Opublikowano 14 marca 20251 r Zajebisty, oby oficjalny. Może jest jednak jakaś szansa na premierę pod koniec roku? Chociaż realnie pewnie początek 2026.
Opublikowano 14 marca 20251 r 2 minuty temu, Pix napisał(a): Zajebisty, oby oficjalny. Może jest jednak jakaś szansa na premierę pod koniec roku? Chociaż realnie pewnie początek 2026. Według mnie ten rok, gra otrzymała już rating jakiś czas temu, w podobnym okresie jak DS2. Jest szansa na krótką, ale konkretną kampanię marketingową, bo Konami zarzucano zbyt szybkie pokazanie SH2R.
Opublikowano 14 marca 20251 r 11 minutes ago, ASX said: Nikt o tym wcześniej nie wspomniał ale wersja na xboxa będzie w Play Anywhere, czyli kupując raz dostaje się wersję na konsole i PC. Myślę, że to już będzie standard na Xboxie, pewnie MS mocno naciska bo od tego zależy przyszłość marki.
Opublikowano 14 marca 20251 r Oby. Może jesień, ale na razie Konami tak jak wszyscy inni czekają aż Rockstar ujawni datę premiery GTAVI, żeby wiedzieć, jakiego okresu unikać.
Opublikowano 14 marca 20251 r 1 minutę temu, Pix napisał(a): Oby. Może jesień, ale na razie Konami tak jak wszyscy inni czekają aż Rockstar ujawni datę premiery GTAVI, żeby wiedzieć, jakiego okresu unikać. No widać dużo przyczajek teraz, jest w ogóle jakaś gra po 28 sierpnia z datą :D? Chyba tylko Borderlandsy, reszta się obawia GTA VI za 100 USD.
Opublikowano 14 marca 20251 r Kurde, dobrą passę ma ostatnio SH. Oby krawaciarze w Konami nie stwierdzili, że odbudowa reputacji idzie zbyt dobrze, uznając że to już właściwy czas, aby przeprowadzić mały sabotaż i zapowiedzieć Ascension 2 albo jakąś srakę na telefony
Opublikowano 14 marca 20251 r 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): No widać dużo przyczajek teraz, jest w ogóle jakaś gra po 28 sierpnia z datą :D? Chyba żadna duża gra, która celuje na jesień nie chce podać ostatecznej daty premiery. Niech ten Rockstar już opóźni to gta na 2026 i będzie spokój
Opublikowano 14 marca 20251 r 33 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): No widać dużo przyczajek teraz, jest w ogóle jakaś gra po 28 sierpnia z datą :D? Chyba tylko Borderlandsy, reszta się obawia GTA VI za 100 USD. Borderlandsy są bo ten sam wydawca więc wiedzą kiedy się spodziewać GTA.
Opublikowano 14 marca 20251 r Time loopsy mogą zawitać w SH na stałe, jak to w Short Message i ostatnio hintowane w rimejku dwójki. Albo po prostu halucynacje powodowane narkotykiem , co też jest wspominane w opisach gry.
Opublikowano 14 marca 20251 r Ale motyw z nożem wyglądającym jak znak forte jednak się sprawdza, bo jak widać to odcinanie twarzy to ważny element.
Opublikowano 14 marca 20251 r Ten stilbuczek musi stać na mojej półce Tyle już ujawniają, może Krychu miał rację i rzeczywiście jest szansa na premierę w tym roku
Opublikowano 14 marca 20251 r Zauważyliście w tym trailerze motyw ucieczki.? Mi to trochę przypomniało shatered memories
Opublikowano 14 marca 20251 r 8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): Box art, chyba oficjalny Jednak taki jest oficjalny, tamten to był placeholder. Oficjalny
Opublikowano 14 marca 20251 r Zaraz się okaże że to jeszcze w tym roku wyjdzie jak już boxarty latają.
Opublikowano 14 marca 20251 r 3 minuty temu, Figaro napisał(a): Porażka. Fakt tamten lepszy, ale steelbook przynajmniej jest "ładny" :). Poza tym na twittcie piszą, że się to może jeszcze zmienić, to w sumie kto go tam Wie. W takim tempie do konca marca wpadnie data premiery.
Opublikowano 14 marca 20251 r Ciul z tym, ciekawe jak będzie wyglądał kafelek ikony w cyfrze No już Konami, nie fisiować i dawać premierke na lipiec.
Opublikowano 14 marca 20251 r Panowie nie było nawet gameplayu żadnego a tu już premiera za rogiem? Oj żeby nie było rozczarowania ;)) na moje to 2026 normalnie
Opublikowano 14 marca 20251 r Provisional boxart subject to change, no panowie. No i wielkie dzięki Silenta za wydanie pudełkowe na Xboxa.
Opublikowano 14 marca 20251 r A mnie się bardzo podoba ten art i wolę to niż ten pomysł z samą twarzą z kwiatkiem.
Opublikowano 14 marca 20251 r Godzinę temu, messer88 napisał(a): Zaraz się okaże że to jeszcze w tym roku wyjdzie jak już boxarty latają. No i chyba tak będzie. Nie zdziwię się jak co roku będzie wychodził SH i zapoczątkował to remake dwójki. Niech kują żelazo póki gorące.
Opublikowano 14 marca 20251 r Pewnie czekają jak większość aż szanowny pan rockstar ruszy dupe i powie kiedy wychodzi gta online 6