Opublikowano 3 sierpnia3 sie W dniu 1.08.2025 o 21:16, Patapon napisał(a):Na PS Store właśnie pojawiło się demko.To jakieś nowe demko, czy to co wcześniej na Steam było? Dobrze, że przesunęli premierę, bo jest sporo rzeczy do poprawy.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Straszliwe gówno to demo xD ale i tak wezmę fulla bo od tamtej pory sporo naprawili, nie rozumiem po co je dali dla posiadaczy konsol, strzał w kolano
Opublikowano 4 sierpnia4 sie W dniu 2.08.2025 o 12:05, Lukas_AT napisał(a):Ciekawe jak ten Gothic 3 bedzie dzialal. Czy w koncu nadejdzie naprawiona wersja gry?Grałem na PC nie tak dawno z odpowiednimi dodatkami i w tym momencie da się już grać bez jakichkolwiek (tak, żadnych) ścin. Kwestia tego, czy zaimplementują co trzeba.W dniu 1.08.2025 o 22:41, SebaSan1981 napisał(a):Pojawią się w końcu w tych Gothicach jakieś postacie kobiece oraz kreator postaci?W dwójce są kobiety wsród NPC, nawet sporo.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Autor W dniu 1.08.2025 o 21:41, krzysiek923 napisał(a):Klasyczny Gothic, Gothic 2 i Gothic 3 na Xbox i PlayStation w 2026.Zawsze zastanawiałem się, dlaczego tylko Switch dostał te porty - oby na PS5 również wydali w pudełeczku
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Pewnie wydadzą, ale też chyba nikt się nie zdziwi za bardzo, jeśli na płycie będą wersje kodu niepozbawione jakichś znaczących błędów. Tak jak w przypadku Risen, gdzie ostatnia szansa to wydanie kompletnej trylogii, ale wtedy pewnie 2 lub/oraz 3 będzie posiadała błędy. xd
Opublikowano 8 listopada8 lis Btw zobaczcie ile wyświetleń mają filmy o poszczególnych wersjach językowych Edytowane 8 listopada8 lis przez DarkStar
Opublikowano 9 listopada9 lis Ciekawe też kiedy wyjdzie trylogia na konsole z trójką - zapowiedzieli i cisza. Mam nadzieję, że trochę przy tej trójce posiedzą, ale też wątpię czy da się to wydać w normalnym stanie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Kurde, niby drewno, ale jakoś dziwnie mi się to podoba i mam ogromną ochotę w to zagraćAż sobie chyba ELEXa odpalę
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Przez tyle lat nie ograłeś tego Eleksa i nagle ochoty nabrałeś, bo jakaś gra ci go przypomina? wtf? xd
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Słodkie. Takie "mamy wiedźmina w domu". Ja czekam na remaster trylogii, szkoda że nie wydali go wcześniej. Pewnie najlepiej ograć na PC ale chcę mieć w końcu gothiczka z osiągnięciami.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 13 minut temu, Chewie napisał(a):Słodkie. Takie "mamy wiedźmina w domu".Cóż, twórcy oryginalnego Wiedźmina inspirowali się Gothikiem, to dlaczego nie w drugą stronę.13 minut temu, Chewie napisał(a):Ja czekam na remaster trylogii, szkoda że nie wydali go wcześniej. Pewnie najlepiej ograć na PC ale chcę mieć w końcu gothiczka z osiągnięciami.Na GOG będą na 100% i pewnie nie będzie wymagany ponowny zakup tych gier, jak w przypadku Risen.
Opublikowano 56 minut temu56 min Autor 3 godziny temu, krzysiek923 napisał(a):Przez tyle lat nie ograłeś tego Eleksa i nagle ochoty nabrałeś, bo jakaś gra ci go przypomina? wtf? xdNo niestety, ale gier jest tak dużo, a czasu tak mało plus do tego dość łatwo przychodzi mi porzucanie tytułów na rzecz czegoś innego, że wciąż tego ELEXa nie skończyłem, mimo ponad 50h na liczniku.