Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piechota 426 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 W porozumieniu z @Konsolite padła decyzja, by założyć tutaj wątek o podcastach powiązanych tak lub inaczej z ciałem redakcyjnym. Ktoś pisał tutaj, by PoGRAduszki się pojawiły, więc ładnie oddzielimy autoreklamę od tematów numerowych. I może zachęcimy kogoś, o kim nie wiemy, by się również dopisał. Zatem Konsolka jest połową growej wersji loży z Muppetów. PoGRAduszki wypełnione są jego narzekaniem (póki nie zaczyna mówić o Guilty Gear) i lustrują wszystkie ważne (lub głupie) wydarzenia w branży. Odcineczek co miesiąc mniej więcej. Najświeższy: Ja podcastuję na trzy fronty, ale przede wszystkim jestem jedną trzecią projektu Bez Dyskusji, który tak trochę o grach, trochę o filmach, trochę o serialach. Trochę więcej optymizmu w treści, ale żarty dużo głupsze. Częstotliwość: co tydzień. O, wrzucę na przykład nasz odcinek o TMNT, bo tam śpiewam, więc najlepiej zacząć od dna Kali całkiem niedawno wystąpił w Słuchaj gier, gdzie mógł pogadać o muzyce z gier wyścigowych, a ma chłop do nich sporo nostalgii: a skoro Słuchaj gier, to i ja tam się pojawiłem z miesiąc później, ze względu na swoją miłość do Donkey Kong Country: Mazzi z kolei, jak już wiecie, ale warto i tak wrzucić, był niedawno gościem podcastu Po Japonii: Możemy tu wrzucać nasze materiały, nie pogubią się, schludnie będzie, Was prosimy o feedback. Jeśli kojarzycie jakieś projekty zgredcastowe, które mi wypadły z głowy, to proszę o zalinkowanie. Jeśli macie jakieś własne, to również nie wahajcie się dać znać, ja to akurat podcasty mam na słuchawkach codziennie godzinami 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Podcastów zwykle nie słucham, ale kurde, KUSICIE DIABŁY. Fajny temat, nie ogarniam tego kto gdzie, więc będę miał ułatwiony dostęp. Liczę na częste aktualizacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Kmiot napisał: Podcastów zwykle nie słucham, ale kurde, KUSICIE DIABŁY. Fajny temat, nie ogarniam tego kto gdzie, więc będę miał ułatwiony dostęp. Liczę na częste aktualizacje. Dzięki. Masz załatwione! jesli masz psa, to dobrym nawykiem jest słuchanie podcastów na spacerku. Świetnie pasują też do sprzątania, roweru, przejazdów do pracy. Moi uczniowie twierdzą też, że moje lepiej usypiają niż muzyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 270 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Podcasty >>> długo nic >>> gówno > filmiki na YT Na Google Podcast jesteście obecni? Słuchałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 5 minut temu, Badus napisał: Podcasty >>> długo nic >>> gówno > filmiki na YT Na Google Podcast jesteście obecni? Słuchałbym. Bez dyskusji a i owszem: https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly93d3cuc3ByZWFrZXIuY29tL3Nob3cvNTUzOTc2Ny9lcGlzb2Rlcy9mZWVk Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Jeszcze jest inne miejsce gdzie można posłuchać mego aksamitnego głosu - kanał https://www.youtube.com/c/GRAstroskopiaPlTV Są tam "recenzje" w sekcji Diagnoza Wstępna oraz coś co z braku lepszego określenia można nazwać podcastami Słuchacie / oglądacie na własną odpowiedzialność 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 270 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Poszedł sub, powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 13 minut temu, Badus napisał: Podcasty >>> długo nic >>> gówno > filmiki na YT Na Google Podcast jesteście obecni? Słuchałbym. Aye https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8xYmEwZDc0NC9wb2RjYXN0L3Jzcw== Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Nowy, świeżutki odcinek Bez dyskusji ma sporo gier akurat, więc podsuwam: Jeśli, co zrozumiałe, wolicie inne serwisy… Spotify: Apple: https://podcasts.apple.com/pl/podcast/bez-dyskusji/id1622210856?i=1000577314657 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 W dniu 25.08.2022 o 00:50, Piechota napisał: Zatem Konsolka jest połową growej wersji loży z Muppetów. PoGRAduszki wypełnione są jego narzekaniem (póki nie zaczyna mówić o Guilty Gear) i lustrują wszystkie ważne (lub głupie) wydarzenia w branży. Odcineczek co miesiąc mniej więcej. Najświeższy: Ależ Konsolite się gryzie w język w wątku PSX Extreme. Coś czuję, że będzie mógł w przyszłości się z nami podzielić pewnymi szczegółami, może pikantnymi, może niezręcznymi. - Pozdrawiamy wszystkich z PSX Extreme. - No mooooże nie wszystkich wiesz, może nie wszystkich. Czekamy aż tama pęknie. 