Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał:

Podniecanie się Final Fantasy w 2023 :kekw:

Posiadanie Xboxa w 2023.

Such-a-loser GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Opublikowano
1 minute ago, YETI said:

Posiadanie Xboxa w 2023.

Such-a-loser GIFs - Get the best GIF on GIPHY

ale wiesz, że posiadanie PS5 to nie jest wyczyn i gdybym miał ochotę to poszedłbym to sklepu i sobie jedną kupił? Gdybym tylko widział potrzebę. 

Opublikowano

Yeti kupno plejśmieciary5 będzie wpisywał sobie do CV, to dla niego naprawdę DUŻA RZECZ :gachigasm:

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Forum nigdy nie było tak zjednoczone jak teraz. :notbad:

Było. Na samym początku, gdy było PS2 i zdychający Dreamcast.

Znowu jest pięknie ;)

Opublikowano

O kurwa teraz Sony i ich cinematiki mają być jedyną drogą i zbawieniem w trudnych czasach xddd

Gracze to są jednak asy w huj. Przymykamy oko że od 2013 robimy bardzo podobne gierki, używamy tych samych mechanik i animacji. Polewamy to graficzką i jazda

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał:

O kurwa teraz Sony i ich cinematiki mają być jedyną drogą i zbawieniem w trudnych czasach xddd

Gracze to są jednak asy w huj. Przymykamy oko że od 2013 robimy bardzo podobne gierki, używamy tych samych mechanik i animacji. Polewamy to graficzką i jazda

To się nazywa sprawdzona jakość.

A nie "Halo Forza Gearsy" to zajechania, ups zajechaliśmy, co teraz poczniemy, o wiem wypuśćmy Redfall <odgłos sr.aki>

Opublikowano

Nintendo drogą, Nintendo życiem. Po śmierci Xboxa przebranżowiłem się na czerwonego gejucha, polecam. Ta męska miłość wcale nie taka zła jak mówią :sonkassie:

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał:

To się nazywa sprawdzona jakość.

A nie "Halo Forza Gearsy" to zajechania, ups zajechaliśmy, co teraz poczniemy, o wiem wypuśćmy Redfall <odgłos sr.aki>

Akurat HaloForzaGearsy to jest sprawdzona jakość. 

3 minuty temu, Bzduras napisał:

Nintendo drogą, Nintendo życiem. Po śmierci Xboxa przebranżowiłem się na czerwonego gejucha, polecam. Ta męska miłość wcale nie taka zła jak mówią :sonkassie:

Wyjezdzam jutro do Białego i kto mi będzie towarzyszył? Oczywiście Switchunio. :banderas:

Opublikowano

ps5 to jeszcze bardziej niepotrzebne od xboxa jest, nie rozpędzaj się za mocno

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

ale wiesz, że posiadanie PS5 to nie jest wyczyn i gdybym miał ochotę to poszedłbym to sklepu i sobie jedną kupił? Gdybym tylko widział potrzebę. 

ale wiesz, że my wszyscy to wiemy i gdybyśmy wszyscy mieli takie podejście jak te zaprezentowane w twoim poście to nie byłoby sensu robić tego tematu? To taka konwencja wiesz? Wybierasz sobie swoją drużynę i szukasz powodów aby nabijać się, szydzić, obrażać te przeciwne drużyny aby wspaniale i wesoło się bawić i spędzać czas. Chuj mnie to obchodzi co masz w domu i co możesz mieć.

*najważniejsze, że xbox jebaną kurwą jest

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Cóż, Knur ma szansę pokazać, że 1st party na Xboxie mogą mieć średnią powyżej 60.

Ktoś tam moze własnie pomylił średnią na meta z ilościa FPS jaka powinna byc standardem w nowych grach?

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ktoś tam pomylił zagrajmerów z zagrywami i próbuje nam wmówić, że online coop experience to jest to na co wszyscy czekamy. ;)

Jeszcze konto premium do kupienia za hajs, mikrotransakcje i DLC co rok nowy sezon co rok zeby trzymac na smyczy, taki cel MS.

Edytowane przez aph

Opublikowano

Serio ktoś skończył kampanię single player w destiny2?