Opublikowano 18 grudnia 20231 r Ja odpadłem przy tym rimejku. Przez 9 rozdziałów popierdalałem po tych samych korytarzach wciskajac trójkąt, obawiałem się że jeszcze jeden taki rozdział i w moim mózgu zajdą jakieś nieodwracalne zmiany
Opublikowano 18 grudnia 20231 r Godzinę temu, Krzysztof93 napisał: można tego Xboxa postawić pod telewizorem, jeść nie woła ale myśl, że miałbym taką konsole w domu jak Daddy to jakoś tak wstyd najwiekszy wstyd to dzielic serwery z niebieskimi małpami
Opublikowano 18 grudnia 20231 r 1 minutę temu, Pierre Deck napisał: najwiekszy wstyd to dzielic serwery z niebieskimi małpami hehe ale i tak nie macie wyjścia bo skoro Xbox #nikogo to byście na tych serwerach w trzy osoby popierdalali Xbox kurwa jaki ŻAL.PL ale pojechane po zielonych pizdach, sam wymyśliłem Xbox jedyna na świecie zabawka elektroniczna nieobecna w listach do świętego Mikołaja, dzieci nie są aż tak głupie jak wy zielone pokraki. kiedyś niegrzeczne dzieci dostawały rózgi, dzisiaj Xboxy
Opublikowano 18 grudnia 20231 r 11 minut temu, Pierre Deck napisał: najwiekszy wstyd to dzielic serwery z niebieskimi małpami to prawda, też mi wstyd że mam plejśmieciare 4.5 bez gier, ani gier, ani przyszłości, martwe ścierwo do którego tylko kilku mapetów wali konia bo sprzedali kilka konsol dodawanych do odtwarzacza dvd manty, co z tego że zdechło na premierę i klapy grają tylko w fortnite i fifke, fajny generator memów, nic więcej niby największa premiera plejkurwy 4.5 tego roku to DLC do DLC a dzień po premierze nikt tego nie pamięta, to już Franko 2 ma większe zainteresowanie a pamiętacie FF16? jakiś krzysztof na forum pisał że wielki sukces gra odniosła https://gamerant.com/final-fantasy-16s-development-team-disbanded/ studio od FF16 ZAORANE kilka dni temu obok studia forspoken, tlou frakcje, tego horroru kojimy na ps5 którego jednak robi na Nadkonsole Xbox, zamykaniu studiów przez Sony/klepanie gaasów, ucieczki devów z niebieskiej łajby i kasowaniu innych gier jak KOTOR piękne podsumowanie plejkurwy 4.5 na koniec roku....a no tak tak jeszcze zaraz zablokują wyścigi klapów do paczkomatu
Opublikowano 18 grudnia 20231 r Ale mnie wkurwił sąsiad, aż mu zajebie xboxem pod choinkę co by zepsuć mu Boże Narodzenie.
Opublikowano 18 grudnia 20231 r 10 hours ago, Daddy said: to prawda, też mi wstyd że mam plejśmieciare 4.5 bez gier, ani gier, ani przyszłości, martwe ścierwo do którego tylko kilku mapetów wali konia bo sprzedali kilka konsol dodawanych do odtwarzacza dvd manty, co z tego że zdechło na premierę i klapy grają tylko w fortnite i fifke, fajny generator memów, nic więcej niby największa premiera plejkurwy 4.5 tego roku to DLC do DLC a dzień po premierze nikt tego nie pamięta, to już Franko 2 ma większe zainteresowanie a pamiętacie FF16? jakiś krzysztof na forum pisał że wielki sukces gra odniosła https://gamerant.com/final-fantasy-16s-development-team-disbanded/ studio od FF16 ZAORANE kilka dni temu obok studia forspoken, tlou frakcje, tego horroru kojimy na ps5 którego jednak robi na Nadkonsole Xbox, zamykaniu studiów przez Sony/klepanie gaasów, ucieczki devów z niebieskiej łajby i kasowaniu innych gier jak KOTOR piękne podsumowanie plejkurwy 4.5 na koniec roku....a no tak tak jeszcze zaraz zablokują wyścigi klapów do paczkomatu Nie bardzo rozumiem co ma sony do Square Enix i do Embracer?
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Nawet insomniac już kleklo z terminami gier single player, ależ ich tam w Sony Ryan ustawił po kątach i naoliwil first party xdddd Edytowane 19 grudnia 20231 r przez Daffy
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Marvel's Venom – jesień 2025 roku, Marvel's Wolverine – jesień 2026 roku, Marvel's Spider-Man 3 – jesień 2028 roku, Nowy Ratchet & Clank – jesień 2029 roku, Marvel's X-Men – jesień 2030 roku, Nowe IP w 2031/2032 roku. Insomniac studio do klepania gier o superbohaterach dla dzieci xDDD odcinanie kuponów po pajonku i kolejna cześć furrasów dostępna na pc z biedronki Cały kolejny rok będziecie się bawić z remasterem LGBT 2
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Nie śmiej się, bo może ta co w ciąży była akurat coś w tym Rogaliku urodzi.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Mniej gier, wszystkie na jedno kopyto i za większe pieniądze. Coraz gorzej z tymi gierkami.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Coś tam w przecieku jest w spiderman2 online w 2024 to już wiemy do czego statystyczny klap będzie walił konika
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 12 minut temu, Daffy napisał: Coś tam w przecieku jest w spiderman2 online w 2024 to już wiemy do czego statystyczny klap będzie walił konika skasowali to
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 12 minutes ago, Daffy said: Coś tam w przecieku jest w spiderman2 online w 2024 to już wiemy do czego statystyczny klap będzie walił konika To zupełnie jak do frakcji
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Ale w 2026 się rozkręci!!!!!! A w 2025 venom na mapce z spidera2, a fagi się jaraly totk więc będzie goty!!!!!!
Opublikowano 19 grudnia 20231 r "Sony's pillars are already dated and behind competition" Samo Sony to przyznaje
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 1 godzinę temu, Sebas napisał: Mniej gier, wszystkie na jedno kopyto i za większe pieniądze. Coraz gorzej z tymi gierkami. Hola hola, ja wiem że branżunia to ku.wa ale można nadal zrobić fajną grę. Ten rok to idealnie pokazuje. Ale jeżeli Sony pompując największą kasę w exy robi ciągle praktycznie takie same gierki no to wiadomo o co kaman. Sprzedaje się to jedziemy dalej, portale się grzeją, autobusy Mediaexpertu zamówione. A że kolejny reskin pająka? No ale mi się grało dobrze. I tak się kręci
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 12 minut temu, Sebas napisał: Takie granko jakie było aż do ps360 już nie wróci Przecież jest, tylko że devi sonki są w dupie. Ogólnie ale dobrych gierek wychodzi więcej niż jestem w stanie ograć