Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Best of Wszystkie Czasy, ćwierćfinały.

Która lepsza? 121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Metal Gear Solid 3: Snake Eater vs. Wiedźmin 3: Dziki Gon

• Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    • Wiedźmin 3: Dziki Gon
  2. 2. Half Life 2 vs. Metal Gear Solid

3. 3. Grand Theft Auto: Vice City vs. The Last of Us

• Grand Theft Auto: Vice City
    • The Last of Us
  4. 4. Red Dead Redemption II vs. Heroes of Might and Magic III

• Red Dead Redemption II
    • Heroes of Might and Magic III

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 15.07.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez ta gra ma demo. Widac dzis juz nikt nie pamieta, ze istniala taka instytucja.

• Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tu akurat może być na odwrót, bo to Twój adres znają wszyscy na forumku 

• Ale ty mówisz jakby te gry składały się jedynie z cutscenek. A prawda jest taka że gameplayowo każdy jeden mgs zjada siwolca

• Szkoda MGSa3, ale bezguścia wiadomo co wybiorą. Pozostaje nadzieja na ultra polaczkowy finał czyli W3 vs Heroski boże. Z drugiej strony taki finał to w plebiscycie Gry Online by się nadawał xd

Opublikowano

Beka z Bzdurasa. Kupił fulla za dyszke a mógł kupić płytke z jakiegoś magazynu z demkiem hirosów za stówke :nosacz3:

Opublikowano

z płytkami to obecnie jest taki problem, że mało kto ma napęd w kompie xd w nowszych laptokach to takowego nie znajdziesz, a i pc master race nie inwestuje, bo gry w pudełkach to kod na steam w plastiku

Opublikowano

No i dobrze robią co tam c0rwa jeszcze dyskietki może mają używać? płytkowcy do wora a wór do jeziora :sonkassie:

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Beka z Bzdurasa. Kupił fulla za dyszke a mógł kupić płytke z jakiegoś magazynu z demkiem hirosów za stówke :nosacz3:

Jakie plytki xD To demo mozna pobrac z neta :dafuq: Jak wiekszosc dem na pc ze zlotej ery gejmingu.

Opublikowano

Mejm kto ma czas na jakieś demka w 2022. CO ZA GOŚĆ :asax:

Opublikowano

Pewnie nie umialbys zainstalowac xD

Opublikowano
1 minutę temu, Mejm napisał:

Pewnie nie umialbys zainstalowac xD

Chłopie zainstalowałem moda na szybsze bieganie w falloucie new vegas i grzebałem w plikach żeby mi się nie wieszał co 5 minut. Jestem giga komputerowiec

Opublikowano

Beka to jest z hirosowców co już się rzucają mówić, jak NALEŻY grać, bo inaczej się nie liczy xD

26 minut temu, Mejm napisał:

Przeciez ta gra ma demo. Widac dzis juz nikt nie pamieta, ze istniala taka instytucja.

A tego nawet nie szukałem szczerze mówiąc. W sumie wydawałem więcej kasy na większe pierdy, więc czemu nie spróbować? Przecież nie będę siedzieć zabetonowany całe życie i nie grał w jakąś grę bo nie.

Opublikowano
5 godzin temu, Soban napisał:

z płytkami to obecnie jest taki problem, że mało kto ma napęd w kompie xd w nowszych laptokach to takowego nie znajdziesz, a i pc master race nie inwestuje, bo gry w pudełkach to kod na steam w plastiku

Od 12 lat mam nagrywarkę na USB, użyłem jej ostatni raz pewnie w 2014/2015 jak ogrywałem Wiedźmina 2 przed premierą 3. Większość pewnie jak ma napęd to gdzieś w szufladzie i na USB. 

Opublikowano

Brak tytułów pc-towych: Fallout 1&2, pomnikowych cRPG'ów: Baldur's Gate, Planescape: Torment, wyścigów (NFS: Porsche Unleashed!). No ale jest kurwa Metal Slug i Alladin xD. Dobry wybór milordzie...

Opublikowano

Ktoś chyba nie ogarnął skąd taki a nie inny wybór gier xd

Opublikowano

no na liście są gry, które dotarły do półfinałów w poprzednich głosowaniach, to po pierwsze

po drugie to to jest forum konsolowe i cale szczęście, że tych baldur crapow tutaj nie ma, bo nikt by na to nie glosowal

Opublikowano

Hiroski kojarzą mi się z nickami w pracy. Zdarzało się pykać do białego rana bez wyrzutów sumienia. Teraz, wiadomo że wyglądają archaicznie, ale w owym czasie to było coś.

Opublikowano
23 godziny temu, Bzduras napisał:

albo będzie czaić się u figara pod klatką żeby odebrać co moje i odzyskać dziesięć złotych i siedemdziesiąt dziewięć groszy.

Tu akurat może być na odwrót, bo to Twój adres znają wszyscy na forumku :mevek:

Opublikowano
45 minut temu, Wredny napisał:

Tu akurat może być na odwrót, bo to Twój adres znają wszyscy na forumku :mevek:

not-anymore-point.gif