Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Need for Speed: Unbound

Featured Replies

Opublikowano

Średnio mnie ta seria obchodzi, ostatnia odsłona, z którą miałem przelotną styczność to Payback, ale to tutaj nawet mi się podoba.
Z jednej strony wiadomo - pokolenie tik-toka/instagrama, kolorowo, oczojebnie, ale... w sumie ciekawy zabieg stylistyczny i przynajmniej będzie to oryginalnie wyglądało.

• Odpowiedzi 349
  • Wyświetleń 57,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ogra się w ea play rok po premierze

• Mnie się podoba. Wole wstawki komiksowe niż kolejne live action pierdolenie i udawanie powagi które było w ostatnich nfsach.   Need for Speed musi pójść w coś nowego i innego, bo robienie ko

• Pograłem w trial z 5 godzin, jest dużo fajnych zmian w stosunku do Heat - w karierze mamy wyznaczone konkretne cele, sama historia jest nienajgłupsza, poziom trudności na duży plus - początkowe wyścig

Opublikowano

Podoba mi się to co na chwilę obecną pokazali, czekam na pokaz czystego grania. Cell shading jest strzałem w dziesiątkę. Ciekawe czy animowane wstawki będzie można wyłączyć. Heata bardzo lubię i jak będzie taki sam model jazdy, to będzie super. Latynoska ścieżka dźwiękowa w poprzedniej części nie do końca mi się podobała, więc cieszę się że tu będzie rap. Szkoda też że w nfs nie ma już Toyoty. Czekam i raczej kupuje na premierę.

Opublikowano

Mają moje zainteresowanie, chociaż próbują coś innego zrobić, natomiast martwi mnie szczerze mówiąc premiera za niecałe 2 miesiące, tak dość dziwnie jak na obecne standardy.

Opublikowano

A potem będą newsy, że gry promują przestępczość.

Opublikowano

Te mazaki, naklejki i kolorowe pudełka wyglądają jak z jakiegoś zestawu dla przedszkolaka, tylko ta kominiarka nie pasuje.

Opublikowano
12 minut temu, łom napisał:

Te mazaki, naklejki i kolorowe pudełka wyglądają jak z jakiegoś zestawu dla przedszkolaka, tylko ta kominiarka nie pasuje.

Jakbyś podsłuchał rozmowy dzisiejszych gówniaków, to byś stwierdził, że jednak pasuje :sadkek:

Opublikowano

Fajnie jakby dali dłuższy gameplay. Można liczyć na jakieś demo przed premierą? Jak to tam wygląda u EA?

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

Fajnie jakby dali dłuższy gameplay. Można liczyć na jakieś demo przed premierą? Jak to tam wygląda u EA?

Na pewno w EA Play, a co za tym idzie również w Game Pass Ultimate, będzie 10 godzin triala. Na tradycyjne demo bym nie liczył.

Opublikowano
2 godziny temu, Bigby napisał:

Na pewno w EA Play, a co za tym idzie również w Game Pass Ultimate, będzie 10 godzin triala. Na tradycyjne demo bym nie liczył.

Z tymi trialami, to już nie jest tak fajnie jak było. NFS wygląda na dużą grę, więc może dadzą te 10h, bez ograniczeń jak w GRID. 

Opublikowano
4 minuty temu, Hubert249 napisał:

Z tymi trialami, to już nie jest tak fajnie jak było. NFS wygląda na dużą grę, więc może dadzą te 10h, bez ograniczeń jak w GRID. 

Ograniczenia na pewno będą (limit misji fabularnych), ale 10 godzin to godzin. Można sobie pojeździć i ocenić czy się podoba.

Opublikowano

A to jest dopiero w dzień premiery czy wcześniej? Bo fajnie tak sprawdzić osobiście, ale wtedy się traci np bonusy z preordera.

Opublikowano

Obstawiam, że będzie się dało wyłączyć.

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

A to jest dopiero w dzień premiery czy wcześniej? Bo fajnie tak sprawdzić osobiście, ale wtedy się traci np bonusy z preordera.

Jeśli się nie mylę, to zwykle wcześniej. Pamiętam, że w przypadku BF2042 od 12 listopada (a pełniak 19-ego), a trial FIFY 23 był 3 dni przed premierą.