Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Nie wiedziałem, ze ta gra jest taka ambitna. Będzie hehe graneJakie "granie"? Przecież przez te cysie tego nie będzie na YouTube. To będzie pierwsza gra której nie przejdziesz na YouTubie tylko na Xvideos będziesz szukać xD
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 26 minut temu, Whisker napisał: Skończyłem na ps3,4 ale jak wrzuca do premium skończę na ps5 a tymczasem niebieskim panom umyje ogródek w najnowszej SUPER PRODUKCJI na XSX potężnego na 12 teraflopow Taka satysfakcja z mycia że chyba calaka zrobie Nawet symulator carshera na tych 12 terafankach wyglada gownianie.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Teraz, WisnieR napisał: 16 minut temu, 20inchDT napisał: Nie wiedziałem, ze ta gra jest taka ambitna. Będzie hehe grane Jakie "granie"? Przecież przez te cysie tego nie będzie na YouTube. To będzie pierwsza gra której nie przejdziesz na YouTubie tylko na Xvideos będziesz szukać xD hehe youtube hehe szczyt dowcipu janusza ; )
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 28 minut temu, Whisker napisał: Skończyłem na ps3,4 ale jak wrzuca do premium skończę na ps5 a tymczasem niebieskim panom umyje ogródek w najnowszej SUPER PRODUKCJI na XSX potężnego na 12 teraflopow Taka satysfakcja z mycia że chyba calaka zrobie To akurat do @Homelander było. Myjka fajna? No popatrz, a tak się brechtałeś, że chujnia dla szczurów.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l klapy bulwersują się o cycki pięknych kobiet? nic dziwnego, te chore poyeby wolą dzieci z kocimi uszami z anime i facetów
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 25 minut temu, 20inchDT napisał: Nie wiedziałem, ze ta gra jest taka ambitna. Będzie hehe grane Tam jest jeszcze więcej cycków a tymczasem myje podwórko już 40 minut XSX dostarczasz 13 minut temu, Bzduras napisał: To akurat do @Homelander było. Myjka fajna? No popatrz, a tak się brechtałeś, że chujnia dla szczurów. To jest wspaniała gra 10/10, nie mogę się oderwać
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 20 minut temu, 20inchDT napisał: hehe youtube hehe szczyt dowcipu janusza ; ) No, teraz to xklacz przejmuje pałeczkę w cinematik eksperjens. Sony traci kolejny gatunek.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Jaranko niebieskich kundli Deathloopem xD Klaperskie definiują nowe standardy bycia podczłowiekiem Cytat te chore poyeby wolą dzieci z kocimi uszami z anime i facetów W szpitalu w Choroszczy właśnie zamykają w izolatce jednego chorego z pianą na pysku jakiej dostaje po każdych bombach prawdy w CW Edytowane 31 sierpnia 20222 l przez dee
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Proszę nie regulować odbiorników to nie unreal Tournament 1 tylko obecne Halo po paczach Bida z nyndzą i rozczarowanie
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 13 minut temu, Whisker napisał: i takich właśnie tekstur oczekuję po nowej generacji, o jezu jak to wygląda
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 42 minuty temu, Whisker napisał: To jest jakiś tryb 120 fps czy to serio tak wygląda na XSX?
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 34 minuty temu, Homelander napisał: No na Xboxie więcej nie dostaniesz akurat ta tekstura wygląda zajebiście więc średnio udany pocisk nie mówiąc o tym, że graficzny sufit tej generacji i tak wyznaczy Xbox
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 15 minutes ago, Paolo de Vesir said: akurat ta tekstura wygląda zajebiście więc średnio udany pocisk nie mówiąc o tym, że graficzny sufit tej generacji i tak wyznaczy Xbox Teraz całkiem serio: wiem, że Xbox jest mocniejszy, zapewne lepiej zaprojektowany. Ale najładniejszą grę generacji dostarczy Naughty Dog. Chyba, że Microsoft zacznie kombinować ze strumieniowaniem jako wspomaganiem osiągów jak we Flight Simulator.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Przeglądam sobie temat Forbiden West, wchodzę do CW i widzę screeny Whiskera z najpiękniejszej gry MS i komentarz: 28 minut temu, Paolo de Vesir napisał: nie mówiąc o tym, że graficzny sufit tej generacji i tak wyznaczy Xbox
Opublikowano 1 września 20222 l Halo wygląda jak gówno. Mleko itp. Już ta myjka samochodowa co Whisker gra ma żywsze kolory.
Opublikowano 1 września 20222 l 19 minut temu, Donatello1991 napisał: Halo wygląda jak gówno Nie zgodzę się
Opublikowano 1 września 20222 l 22 minuty temu, ASX napisał: Nie zgodzę się Takie screeny z daleka wyglądają jak bida wersja RDR2 ale przyjemne dla oka a wystarczy ze zbliżysz się do tekstury i czar w większości przypadków pęka. No i trzeba przypomnieć że w multi gra wyglada o wiele gorzej niż w singlu
Opublikowano 1 września 20222 l Przecież tekstury w Halo to klasa Jasne jak w to grze z otwartym światem znajdą się czasami jakieś brzydsze miejsca. Ale ogólnie ich jakość jest naprawdę wysoka
Opublikowano 1 września 20222 l To nie są tekstury z halo. Dzisiaj w nocy remake stulecia, który graficznie zje na śniadanie każdą grę od ms ( czyli dwie gry). Edytowane 1 września 20222 l przez Donatello1991