Opublikowano 17 maja 20231 r i tak najlepsze są kartony po 200zł które zajebali ze śmietników spod marketów i dodali swoje logo
Opublikowano 17 maja 20231 r 50 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Podziwiam na swój sposób Nintendo. Bzdurami pokroju "najlepszy gameplay" budując atmosferę w y j ą t k o w o ś c i wytresowali graczy do tego stopnia, że gdy jakaś gra wygląda na Switchu jak gówno to "liczy się gameplay". Gdy 81 oznacza w jakiejś serii wyraźni spadek jakości to ficek pisze, że "gra ma świetne oceny". Wszystkie zarzuty są zawsze odbijane jakimiś bezsensami i generalnym brakiem standardów. Nie wspomnę już o samym Nintendo które jest chyba najbardziej nastawioną przeciw graczom firmą na rynku. W takiej Polsce świadomość marki budują kanały pokroju zagrajnik gdzie Jędrek co prawda dostrzega wady tytułu, ale jabać "bo Nintendo więc 10/10". A u nas jest jeden gdzie za granicą są ich setki. Tak więc kolekcję słabo działających romów sprzedają w 9 liczbie baniek. Mario Party jadące na nostalgii? Portfel już otwarty. Figureczki z plasiku? Ależ będą pięknie siedziały w dupie. Gracz Nintendo to klient doskonały - bezkrytyczny, zawsze gotowy wydać pieniądze za nieważne jak słaby produkt (a jeszcze 3 kopie sobie kupić), nie mający standardów ani wymagań. Po prostu idealny target do bycia jebanym, a wy drogie fagi powtarzajcie sobie aż sami sobie uwierzycie: Napisz jeszcze podobny post o Microsofcie i Sony, równie szczery, a wtedy porównamy Edytowane 17 maja 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 17 maja 20231 r Pisałem wielokrotnie, nawet najtwardszy Soniarski beton potrafił się do tego ustosunkować. Nintendowcy? Nah, 'ts all fuckin' splendid mordo".
Opublikowano 17 maja 20231 r Dziękuję Nintendo za wydanie w 2017 roku najlepszej gry wideo wszech czasów i pobicie samych siebie w 2023, bo na konkurencję nie ma co liczyć
Opublikowano 17 maja 20231 r 5 minut temu, zdrowywariat napisał: Dziękuję Nintendo za wydanie w 2017 roku najlepszej gry wideo wszech czasów i pobicie samych siebie w 2023, bo na konkurencję nie ma co liczyć Czy takie wpisy to jakaś część terapii?
Opublikowano 17 maja 20231 r Dziękuje Josefowi Fritzlowi za to, że w 2017 roku zamknął mnie w piwnicy i za to, że jest 2023 r., a on nadal mnie w niej trzyma.
Opublikowano 17 maja 20231 r 5 godzin temu, Shen napisał: galaxy 2 ostatni dobry mario 3 clowny od ludzi co objadają się mcdonaldem gierkowym i grami dla mas od nintendo tylko świadczy do kogo jest dzisiaj skierowana branża gier nintendo...
Opublikowano 17 maja 20231 r 41 minut temu, oFi napisał: 3 clowny od ludzi co objadają się mcdonaldem gierkowym i grami dla mas od nintendo tylko świadczy do kogo jest dzisiaj skierowana branża gier nintendo... Skąd jesteś, co bierzesz i u kogo się zaopatrujesz?
Opublikowano 17 maja 20231 r Niebieskie frajery wyjdą spod kamienia na 1h po czym wrócą pod ten sam kamień na kolejny rok
Opublikowano 17 maja 20231 r Realnie małe szanse na bomby (Sony nie jest znane z wychodzenia poza schemat), ale przynajmniej będę miał kolejny rok gier. Co u Sony jest normą, a konkurencji raczej "zdarza się".
Opublikowano 17 maja 20231 r 4 minuty temu, Daddy napisał: Niebieskie frajery wyjdą spod kamienia na 1h po czym wrócą pod ten sam kamień na kolejny rok Niebieskie przynajmniej wyjdą, a zieloni już niestety 5metrow pod ziemią zakopane razem ze spencer i jego obietnicami.
Opublikowano 17 maja 20231 r W świetle ostatnich wydarzeń w MS zabrzmi to ryzykownie i kontrowersyjnie, ale uważam że konferencja Xboxa bardziej zaskoczony (w sensie pozytywnym) grami niż pokaz Sony. Generalnie czekam na obie i zadowolony jestem że już wchodzimy w ten okres zapowiedzi
Opublikowano 17 maja 20231 r Też trzymam kciuki za MS i będą tam jednak ciekawsze gry niż Spiderman czy FF, ale pewnie premiery na 2024 przełożone na 2025.
Opublikowano 17 maja 20231 r 2 minuty temu, zdrowywariat napisał: Czekacie? xD Na nic konkretnego, za dużo dobrego wyszło w tym roku, ale i tak przyjemnie będzie się czymś zaskoczyć. Scierwo klaperskie teabaggował będę we Frakcjach aż miło.
Opublikowano 17 maja 20231 r Ja się zajebiście bawię od 3 marca 2017 na jednej konsoli, teraz Zelda, później wleci slimka PS5 z najlepszymi remakami i tyle z potężnych konsol nowej generacji xD Choć jeśli Switch2 im podoła to i nawet PS5 nie będzie mi potrzebne xD 0.3 floty zdetronizowało 21 flot Edytowane 17 maja 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 17 maja 20231 r Tak, wiem, świetnie bawisz. Do tego stopnia, że musisz wszystkim wszech i wobec oświadczać jak się dobrze bawisz w grze bez fabuły, ze słabiutką walką i nigdy wcześniej niedostępnym na tę skalę recyclingiem assetów. Nie zapomnij przy tym uświadomić nas jeszcze po raz 129852, że żadna inna gra nie ma prawa podobać się bardziej i jedynym wyznacznikiem dobrej zabawy jest to czy kamienny chuj na szynach wjeżdża do japy ogra.
Opublikowano 17 maja 20231 r Po 11 czerwca nie będzie już co zbierać z Plejaka. Gracze natychmiast zapomną o tym niebieskim półprodukcie.
Opublikowano 17 maja 20231 r Piękne czasy... właśnie ogrywam goty na switchu a za tydzień pokaz kolejnych sztosów na plejke. To że Sony dowiezie jestem pewien. Ale wiecie na co czekam najbardziej? Na 11 czerwca, bo to będzie być albo nie być. Albo pokazą, że jednak coś tam robią i wyjdą DOBRE gry albo pokaz nieudolnego kierownictwa i zmarnowania potencjału 12 terafanków, 23 studiów i miliardów wyjebanych na próżno. Czekam z niecierpliwością z palcem nad przyciskiem wystaw przedmiot.