17 godzin temu, Piechota napisał: Nowy, świeżutki odcinek Bez dyskusji ma sporo gier akurat, więc podsuwam: Interesuję się po trosze wszystkim. Oglądam seriale, filmy, słucham muzyki, czytam książki (choć w tym podcaście ich zabrakło, według mnie szkoda), to wszystko traktuję w ramach uzupełnienia do gier. Więc siłą rzeczy ta tematyka jest mi najbliższa i na tyle interesująca, że mógłbym posłuchać dyskusji na ich temat. Reszta aż tak mnie nie pociąga, choć i tak przesłuchałem całość. Czekam więc na kolejne, najlepiej w całości dotyczące gry/gier. Głos Adama <3 ;* 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Przydałaby się time stampy, żeby wiedzieć, w której minucie, o czym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Kmiot napisał: Ależ Konsolite się gryzie w język w wątku PSX Extreme. Coś czuję, że będzie mógł w przyszłości się z nami podzielić pewnymi szczegółami, może pikantnymi, może niezręcznymi. - Pozdrawiamy wszystkich z PSX Extreme. - No mooooże nie wszystkich wiesz, może nie wszystkich. Czekamy aż tama pęknie. Kwestia, wyłącznie % Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Gdzie podesłać donejty na alko-podcast? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Polecam ten film/podcast z Mazzim. No ciężko jest nie lubić tego gościa. Zero nadęcia i zgrywania nie wiadomo kogo, chociaż nie musi być aż tak skromy przez swoje osiągnięcia. Wyszedłbym z nim na piwo pogadać o chińskich gierkach i niedźwiedziach (no homo) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 58 minut temu, Kmiot napisał: Gdzie podesłać donejty na alko-podcast? Patronite: https://patronite.pl/wcisnijstart Donejty: https://tipeo.pl/wcisnijstart + cały czas planuję reaktywować AlkoPoGRAduszki, choć w nieco innej formie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 270 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 W dniu 26.08.2022 o 14:00, number_nine napisał: Polecam ten film/podcast z Mazzim. Gdzie/jak/link? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Chodzi pewnie o ten z pierwszego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 tymczasem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 w nowym odcinku Bez dyskusji jest dużo o Stray i Cult of the Lamb, więc polecanko. Znajdziecie też na wszystkich podcastowniach poza Tidalem, którego dalej nie rozumiem 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Obejrzałem crossover Pograduszek i Bez Dyskusji. Parę uszczypliwości się znalazło na temat PE, podcast długi, więc wrzucam z timestampem, gdyby ktoś chciał posłuchać: btw. Roger jest chyba rocznik 82. A potem Adam z "Mickiewicz to pozer, jebać Mickiewicza" xd (2:11:20) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Ten Konsolite to nawalal w te guilty gear na jakichś turniejach czy to taki samorodek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Nowy, świeżutki, jeszcze cieplutki odcinek. Zapraszam do oglądania, komentowania, lajkowania itp, itd, etc W dniu 30.09.2022 o 20:33, michal napisał: Ten Konsolite to nawalal w te guilty gear na jakichś turniejach czy to taki samorodek? W kilku turniejach, kiedyś startowałem, obecnie Gram dla przyjemności, bez parcia i ciśnienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 28 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 jesteśmy naprawdę dumni z tego odcinka. Może zainspirujemy Was do jakiegoś tytułu ☺️ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Odsłuchane. Ciekawa lista wyszła, kilku tytułów się nie spodziewałem w topce wszech czasów horrorów Teraz mam ciśnienie żeby w końcu obejrzeć Lighthouse, bo ciągle odkładam ten tytuł na później. A no i oczywiście sprawdzę Czarownicę. Bardzo przyjemnie się tego słuchało, jedynie żałuję że Was nie widać na ekranie. Wiem, że podcast, ale fajnie byłoby zobaczyć Wasze reakcje na niektóre rzucone propozycje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 55 minut temu, Damian14 napisał: Odsłuchane. Ciekawa lista wyszła, kilku tytułów się nie spodziewałem w topce wszech czasów horrorów Teraz mam ciśnienie żeby w końcu obejrzeć Lighthouse, bo ciągle odkładam ten tytuł na później. A no i oczywiście sprawdzę Czarownicę. Bardzo przyjemnie się tego słuchało, jedynie żałuję że Was nie widać na ekranie. Wiem, że podcast, ale fajnie byłoby zobaczyć Wasze reakcje na niektóre rzucone propozycje. dziękuję! Fajne jest to, że sami siebie mieliśmy okazję tam zaskoczyć. A że ta „Czarownica” była moim wyborem nr 1, to mam nadzieję, że Ci sie spodoba ☺️ Na pewno wizja jest jednym z naszych pomysłów na dalszą ewolucję. i w końcu się pojawi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi