Opublikowano 18 października 20232 l 8 minut temu, Szermac napisał: Już myślałem, że coś nowego. Trochę nie ten temat, chociaż nie wiem czy jest jakiś pod ten film interaktywny jakkolwiek xd Ta paragra nie ma swojego tematu, ale może i dobrze, swoją drogą gram właśnie w Dark Pictures, wystarczyło zrobić coś takiego, ale nawet to było za trudne, szkoda, bo termin akurat na sam Haloween, na szczęście będzie Alanek:). Wracając do Silent Hill f też cisza w tym roku totalna na temat tej produkcji. Nawet złamanego newsa nie było, ani leaków. Edytowane 18 października 20232 l przez KrYcHu_89
Opublikowano 18 października 20232 l Ale przy okazji obejrzałem znowu ten pierwszy trailerek f, nadal fajny
Opublikowano 18 października 20232 l Znowu szykują się motywy odkupienia winy. Dwójka tak zorała głowy ludziom, że każdy by chciał zrobić Silenta gdzie fabuła ma podobny ton i ciężar. Dajta już spokój z takimi kotletami. Mi się marzy coś nieoczywistego np. nieskalany wielkimi grzechami detektyw zostaje wplątany w dziwną sprawę i trafia do miasta, odkrywa jego tajemnice, po drodze ma możliwość podjęcia kilku wyborów moralnych, można też bardziej postawić na mitologię tego uniwersum. Ile jeszcze w serii będziemy oglądać głównych bohaterów - wielkich męczenników. Jak ten tytuł mnie nie interesuje, bo to popierdółka to źle wróży dużym nadchodzącym grom serii. Chciałbym coś świeższego, spoza schematu dwójki. Edytowane 18 października 20232 l przez Pure Bladestone
Opublikowano 31 grudnia 20241 r https://www.fangoria.com/silent-hill-townfall-f-konami-update/ Dawać już to Transmission
Opublikowano 11 marca 20251 r Odkopuję, bo już w czwartek 13.03 o 23:00 czeka nas prezentacja gry. Czekam na kwieciste potworki
Opublikowano 11 marca 20251 r To będzie pełnoprawną gra, a nie pokazówka gówno. Szczerze? Bankowo nie dowiozą - sh2r tak podniosło poprzeczkę, że aktualne Konami nie jest w stanie dostarczyć tworu na podobnym poziomie. No, ale OBYM SIE MYLIL.
Opublikowano 11 marca 20251 r 1 minute ago, XM. said: To będzie pełnoprawną gra, a nie pokazówka gówno. Szczerze? Bankowo nie dowiozą - sh2r tak podniosło poprzeczkę, że aktualne Konami nie jest w stanie dostarczyć tworu na podobnym poziomie. No, ale OBYM SIE MYLIL. Wiem, że pełnoprawna ale miałem na myśli widok z pierwszej osoby i generalnie nuda.
Opublikowano 11 marca 20251 r Oby nie było nastoletnich dram i będzie git. Powrót szeroko pojętego okultyzmu też przyjmę z otwartymi rękami. W Bloobera też ludzie nie wierzyli, a wyszło świetnie. Trzeba wierzyć, bo Team Silent też kiedyś był nowym teamem. Edytowane 11 marca 20251 r przez Wojtq
Opublikowano 11 marca 20251 r Raczej w latach 60 nie będzie nastoletnich dram. Ja to chciałbym po prostu reskin dwójki w klimatach sprzed 60 lat i byłbym zadowolony. Ciekawe jaka choroba psychiczna tym razem będzie grała pierwsze skrzypce
Opublikowano 11 marca 20251 r Podobno ten typ co scenariusz pisze to jakiś japoński horrorowy przekot jest, więc chyba akurat o to można być spokojnym. Przynajmniej w to chcę wierzyć
Opublikowano 11 marca 20251 r Sądząc po pierwszym trailerze i postaciach tam się przewijających to mogą być nastoletnie problemy w Japonii lat 60 xD O fabułkę i klimat jestem spokojny bo ten typ od scenariusza to nieźle poczesany jest.
Opublikowano 11 marca 20251 r Autor 9 minut temu, XM. napisał(a): To będzie pełnoprawną gra, a nie pokazówka gówno. Szczerze? Bankowo nie dowiozą - sh2r tak podniosło poprzeczkę, że aktualne Konami nie jest w stanie dostarczyć tworu na podobnym poziomie. Graficznie na pewno nie. To niemożliwe nawet.
Opublikowano 11 marca 20251 r 6 minut temu, XM. napisał(a): A co to za gość? To się sprawdzi jego filmografię https://en.wikipedia.org/wiki/Ryukishi07 Chodzi bardziej o mangi, nie o filmy xd
Opublikowano 11 marca 20251 r Nic mi to nie mówi, jakieś anime dziewczynki. Oby to była tylko powierzchowność.
Opublikowano 11 marca 20251 r Dlatego biorąc pod uwagę jego dorobek + pierwszy trailer, 100%, że to będzie o nastolatkach.
Opublikowano 11 marca 20251 r SH to 90% historia, 9% fajne zagadki, 1% fajne strzelanie. Strzelanie do nastolatków bez zagadek to mógłby być prawdziwy koszmar. 14 minut temu, XM. napisał(a): Raczej w latach 60 nie będzie nastoletnich dram. Ja to chciałbym po prostu reskin dwójki w klimatach sprzed 60 lat i byłbym zadowolony. Ciekawe jaka choroba psychiczna tym razem będzie grała pierwsze skrzypce W ogóle było gdzieś potwierdzone, że to będzie z 3ciej osoby, bo nie wiem czemu mi się wydaje, że z 1.
Opublikowano 11 marca 20251 r 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): W końcu dobry silent hill Dobra, pupcio, tutaj maluję kreskę czerwonym jpgiem - beczka fajna w statusach i CW, ale chlewu w tematach dla ludzi nie zdzierżę.
Opublikowano 11 marca 20251 r 16 minutes ago, XM. said: Raczej w latach 60 nie będzie nastoletnich dram. Ja to chciałbym po prostu reskin dwójki w klimatach sprzed 60 lat i byłbym zadowolony. Ciekawe jaka choroba psychiczna tym razem będzie grała pierwsze skrzypce No nie wiem, w latach 60 chyba też żyły nastolatki
Opublikowano 11 marca 20251 r 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): No nie wiem, w latach 60 chyba też żyły nastolatki W takim razie mam nadzieję, że miały większe problemy i to one zostaną pokazane niż aktualne nastolatki.