Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał:

Po co mi kolejny śmieć jakim jest PS5? 

Nie mając ps5 nie dziwie się, że tak piszesz.

Opublikowano

Najlepszą rzeczą jaką doświadczyłem na Xboxie od kiedy w grudniu go kupiłem to Signalis i Hi-Fi z Gamepassa, dajcie znać jak będzie po co znowu włączać ten zbierator kurzu xD

Opublikowano
Just now, Szermac said:

Najlepszą rzeczą jaką doświadczyłem na Xboxie od kiedy w grudniu go kupiłem to Signalis i Hi-Fi z Gamepassa, dajcie znać jak będzie po co znowu włączać ten zbierator kurzu xD

a dla jakich gier włączasz PS5?

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

Znowu będzie festiwal scamu + forza i crapfield? 

BTW. Nie wiem jak to robi spermer skoro co roku zielone karakany łykają to samo gówno "byle do e3" :dynia: choć od 2020 xbox troche zmienił taktykę i pokazuje trailery gier które nigdy nie wyjdą.

Do „E3” będą gry xD

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

morelas podobno na setki jeśli nie tysiące godzin człeniu

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Dla reszty xD

Opublikowano

No dla żadnych, bo żadnych gier na plejśmieciare5 klaperskie prędko nie zobaczą :sonkassie:

Opublikowano
Redfall is launching on Xbox consoles with Quality mode only: Xbox Series X: 4K 30 FPS Xbox Series S: 1440p 30 FPS 60 FPS Performance mode will be added via game update at a later date.

Hhahaha o KURWA ALE JAJA STULECIA

Opublikowano

ja pierdole xbox ty kurwo jebana jahahahahaha

Opublikowano

A zielone przygłupy jeszcze się cieszyły xboxa małego ziemniaka series s i kurwa teraz wychodzi bokiem :dynia:

30 fps w takim gównie HAHAHAHAHAHAH

Brak opisu.

Brak opisu.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

widzę w temacie bez zmian karakany fani gorszych firm na siebie plują a tylko zdrowy wie kto rządzi rynkiem konsol

Opublikowano

No smiech żeby na xsx nie było 60 klatek, ale to dla mnie przede wszystkim  nieudolność developera i to Arkane powinno być jebane.

Potem będą płakać bo ludzi MS im pozwalnia, a leniwy skurwysynu weź się do roboty 

Opublikowano

90% multiplatform gorszej jakości na xboxie, brak exow, a jak coś wyjdzie to wygląda jak guwno na dodatek w 30fps. Piękną pomyłkę technologiczną wydał microsoft, a tak robaki się cieszyli z tych z 12 terafankow, ale jak zawsze przyszło brutalne zderzenie z rzeczywistością.

A na Sonce co? Ratchet, GT7, Morales czy Horizon 2 w 120fps.

:fsg: NADKONSOLA 5 :banderas:

Opublikowano
22 minuty temu, Whisker napisał:

Bethesda więcej wydaje na PS5

F875FFC6-B28B-4286-BC69-2A4AC4B0AA76.jpeg

To te gry co od dawna są w XGP? W kwietniu kolejna porcja i król DOOM Eternal - w końcu okazja pograć w jakiś dobry shooter na PS5.

1 minutę temu, YETI napisał:

90% multiplatform gorszej jakości na xboxie

90% chuja ryana w dupie yetiego

Opublikowano

Mówiłem że zderzenie z rzeczywistością doprowadzi niektóre robaki na oddział w Choroszczy :kaz: