Opublikowano 21 czerwca 20241 r Niech ten Szpaku już przestanie pierdolić, najpierw w zasięgu a teraz czarny koń. Jak ja nienawidzę takiego wybielania. Edytowane 21 czerwca 20241 r przez tedi007
Opublikowano 21 czerwca 20241 r 1 minutę temu, schabek napisał(a): Fani zwycieskich porazek gdzie jestescie? To jest mecz na 5-1 dla Austrii, sredniaka europejskiego xd Probierz dzisiaj zgarnal nagrode zjeba turnieju tym skladem, a pozniej zmianami. Salamon byl problemem XD no to macie dream team z Bednarkiem i tym kurwa Dawidowiczem Chu j tam najwazniejsze ze jest fundament na eliminacje z Gibraltarem, kogo by tam euro obchodzilo XDDDDDDDDD W punkt. I przeproście potężnego Czesława xD. Zrobił wynik na 40 lat.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r 1 minutę temu, schabek napisał(a): Fani zwycieskich porazek gdzie jestescie? To jest mecz na 5-1 dla Austrii, sredniaka europejskiego xd Probierz dzisiaj zgarnal nagrode zjeba turnieju tym skladem, a pozniej zmianami. Salamon byl problemem XD no to macie dream team z Bednarkiem i tym kurwa Dawidowiczem Chu j tam najwazniejsze ze jest fundament na eliminacje z Gibraltarem, kogo by tam euro obchodzilo XDDDDDDDDD Jak tak patrze na nich to faktycznie Salomon z Holandia zagral lepiej chociaz tez zawalił 2 bramke.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Spokojnie Panowie, 4:0 z Francją i będzie awansik z trzeciego miejsca
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Teraz, Bartg napisał(a): Austria to juz nienaredniak, że regularnie bije najlepszych Ciekawa druzyna na pewno, przyczajeni co mecz groźni, niby nic nie grają, a jednak akcje bramkowe ciągle.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r nie wiem jaki wpierdol bysmy dostali w tych 2 meczach bez zalewskiego i zielinskiego.... pozostalych pilka parzy... JESTESMY KURWA DZIADAMI A najgorsze, ze teraz zacznie sie gloryfikowanie Czesia M....
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Czy mi się tylko wydaje czy Lewy ma chudszą łapę i nie jest tak doyebany fit jak wcześniej? O grze nie mówię bo szkoda już strzępić ryja, toć nawet Tajlandia, Uganda lub Dzieci z Bullerbyn grają lepszy futbol.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Niby czlowiek wiedzial,a jednak sie ludzil. Potwierdzilo sie, ze jestesmy najslabsi w tej grupie Edytowane 21 czerwca 20241 r przez Welna
Opublikowano 21 czerwca 20241 r No druga połowa to dramacik. Różnica klas. Wyglądamy jak za Czesława. Zwłaszcza obrona. Oni tam robią co chcą, nikt nie przecina podań, są luki i duża swoboda na 30 metrze.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Jak przegrają z Francją to przynajmniej nie będzie pierdolenia, że przecież przegraliśmy tylko z mistrzem i wicemistrzem jak po ostatnich mistrzostwach
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Starh za siebie mów xd ja im nie kibicowałem od początku, bo wiedziałem, że odjebią lipę. Eliminacje bardzo dobrze to pokazały jaką srakę zaprezentowali.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Lewandowski miał wejść i rządzić, a chłop nawet we własnym domu nie ma nic do gadania. Probierz mógł to przewidzieć.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Polska jak Hiszpania w latach '90. Grają jak nigdy, przegrywają jak zawsze xD