Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Oby GTA VI wyszło w cenie 500-600 zł, żeby każdy mógł podziękować R* za to, że w ogóle chce im się robić gry i tak się poświęcają dla graczy, dodatkowo miesięczny abonament za granie, żeby cały czas można ich było wspierać + opcjonalne dopłaty, żeby była furtka dla wyrażenia swojej jeszcze większej wdzięczności. Niesamowici są Ci wielcy wydawcy, tyle dla nas robią, anioły nie ludzie.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

nie muszę udawać, wyjebane :leo:. GTA było fajne gdy wchodzenie i wychodzenie z samochodu robiło wrażenie. 

Opublikowano

Przypominam GTA VI najlepsza gra świata będzie działała w 40-60 klatet tylko na tym gigancie

ps5-pro-1024x561.png

Opublikowano

Zapraszam do nas:

https://www.psxextreme.info/forum/94-nintendo/

bo tu już nie ma o co walczyć, a poza tym Switch 2 może się okazać ostatnią konsolą jakie znamy! I wspaniałą, żeby ją zatrzymać wraz z kolekcją gier: ze Switcha, S2, eksami Ninny, z grami indie, multiplatformami (pewnie pojawią się wszystkie rimejki, jak DSR, SH2, RE4R itd.) i niedługo również z „eksami” z Xboxa.

Co za deklasacja już od 3.3.2017 :banderas:

Opublikowano
8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Przypominam GTA VI najlepsza gra świata będzie działała w 40-60 klatet tylko na tym gigancie

ps5-pro-1024x561.png

Jak ktoś mnie zapyta jak wygląda obraz nędzy i rozpaczy to wyślę mu tę grafikę

Opublikowano
8 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Zapraszam do nas:

https://www.psxextreme.info/forum/94-nintendo/

bo tu już nie ma o co walczyć, a poza tym Switch 2 może się okazać ostatnią konsolą jakie znamy! I wspaniałą, żeby ją zatrzymać wraz z kolekcją gier: ze Switcha, S2, eksami Ninny, z grami indie, multiplatformami (pewnie pojawią się wszystkie rimejki, jak DSR, SH2, RE4R itd.) i niedługo również z „eksami” z Xboxa.

Co za deklasacja już od 3.3.2017 :banderas:

Ja jestem z Nintendo od poczatku i cały czas propsuje i tłumaczę że najlepsze combo od zawsze to mieć właśnie konsole Niny i Sony, więcej nie trzeba do szczęścia.

Opublikowano
9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

ps5-pro-1024x561.png

Nie wiesz, czy GaaSy też będą lepiej działały na PRO? xD

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Jak ktoś mnie zapyta jak wygląda obraz nędzy i rozpaczy to wyślę mu tę grafikę

Tak synku wygląda najpotężniejsza konsolą obecnie na rynku

Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał(a):

Nie wiesz, czy GaaSy też będą lepiej działały na PRO? xD

Nie wiem na razie kupilem Asasyna w preorderze. 

Opublikowano

Najpotężniejszy kasztan w historii gamingu z ekskluzywnym PISS-R

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał(a):

Ja jestem z Nintendo od poczatku i cały czas propsuje i tłumaczę że najlepsze combo od zawsze to mieć właśnie konsole Niny i Sony, więcej nie trzeba do szczęścia.

Zgadzam się, oprócz jednej generacji, gdy warto było mieć wszystkie konsole: DC/PS2/GC/Xbox. Z tym, że chodzi Ci o combo PS5 + S1/S2? Bo PS5 Pro to niewypał, tak jak GaaSy.

Opublikowano
39 minut temu, tjery napisał(a):

Oby GTA VI wyszło w cenie 500-600 zł, żeby każdy mógł podziękować R* za to, że w ogóle chce im się robić gry i tak się poświęcają dla graczy, dodatkowo miesięczny abonament za granie, żeby cały czas można ich było wspierać + opcjonalne dopłaty, żeby była furtka dla wyrażenia swojej jeszcze większej wdzięczności. Niesamowici są Ci wielcy wydawcy, tyle dla nas robią, anioły nie ludzie.

Będzie tak:

Gta6 online - 250pln

Gta6 online + singiel za 500pln

Singla nie kupisz osobno 

Do tego abonament rockstar wymagany do online

Opublikowano

Na pchlim pijawił się już pierwszy Xbox - ruszyła maszyna nikt jej już nie zatrzyma xD

Pablo będzie ostatni, takiego wojownika to i Nintendo zazdrości :)

Opublikowano
8 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Na pchlim pijawił się już pierwszy Xbox - ruszyła maszyna nikt jej już nie zatrzyma xD

Ale kto to kupi?

Opublikowano

W ostatnim tygodniu w Japonii zeszły 353 sztuki Xboxa X. To pewnie z okazji premiery NG2 w gamepassie. Niesamowity wynik, ATH dekady. 

Opublikowano
36 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Jak on nie ma xboxa

Opublikowano

Kto z kim przystaje takim sie staje. Trzeba trzymać się jak najdalej od loserów z xboxa.

Opublikowano
10 minut temu, YETI napisał(a):

Wybór jest jeden :banderas:

Niesamowite komuniti, myślę, że następny jest gamepass na PSN :fsg::fsg::fsg:

image.thumb.png.1c0dac186acc0f906183f9c79144aca1.png