Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 11 minut temu, Czoperrr napisał: Po co mi kolejny śmieć jakim jest PS5? Nie mając ps5 nie dziwie się, że tak piszesz.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Najlepszą rzeczą jaką doświadczyłem na Xboxie od kiedy w grudniu go kupiłem to Signalis i Hi-Fi z Gamepassa, dajcie znać jak będzie po co znowu włączać ten zbierator kurzu xD
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Just now, Szermac said: Najlepszą rzeczą jaką doświadczyłem na Xboxie od kiedy w grudniu go kupiłem to Signalis i Hi-Fi z Gamepassa, dajcie znać jak będzie po co znowu włączać ten zbierator kurzu xD a dla jakich gier włączasz PS5?
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 2 godziny temu, PanKamil napisał: Znowu będzie festiwal scamu + forza i crapfield? BTW. Nie wiem jak to robi spermer skoro co roku zielone karakany łykają to samo gówno "byle do e3" choć od 2020 xbox troche zmienił taktykę i pokazuje trailery gier które nigdy nie wyjdą. Do „E3” będą gry xD
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 1 minutę temu, Czoperrr napisał: a dla jakich gier włączasz PS5? morelas podobno na setki jeśli nie tysiące godzin człeniu
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 2 minuty temu, Czoperrr napisał: a dla jakich gier włączasz PS5? Dla reszty xD
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l No dla żadnych, bo żadnych gier na plejśmieciare5 klaperskie prędko nie zobaczą
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Redfall w 30 fps xd Ktoś jeszcze ma nadzieję na nową generację na XSX? Beka stulecia.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Redfall is launching on Xbox consoles with Quality mode only: Xbox Series X: 4K 30 FPS Xbox Series S: 1440p 30 FPS 60 FPS Performance mode will be added via game update at a later date. Hhahaha o KURWA ALE JAJA STULECIA
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Cinematic expierience xd już chyba wiem czego MS zazdrościło Sonyvw tamtej generacji xd xd Opóźnieni w rozwoju jak zawsze xd
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l A zielone przygłupy jeszcze się cieszyły xboxa małego ziemniaka series s i kurwa teraz wychodzi bokiem 30 fps w takim gównie HAHAHAHAHAHAH Edytowane 12 kwietnia 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l widzę w temacie bez zmian karakany fani gorszych firm na siebie plują a tylko zdrowy wie kto rządzi rynkiem konsol
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l No smiech żeby na xsx nie było 60 klatek, ale to dla mnie przede wszystkim nieudolność developera i to Arkane powinno być jebane. Potem będą płakać bo ludzi MS im pozwalnia, a leniwy skurwysynu weź się do roboty
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Bardzo fajnie, Sony nie wydaje żadnego shootera to możecie posmakować dobra od MS. A co do Redfall to szkoda czasu na to gówno
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 90% multiplatform gorszej jakości na xboxie, brak exow, a jak coś wyjdzie to wygląda jak guwno na dodatek w 30fps. Piękną pomyłkę technologiczną wydał microsoft, a tak robaki się cieszyli z tych z 12 terafankow, ale jak zawsze przyszło brutalne zderzenie z rzeczywistością. A na Sonce co? Ratchet, GT7, Morales czy Horizon 2 w 120fps. NADKONSOLA 5
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 22 minuty temu, Whisker napisał: Bethesda więcej wydaje na PS5 To te gry co od dawna są w XGP? W kwietniu kolejna porcja i król DOOM Eternal - w końcu okazja pograć w jakiś dobry shooter na PS5. 1 minutę temu, YETI napisał: 90% multiplatform gorszej jakości na xboxie 90% chuja ryana w dupie yetiego
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Mówiłem że zderzenie z rzeczywistością doprowadzi niektóre robaki na oddział w Choroszczy