Opublikowano 5 maja 20231 r 3 godziny temu, Czoperrr napisał: Podniecanie się Final Fantasy w 2023 Posiadanie Xboxa w 2023.
Opublikowano 5 maja 20231 r 1 minute ago, YETI said: Posiadanie Xboxa w 2023. ale wiesz, że posiadanie PS5 to nie jest wyczyn i gdybym miał ochotę to poszedłbym to sklepu i sobie jedną kupił? Gdybym tylko widział potrzebę.
Opublikowano 5 maja 20231 r Yeti kupno plejśmieciary5 będzie wpisywał sobie do CV, to dla niego naprawdę DUŻA RZECZ
Opublikowano 5 maja 20231 r 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Forum nigdy nie było tak zjednoczone jak teraz. Było. Na samym początku, gdy było PS2 i zdychający Dreamcast. Znowu jest pięknie
Opublikowano 5 maja 20231 r O kurwa teraz Sony i ich cinematiki mają być jedyną drogą i zbawieniem w trudnych czasach xddd Gracze to są jednak asy w huj. Przymykamy oko że od 2013 robimy bardzo podobne gierki, używamy tych samych mechanik i animacji. Polewamy to graficzką i jazda
Opublikowano 5 maja 20231 r 7 minut temu, drozdu7 napisał: O kurwa teraz Sony i ich cinematiki mają być jedyną drogą i zbawieniem w trudnych czasach xddd Gracze to są jednak asy w huj. Przymykamy oko że od 2013 robimy bardzo podobne gierki, używamy tych samych mechanik i animacji. Polewamy to graficzką i jazda To się nazywa sprawdzona jakość. A nie "Halo Forza Gearsy" to zajechania, ups zajechaliśmy, co teraz poczniemy, o wiem wypuśćmy Redfall <odgłos sr.aki>
Opublikowano 5 maja 20231 r Nintendo drogą, Nintendo życiem. Po śmierci Xboxa przebranżowiłem się na czerwonego gejucha, polecam. Ta męska miłość wcale nie taka zła jak mówią
Opublikowano 5 maja 20231 r 3 minuty temu, Mendrek napisał: To się nazywa sprawdzona jakość. A nie "Halo Forza Gearsy" to zajechania, ups zajechaliśmy, co teraz poczniemy, o wiem wypuśćmy Redfall <odgłos sr.aki> Akurat HaloForzaGearsy to jest sprawdzona jakość. 3 minuty temu, Bzduras napisał: Nintendo drogą, Nintendo życiem. Po śmierci Xboxa przebranżowiłem się na czerwonego gejucha, polecam. Ta męska miłość wcale nie taka zła jak mówią Wyjezdzam jutro do Białego i kto mi będzie towarzyszył? Oczywiście Switchunio.
Opublikowano 5 maja 20231 r ps5 to jeszcze bardziej niepotrzebne od xboxa jest, nie rozpędzaj się za mocno
Opublikowano 5 maja 20231 r 1 godzinę temu, Czoperrr napisał: ale wiesz, że posiadanie PS5 to nie jest wyczyn i gdybym miał ochotę to poszedłbym to sklepu i sobie jedną kupił? Gdybym tylko widział potrzebę. ale wiesz, że my wszyscy to wiemy i gdybyśmy wszyscy mieli takie podejście jak te zaprezentowane w twoim poście to nie byłoby sensu robić tego tematu? To taka konwencja wiesz? Wybierasz sobie swoją drużynę i szukasz powodów aby nabijać się, szydzić, obrażać te przeciwne drużyny aby wspaniale i wesoło się bawić i spędzać czas. Chuj mnie to obchodzi co masz w domu i co możesz mieć. *najważniejsze, że xbox jebaną kurwą jest
Opublikowano 5 maja 20231 r Cóż, Knur ma szansę pokazać, że 1st party na Xboxie mogą mieć średnią powyżej 60.
Opublikowano 5 maja 20231 r 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Cóż, Knur ma szansę pokazać, że 1st party na Xboxie mogą mieć średnią powyżej 60. Ktoś tam moze własnie pomylił średnią na meta z ilościa FPS jaka powinna byc standardem w nowych grach?
Opublikowano 5 maja 20231 r Ktoś tam pomylił zagrajmerów z zagrywami i próbuje nam wmówić, że online coop experience to jest to na co wszyscy czekamy.
Opublikowano 5 maja 20231 r 31 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ktoś tam pomylił zagrajmerów z zagrywami i próbuje nam wmówić, że online coop experience to jest to na co wszyscy czekamy. Jeszcze konto premium do kupienia za hajs, mikrotransakcje i DLC co rok nowy sezon co rok zeby trzymac na smyczy, taki cel MS. Edytowane 5 maja 20231 r przez aph
Opublikowano 5 maja 20231 r 9 minut temu, aph napisał: Jeszcze konto premium do kupienia za hajs, mikrotransakcje i DLC co rok nowy sezon co rok zeby trzymac na smyczy, taki cel MS. Sony Plans on Having 12 PlayStation Live-Service Games by 2025 https://www.playstationlifestyle.net/2022/05/25/playstation-live-service-games-sony-2025/
Opublikowano 5 maja 20231 r A co jeśli ocena Redfall przez użytkowników to review bombing? 2 minuty temu, ASX napisał: Sony Plans on Having 12 PlayStation Live-Service Games by 2025 https://www.playstationlifestyle.net/2022/05/25/playstation-live-service-games-sony-2025/ Ojej
Opublikowano 5 maja 20231 r Gry online mogą być zajebiste jeśli mają dobry content dla pojedynczego gracza (jak np. Destiny 2 czy Halo 5) albo mogą być chujowe jak coopowy Redfalla.