Opublikowano 4 października 20254 paź Podział kurierzy VS bandyci naturalnie by się zgrywał z założeniami świata. Co do większej ilości walki to dwoma najlepszymi trybami w MGO (z MGS4) było battle royale gdzie wszyscy są niewidzialni i wykradnięcie żaby gdzie połowa graczy miało stealth i pistolety na strzałki a druga połowa ganiała z kałachami i w tych trybach więcej wrażeń dawało kombinowanie i próba wykiwania innych niż otwarta wymiana ognia. W DS tym bardziej to by zagrało ze względu na różnorodność terenu i losowość zapewnianą przez zmienne warunki pogodowe i BT.
Opublikowano 9 października 20259 paź Tymczasem została mi końcówka Pana Niemożliwego i Ryzykanta. Grind mocny jak w jedynce.
Opublikowano 9 października 20259 paź W tej grze multi polega na współpracy, a nie rywalizacji, bo to gra która ŁĄCZY A NIE DZIELI i JEST UNIKATOWA.
Opublikowano 26 listopada 202526 lis i koniecznie Kojima na scenie z tłumaczem żeby to zakomunikować jednym zdaniem
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru Artykuł na CNN:Hideo Kojima wants you to remember his games for decades | CNN
Opublikowano 21 grudnia 202521 gru Pytanie mam o jakieś nowe "stworzenia chiralne", na które się natknąłem na początku. Da się je jakoś ubić? Póki co, to tylko uciekałem, minimalnie buty mi podniszczyłyA, no i w lesie jakieś "pająki" się też pojawiły, te już zadają obrażenia.
Opublikowano 4 stycznia4 sty Pytanie: jak zamontować uzbrojenie na czterokołowca? Ostatnio odblokowałem jakieś karabiny, ale nie widzę takiej opcji za bardzo. Czy muszę to zrobić gdzieś przy tworzeniu nowego pojazdu? Bo mam taki "współdzielony", który używam od dawna Edytowane 4 stycznia4 sty przez Paolo1986
Opublikowano 4 stycznia4 sty Przy tworzeniu pojazdu jest opcja dodania ulepszeń. Możesz też znaleźć od kogoś z zamontowanymi bajerami.
Opublikowano 11 stycznia11 sty W końcu była okazja stworzyć własny pojazd, zamontowałem dwa karabiny maszynowe i sporo dodatkowych akumulatorów. Pojechałem do pewnej fabryki, gdzie ten zestaw bardzo się przydałOgólnie jestem teraz w 9 rozdziale i zwiedzam zaśnieżone szczyty. Tutaj, tak jak w jedynce, nieodzowne są tyrolki do sprawnego przemieszczania się. Edytowane 11 stycznia11 sty przez Paolo1986
Opublikowano 12 stycznia12 sty W dniu 11.01.2026 o 18:06, Paolo1986 napisał(a):Ogólnie jestem teraz w 9 rozdziale i zwiedzam zaśnieżone szczyty. Tutaj, tak jak w jedynce, nieodzowne są tyrolki do sprawnego przemieszczania się.no niestety nie są, wszędzie wjedziesz ciężarówką ja tam zrobiłem sobie sieć jak w 1 ale szybko zauważyłem że poza paroma zleceniami to nie ma większego sensu z tego korzystać. Taki jeden plus że później miałem połączenie 5 metrów od szczytu do tego typka co się gubi .
Opublikowano 12 stycznia12 sty Ja sobie zbudowałem fajną trasę od Laboratorium do Niemożliwych debili, aby zrobić dostawę na czas i przy jeziorze mi wyskakuje duży wynurzony i tyle z dostawy, bo tyrolka się chowa.Będzie trzeba ubić zanim się spróbuje znowu.Ostatnio wszędzie chodziłem z buta i gra wtedy jest dużo ciekawsza, bo jazda autem szybko się nudzi.W górach poza Ryzykantem i Chydrolożką mam pięć gwiazdek, ale i tak sobie tam puszczę tyrolki bo ich budowanie jest akurat bardzo przyjemne.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Czemu maksowanie relacji u Ryzykanta jest takie upierdliwe?Ratowałem tego durnia już chyba 4 raz, bo robiąc tylko standardowe dostawy poziom praktycznie stoi w miejscu. Dużo jeszcze tego wkurzającego grindu tu jest?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Szczerze, to męczący jest już ten grind na sam koniec. Poziomy w niektórych schronach rosną bardzo powoli, nawet jak hurtowo dostarczam zlecenia. Więc te same zlecenia trzeba powtarzać czasem po kilka razy. Cholera wie, od czego to zależy. Mam w każdym razie wrażenie, że w jedynce jakoś przyjemniej to wszystko się odbywało.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Może używasz Magellana? Bo oprócz Ryzykanta gdzie faktycznie straciłem z godzinę żeby dostarczyć odpowiednią ilość paczek do odpalenia jego głównej misji to nie narzekałem na wolne nabijanie gwiazdek.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Hmmm, może faktycznie o to chodzi. Owszem, po skończeniu fabuły często używam magellana do transportu. Zostały mi głównie schrony na wschodzie i południu mapy, większość 4 gwiazdki i trochę. No ale ten cały ryzykant to przegięcie. Durniejszego preppersa nie mogli wymyślić