Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Donklaperro jak chce wymusić zbiorową masturbacje Ragnarokiem xd

Pewnie największy sekciarski beton ogra dwa lata po premierze 

A gierka pewnie bardzo dobra

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 812,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

I tak GOW Ragnarok całościowo jakościowo zjada wszystko co do tej pory widzieliśmy, santa monica to mistrzowie w swoim fachu i ten świat pogrąży nas wszystkich w swojej epickości

Opublikowano

Dad of Wara każdy gracz ograł już w 2018 roku, wy niebieskie przegrywy xDDDD

Czekać 4 lata żeby ograć DLC, gdy brak czasu na ogrywanie wszystkich premierowych sztosów to trzeba byc uposledzonym klaperskim preferującym 30-fpsów :shieeet:

Opublikowano
19 minut temu, YETI napisał:

most beka console in the world :kekw:

No dodali tylko RT cienie, nie bardzo wiem co w tym śmiesznego :dunno: Zamiast tych śmiesznych ostrych czarnych nie mających nic wspólnego z rzeczywistością będą teraz normalne cienie

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Donklaperro jak chce wymusić zbiorową masturbacje Ragnarokiem xd

Pewnie największy sekciarski beton ogra dwa lata po premierze 

A gierka pewnie bardzo dobra

Nie "bardzo dobra" bo to nie xkurwa aby gra była co najwyżej bardzo dobra. Ragnarok to jebane arcydzieło, kontynuacja najlepszej gry w historii wybranej przez graczy, magnum opus growego swiata i pierdolone 11/10:banderas: To jest sonka to są kurwa hity ciężkiego kalibru i rozpierdalatory branży a nie jakieś pedalskie "bardzo dobre" gry jak na xsmieciu :banderas:

Opublikowano

Klapy znowu dostaną gierkę w wersji lite. Ważne, że graficzka i cinematic. Gdzie tam gówno warowi do dmc, ninja gaiden czy bayo.

FB_IMG_1655850406167.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, PanKamil napisał:

Ragnarok to jebane arcydzieło, kontynuacja najlepszej gry w historii wybranej przez graczy, magnum opus growego swiata i pierdolone 11/10

Ja pierdole ale wy macie pod kopułą najebane 

Opublikowano
3 godziny temu, dee napisał:

Dad of Wara każdy gracz ograł już w 2018 roku, wy niebieskie przegrywy xDDDD

Czekać 4 lata żeby ograć DLC, gdy brak czasu na ogrywanie wszystkich premierowych sztosów to trzeba byc uposledzonym klaperskim preferującym 30-fpsów :shieeet:

DLC na 100 godzin to ja się pisze 

O takiego Kratosa prosiłem, ta seria to kanon

E841C533-1BAF-4174-A43D-C19A319957F3.jpeg

Opublikowano
14 minut temu, YETI napisał:

Na xboxie co można przeżyć?

Przeżyc to musi p0lak za 2k, a na xboxie rozpusta

Opublikowano
35 minutes ago, Whisker said:

DLC na 100 godzin to ja się pisze 

O takiego Kratosa prosiłem, ta seria to kanon

E841C533-1BAF-4174-A43D-C19A319957F3.jpeg

100 godzin xD tak samo jak Morales.

Widzę rekomendacje od samych zagrajmerskich portali:

-Antyweb

-Spidersweb

-Na Ekranie

-Filmweb 

:kekw:

Opublikowano

Na Ekranie i Filmweb akurat pasują do gier Sony jak ulał. Biorąc natomiast pod uwagę jak w ich grach protaginiści lubują się ostatnio w opowiadaniu graczowi co w danej chwili należy zrobić, to dorzuciłbym do tego zestawienia jeszcze Storytell i Audiotekę ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Przez te 6/10 nie ma 95 na meta. Co za zły człowiek.

Praktycznie przy każdej większej premierze znajdzie się jeden atencyjny portal co wlepi 6/10 xd

Edit - no tak IGN Korea a autor to twórca jakiegoś no name indyka 

Spoiler

:facepalm:

Edytowane przez aph

Opublikowano

Moim zdaniem koleś powinien po prostu zrezygnować z pisania recenzji tej gry i ograniczyć się do napisania piguły/drugiej opinii. Gdybym ja recenzował niegrywalne dla mnie i znienawidzone jrpgi to pewnie bym dawał same 3/10, bo absolutnie nie trafiają do mnie te gry. A taka Persona 5 czy inny Final 15 to nie są gry na 3/10. God of War to nie jest gra 6/10, to tytuł o wiele lepszy. Nie siada mu? No zdarza się. Ale tutaj recenzent postanowił się polansować, podłechtać swoje ego no i mu się udało, jest głośno. 

Opublikowano

Proponuje dac gre do recenzji tylko fanom god of war, a najlepiej byłoby gdyby należeli do bojówki $ony

Opublikowano

Myślę, że akurat Xbox podszedł do kwestii ocen ex'ów bardzo pragmatycznie.

Nie ma gier - nie ma krzywdzących ocen ;)

Opublikowano
4 minutes ago, 20inchDT said:

Proponuje dac gre do recenzji tylko fanom god of war, a najlepiej byłoby gdyby należeli do bojówki $ony

To nie o to chodzi. Jak widzisz, że cały świat jest zachwycony, a Ty nie to masz prawo. Stuprocentowe. Ale jako recenzent masz też zobowiązanie wobec swoich czytelników. Może się mylę, ale myślę, że uczciwe podejście byłoby takie jak opisałem powyżej. Rezygnuję z recenzowania, piszę drugą opinię z moim zdaniem na temat gry

Opublikowano
20 minut temu, 20inchDT napisał:

still better than suckboy

Eh, i teraz sympatyczna platformówka z ogromem contentu i split screenem na 2 będzie obrywać w CW, co za diabeł mnie podkusil :(