Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme - numer Zerowy

Featured Replies

Opublikowano
45 minut temu, tajmeniczy czyletnik napisał:

czyżby numer  -1  ??? :)  i dalej -2, -3....

A może jakiś poradnik Extreme się szykuje?

• Odpowiedzi 854
  • Wyświetleń 96,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moim osobistym marzeniem jest zrobienie Pegasus Extreme. Z recenzjami najlepszych kartridży, historią w PL, reklamami, wywiadami, kulisami powstania takich gier jak Contra, Islander, Goal czy Robocop,

• Zerowy na 3 paletach wjechał do redakcji  Blisko 5000 przesyłek do spakowania 

• Nie no, nostalgia overdose ten numer. Ledwo zacząłem czytać, a już mnie załaskotało w brzuszku i przypomniały się MOMENTY. Te wszystkie chwile, gdy na weekend czekało się nie tylko ze względu na wolne

Opublikowano

Dwie publikacje mogli by zrobić, gruby numer poświęcony N64 i Saturnowi i remastery starych numerów (1-60 mniej więcej wtedy weszła 'śliska' okładka) żeby były łatwiej dostępne i w lepszej jakości.

Opublikowano
2 minuty temu, łom napisał:

remastery starych numerów (1-60 mniej więcej wtedy weszła 'śliska' okładka) żeby były łatwiej dostępne i w lepszej jakości.

O to to, o nic więcej nie proszę.

Opublikowano
4 minuty temu, łom napisał:

Dwie publikacje mogli by zrobić, gruby numer poświęcony N64 i Saturnowi

Hmm… brzmi ciekawie. @Roger, masz tu dobrą inspirację!

Opublikowano

W sumie numer stylizowany na zerowy, o nazwie N64 Extreme tez byłby zakupem obowiązkowym :)

Tylko o nintendo 64 (i bez komiksu Ktomaczasu :)

Spoiler

3956C46B-B82F-4650-BDA1-69CF51E765BC.jpeg

Opublikowano

Okladka w oldskulowym stylu nawiazujaca do starych numerow imo mega. 

Dajcie jeszcze ostatnią czarną strone jak w numerze 1 xd  BEDZIE TAKI EASTER EGG

Opublikowano

Ta okładka zrobiła mi dzień, coś tak cudownie paskudnego :) Super pomysł z tym numerem zerowym, dajcie tylko znać przed startem preorderu bo nie chcę płacić kilku stów cwaniaczkom z Allegro.

Opublikowano
32 minuty temu, łom napisał:

Dwie publikacje mogli by zrobić, gruby numer poświęcony N64 i Saturnowi i remastery starych numerów (1-60 mniej więcej wtedy weszła 'śliska' okładka) żeby były łatwiej dostępne i w lepszej jakości.

Nie jest to głupi pomysł. Takie Neo+ kupowałem często dla recek np gier z gameboya, czego brakowało w PE.

Opublikowano

Jeśli dałoby radę też bym bardzo prosił o jakiś cynk. Pozycja obowiązkowa!

Edytowane przez Emet

Opublikowano

REWELACJA! I ten napis z boku "sierpień 1997" mistrz! Dla klimatu tutaj tez powinna być ręcznie naklejona naklejka z kodem stemplowym czy co to tam było :D

Opublikowano

O kurła, bomba nostalgii zdetonowana. :obama:

Teoretycznie powinno wpaść za patronowanie, ale w sklepiku też się nabędzie, zeby nie trzeba bylo sie upominac i przypominać. Najwyżej przeczytam 2 razy. ;)

A co z foto albumem, o którym była mowa na początku patronite'a? Czyżby to była jedna z tych kolejnych retro publikacji? :)

Opublikowano

Jeszcze pełna wersja filmu na nośniku, zeby postawić na półeczce:)

Opublikowano

Koniecznie na verbatimie :)

Opublikowano

Jest super, aczkolwiek liczyłem na okładce na kultowe okienka po lewej - dla mnie znak rozpoznawczy najstarszych czasów PE.

Swoja droga ciekawe czy mając w stanie miętowym nówkę PE#1 oraz PE#0 będzie można kupić za pare lat jakaś nieruchomość (żartuje, przejdzie na syna z przykazaniem żeby nie sprzedawał)

Opublikowano

bo okładka stylizowana jest na rok '98:

small_1128510530.jpg

a nie '99:

25.jpg

rok '97 to tylko 4 numery i tam okładki są jeszcze bardziej "niedzisiejsze".

Opublikowano

Tez numer 8 przyszedl mi do głowy, pierwszy jaki kupiłem. :)

20220707_100207.thumb.jpg.b38c74e5948478202fc5a45fff3bccba.jpg

Opublikowano

Oby nakład w kioskach był wystarczający, pójdę sobie z buta do kiosku po niego jak za starych czasów. Chociaż teraz już nie takiego budkowego, a do saloniku prasowego. 

eee nie doczytałem, że w kioskach nie będzie. No nic, pozostaje zamówienie.

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jakby każdy numer takie emocje wzbudzał to nie musielibyśmy się bać o kolejnych 50 wydań :D Od wczoraj ponad 300 wiadomości na mailu, FB i privie, gdzie i kiedy można kupić. 

Zrobimy dziś tak - coś czuję, że popyt będzie większy niż planowany druk, więc postaram się, aby dziś Robert uruchomił jakąś przedsprzedaż i po prostu każdy kto będzie chciał już teraz nabędzie Zerówkę ze 100% gwarancją wysyłki. 

Edytowane przez Roger

Opublikowano

Taki hype, że i tak pewnie kupie, mimo tego, że z patrona powinienem mieć za darmo, bo nie ufam, że ktoś to ogarnie:sapek:

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, juzer7k7 napisał:

@Roger, czy Patroni będą mieli także dostęp do PDF-a? Bo nie widzę o tym nigdzie informacji.

Na 99% tak, ale potwierdzę jeszcze  u wydawcy.

Opublikowano
29 minut temu, Roger napisał:

Jakby każdy numer takie emocje wzbudzał to nie musielibyśmy się bać o kolejnych 50 wydań :D

No to prosta sprawa, musicie odwrócić chronologię. :D Po numerze 300 wydajecie numer -1, potem -2, -3 i tak dalej. Najwidoczniej takie retro-nostalgiczne oczekiwania ma wąchający farbę drukarską target. :D