Opublikowano 31 stycznia31 sty Oby GTA VI wyszło w cenie 500-600 zł, żeby każdy mógł podziękować R* za to, że w ogóle chce im się robić gry i tak się poświęcają dla graczy, dodatkowo miesięczny abonament za granie, żeby cały czas można ich było wspierać + opcjonalne dopłaty, żeby była furtka dla wyrażenia swojej jeszcze większej wdzięczności. Niesamowici są Ci wielcy wydawcy, tyle dla nas robią, anioły nie ludzie.
Opublikowano 31 stycznia31 sty nie muszę udawać, wyjebane . GTA było fajne gdy wchodzenie i wychodzenie z samochodu robiło wrażenie.
Opublikowano 31 stycznia31 sty Przypominam GTA VI najlepsza gra świata będzie działała w 40-60 klatet tylko na tym gigancie
Opublikowano 31 stycznia31 sty Zapraszam do nas: https://www.psxextreme.info/forum/94-nintendo/ bo tu już nie ma o co walczyć, a poza tym Switch 2 może się okazać ostatnią konsolą jakie znamy! I wspaniałą, żeby ją zatrzymać wraz z kolekcją gier: ze Switcha, S2, eksami Ninny, z grami indie, multiplatformami (pewnie pojawią się wszystkie rimejki, jak DSR, SH2, RE4R itd.) i niedługo również z „eksami” z Xboxa. Co za deklasacja już od 3.3.2017
Opublikowano 31 stycznia31 sty 8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Przypominam GTA VI najlepsza gra świata będzie działała w 40-60 klatet tylko na tym gigancie Jak ktoś mnie zapyta jak wygląda obraz nędzy i rozpaczy to wyślę mu tę grafikę
Opublikowano 31 stycznia31 sty 8 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Zapraszam do nas: https://www.psxextreme.info/forum/94-nintendo/ bo tu już nie ma o co walczyć, a poza tym Switch 2 może się okazać ostatnią konsolą jakie znamy! I wspaniałą, żeby ją zatrzymać wraz z kolekcją gier: ze Switcha, S2, eksami Ninny, z grami indie, multiplatformami (pewnie pojawią się wszystkie rimejki, jak DSR, SH2, RE4R itd.) i niedługo również z „eksami” z Xboxa. Co za deklasacja już od 3.3.2017 Ja jestem z Nintendo od poczatku i cały czas propsuje i tłumaczę że najlepsze combo od zawsze to mieć właśnie konsole Niny i Sony, więcej nie trzeba do szczęścia.
Opublikowano 31 stycznia31 sty 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Przypominam GTA VI najlepsza gra świata będzie działała w 40-60 klatet tylko na tym gigancie Nie wiesz, czy GaaSy też będą lepiej działały na PRO? xD
Opublikowano 31 stycznia31 sty 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Jak ktoś mnie zapyta jak wygląda obraz nędzy i rozpaczy to wyślę mu tę grafikę Tak synku wygląda najpotężniejsza konsolą obecnie na rynku
Opublikowano 31 stycznia31 sty Teraz, zdrowywariat napisał(a): Nie wiesz, czy GaaSy też będą lepiej działały na PRO? xD Nie wiem na razie kupilem Asasyna w preorderze.
Opublikowano 31 stycznia31 sty 3 minuty temu, Whisker napisał(a): Ja jestem z Nintendo od poczatku i cały czas propsuje i tłumaczę że najlepsze combo od zawsze to mieć właśnie konsole Niny i Sony, więcej nie trzeba do szczęścia. Zgadzam się, oprócz jednej generacji, gdy warto było mieć wszystkie konsole: DC/PS2/GC/Xbox. Z tym, że chodzi Ci o combo PS5 + S1/S2? Bo PS5 Pro to niewypał, tak jak GaaSy.
Opublikowano 31 stycznia31 sty 39 minut temu, tjery napisał(a): Oby GTA VI wyszło w cenie 500-600 zł, żeby każdy mógł podziękować R* za to, że w ogóle chce im się robić gry i tak się poświęcają dla graczy, dodatkowo miesięczny abonament za granie, żeby cały czas można ich było wspierać + opcjonalne dopłaty, żeby była furtka dla wyrażenia swojej jeszcze większej wdzięczności. Niesamowici są Ci wielcy wydawcy, tyle dla nas robią, anioły nie ludzie. Będzie tak: Gta6 online - 250pln Gta6 online + singiel za 500pln Singla nie kupisz osobno Do tego abonament rockstar wymagany do online
Opublikowano 31 stycznia31 sty Na pchlim pijawił się już pierwszy Xbox - ruszyła maszyna nikt jej już nie zatrzyma xD Pablo będzie ostatni, takiego wojownika to i Nintendo zazdrości
Opublikowano 31 stycznia31 sty 8 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Na pchlim pijawił się już pierwszy Xbox - ruszyła maszyna nikt jej już nie zatrzyma xD Pablo będzie ostatni, takiego wojownika to i Nintendo zazdrości Ale kto to kupi?
Opublikowano 31 stycznia31 sty 6 minut temu, Whisker napisał(a): Ale kto to kupi? Też nie wiem, dziwna sprawa xD
Opublikowano 31 stycznia31 sty W ostatnim tygodniu w Japonii zeszły 353 sztuki Xboxa X. To pewnie z okazji premiery NG2 w gamepassie. Niesamowity wynik, ATH dekady.
Opublikowano 31 stycznia31 sty Nowy horror od Kojimy - OD robiony dla Xboxa najlepiej będzie smakował na PS5 z dual sense
Opublikowano 31 stycznia31 sty 36 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Na pchlim pijawił się już pierwszy Xbox - ruszyła maszyna nikt jej już nie zatrzyma xD Pablo będzie ostatni, takiego wojownika to i Nintendo zazdrości Jak on nie ma xboxa
Opublikowano 31 stycznia31 sty A to nie jest też tak że po ostatniej kampanii reklamowej MS że wszystko jest Xboxem to teraz PlayStation jest Xboxem 😉
Opublikowano 31 stycznia31 sty Kto z kim przystaje takim sie staje. Trzeba trzymać się jak najdalej od loserów z xboxa.
Opublikowano 31 stycznia31 sty 10 minut temu, YETI napisał(a): Wybór jest jeden Niesamowite komuniti, myślę, że następny jest gamepass na PSN