią listy tytułów do benchmarkowania, bo znów, na krótki okres między premierą PRO a nowego Xboxa to Sony ma więcej cyferek i właśnie znów stały się ważne.

Klapy nic do was nie mam prócz szczerej pogardy, jesteście zakałą gamingu.