Opublikowano 17 grudnia 202517 gru Autor 39 minut temu, Pix napisał(a):Właśnie ostatnio zacząłem słuchać, już kilka odcinków za mną. Baardzo przyjemna seria, chociaż nie wiem, czy sam się kiedyś odważę obejrzeć, zwłaszcza te pierwsze filmy z ery Showa.W ogóle będę sobie powoli nadrabiał Ad Astra, bo już widziałem, że jest tam trochę fajnych tematów, które mnie interesują.Ciągle odkrywam jakieś nowe projekty z Piechota Podcast Universe (PPU). Kilka miesięcy temu też wleciała seria o Lovecrafcie z Na Piechotę.Zauważyłem, że ostatnio głównie Ty i Ola ciągnięcie Wasze projekty, reszta bardziej gościnnie. Bartka to już chyba z pół roku nie słyszałem.No, zdarza się czasem zapodcastować w jakąś króliczą norę. I tak, też mam nadzieję, że Bez dyskusji będzie częściej beze mnie, namawiam do tego hostów i wiem, że teraz szykują fajne rzeczy w innych podzespołach.Bartek… robi sobie przerwę. Nie wiem, czy na zawsze, ale na razie na pewno nie ma funu z nagrywania, więc zostało się nam we czworo.
Opublikowano 24 grudnia 202524 gru Autor No wiem, że to nie gry. Ale kurde, są święta, więc są „Gremliny”!
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A nie da się przypadkiem ustawić na YT czasu publikacji wcześniej wrzuconego filmu?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 23 minuty temu, oFi napisał(a):Pewnie tak zrobiliCiiiichoooooooo ;)