triboy 958 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 (edytowane) 46 minut temu, kanabis napisał: Będą gwiazdy forum? Jest jakas lista? @GAMERA ma naszykowaną Edytowane 24 Września 2022 przez triboy Nowa strona. Gwiazdy Forumka, czujecie się ostrzeżeni. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 ktos zaoferuje nocleg? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Tobie to chyba tylko komenda stołeczna xd 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Są gdzieś jakieś zdjęcia koszulki? Bo nie wiem czy warto dopłacić 6 dych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Udalo sie znalezc zasepstwo. Akurat Cejrowski oglosil wystepy to ide go zobaczyc. Mam Wolbrom i Krakow w okolicy. Bilety juz kupione. Tak wiec Cejrowski zamiast Extreme Party. Moze syna jeszcze wezme na ekstraklase bo latwo i tanio mozna dostac bilety a lubi pilke nozna wiec moze mu sie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 13 minut temu, Jontek80 napisał: Akurat Cejrowski oglosil wystepy to ide go zobaczyc. XDDDDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 28 minut temu, Jontek80 napisał: Tak wiec Cejrowski zamiast Extreme Party. Brzmi jak uczciwa wymiana. Czyli jednak warto było wziąć urlop. 28 minut temu, Jontek80 napisał: Moze syna jeszcze wezme na ekstraklase bo latwo i tanio mozna dostac bilety a lubi pilke nozna wiec moze mu sie spodoba. Jak chcesz, aby nadal lubił piłkę, to mu tego nie pokazuj. W ogóle ten post Jontka to chyba bait, ale dobry, bo się nabrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 (edytowane) Godzinę temu, Kmiot napisał: Brzmi jak uczciwa wymiana. Czyli jednak warto było wziąć urlop. Jak chcesz, aby nadal lubił piłkę, to mu tego nie pokazuj. W ogóle ten post Jontka to chyba bait, ale dobry, bo się nabrałem. Czemu? Moj syn gra w pilke w lokalnym klubie w anglii. Ale nigdy nie byl na meczu. Tutaj dostac sie na mecz premier league to cud. Mieszkam w Leeds wiec mamy tu klub. Ceny kosmos. Sprawdziłem u siebie w miescie w polsce i bilety maks za 45 zl. Zas na ekstraklase jak Gornik Zabrze 35zl online. Od reki kupujesz bo ludzie nie chodza. Edytowane 7 Października 2022 przez Jontek80 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 12 minut temu, Jontek80 napisał: Zas na ekstraklase jak Gornik Zabrze 35zl online. Od reki kupujesz bo ludzie nie chodza. Widocznie cena wciąż nieadekwatna do jakości widowiska, skoro ludzie nadal nie chodzą. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 (edytowane) 28 minut temu, Kmiot napisał: Widocznie cena wciąż nieadekwatna do jakości widowiska, skoro ludzie nadal nie chodzą. Trzymam kciuki. On ma 8 lat. To i tak wielki wydarzenie. Moze jak 3 liga w anglii. Moze nawet 2 liga. Ps sprawdzilem i Podolski tam gra. Choc teraz troche pewnie jako emeryt. Edytowane 7 Października 2022 przez Jontek80 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Ciekawe co bardziej gwałci mózg, słuchanie Cejrowskiego czy oglądanie meczu ekstraklasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 14 minut temu, number_nine napisał: Ciekawe co bardziej gwałci mózg, słuchanie Cejrowskiego czy oglądanie meczu ekstraklasy Akurat go lubie. I jego filmy i ksiazki podroznicze. Mam tez podobne poglady wiec jestem zadowolny ze go zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Po tym co piszesz o Cejrowskim, to juz ten film o PE taki mniej fajny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 42 minuty temu, number_nine napisał: Ciekawe co bardziej gwałci mózg, słuchanie Cejrowskiego czy oglądanie meczu ekstraklasy Kupowanie plastikowych lalek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 20 minut temu, Rozi napisał: Kupowanie plastikowych lalek. Kupowanie czy sluchanie? Hotel paradise, love island czy inne z instagama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jomab 4 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Dobry wieczór. Już bilet kupiony, wątrobę oszczędzam również. Ode mnie tylko jedno pytanko. Czy nic się nie zmieniło w kwestii zarezerwowanych 5 minut na scenie przez @GAMERA, który to miał zamiar wyczytywać z karteczki nicki wybranych forumowiczów w celu stawienia im czoła w blasku fleszy oraz licznie zgromadzonych czytelników? Tak grzmiał w świętej pamięci temacie o Verbatimie i jajku, ale to było dość dawno temu dlatego wolę dopytać. Pozdrawiam Zgredów oraz forumowiczów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 W dniu 7.10.2022 o 14:53, MichAelis napisał: Po tym co piszesz o Cejrowskim, to juz ten film o PE taki mniej fajny Autorem tamtego filmu jest Dominik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Ok, panowie. Tak jak w 2015 roku, tak i teraz pojawię się. Bilety zakupione. Będę z kumplem. Planujecie jakiś beforek? W 2015 roku nie skumałem się z ekipa z forum ale teraz nie planuje popełnić tego samego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Juz kupilem bilety ale na mecz Gornik Zabrze z Widzewem. Cos w zamian. Oby grali chociaz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 W jaki sposób beda dostarczone koszulki? Będą do odbioru na miejscu? Nikt nie chciał ode mnie ani adresu ani rozmiarów przy zakupie biletu… Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 34 minuty temu, Smiti napisał: W jaki sposób beda dostarczone koszulki? Będą do odbioru na miejscu? Nikt nie chciał ode mnie ani adresu ani rozmiarów przy zakupie biletu… Ciezko powiedziec. Ja czekam na zaproszenie. Czy ktos juz dostal? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 2 godziny temu, Jontek80 napisał: Ciezko powiedziec. Ja czekam na zaproszenie. Czy ktos juz dostal? Ja także 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 40 minut temu, Konsolite napisał: Ja także Ja chociaż wiem ze i tak mnie tam nie będzie. Tak miedzy nami to wszystkie sprawy załatwiam z jego żoną. Łapusz za dużo bierze na siebie i tego nie ogarnia. Przynajmniej takie moje odczucie. To zapraszam na mecz. Bilety się się rozchodzą. Sam czekałem z kupnem i wszystkie w środkowej widowni poszły. Kupiłem za bramką. Na Cejrowskiego biletów już nie ma na żaden występ. Ps co do meczu to w anglii normalnie browary się leją na stadionie. Nie wiem jak tutaj. Byłem też kiedyś na boksie Barrera walczył z Khanem to też browary na każdym kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 1 godzinę temu, Jontek80 napisał: Ja chociaż wiem ze i tak mnie tam nie będzie. Tak miedzy nami to wszystkie sprawy załatwiam z jego żoną. Łapusz za dużo bierze na siebie i tego nie ogarnia. Przynajmniej takie moje odczucie. To zapraszam na mecz. Bilety się się rozchodzą. Sam czekałem z kupnem i wszystkie w środkowej widowni poszły. Kupiłem za bramką. Na Cejrowskiego biletów już nie ma na żaden występ. Ps co do meczu to w anglii normalnie browary się leją na stadionie. Nie wiem jak tutaj. Byłem też kiedyś na boksie Barrera walczył z Khanem to też browary na każdym kroku. Powinno być piwo w kubeczkach, ale cholera wie jak będzie. Więc dowiesz się na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 6 godzin temu, Konsolite napisał: Ja także Może szef cię nie lubi. Jak to mawiamy w anglii "beef". Może też oglądał "pograduszki". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi