Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Robię zapas buldaków i widzę, że już można na luzie dostać x3. Wziąłem jeszcze wersję z habanero i ich sos w butelce x2. Będzie wpyerdalane z bigosem :banderas:

• Odpowiedzi 282
  • Wyświetleń 51,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• JA PIERDOLE JAK MNIE WKURWIAJĄ TAKIE CIOTY, NO KURWA. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY SMAKOSZ NAJPIKANTNIEJSZE NA SWIECIE OO JAKA DOBRA OSTRA, PODKREŚLAM OSTRA MUSZTARDA. ALBO "OO KUPIE SOBIE CZIPS

• A jeszcze trochę nabytków od Wujka Sama. Wszystkie sosiki raczej w podstawowej skali ostrości, idealne jako dodatek do dań, dodają kopa bez robienia rewolucji. Zdecydowanie na pierwszym miejscu Tapati

• Miałem to i krotko jakoś roslo. No i jedna papryka była ostra, inna w ogóle. Ładnie to wyglada ale nie zaspokoiło mojego poziomu kapsaicyny. A w gole to kupiłem od wykopowicza 2 kilo jalapeno i robiłe

Opublikowano
6 minut temu, Bartolinsky napisał:

Robię zapas buldaków i widzę, że już można na luzie dostać x3. Wziąłem jeszcze wersję z habanero i ich sos w butelce x2. Będzie wpyerdalane z bigosem :banderas:

co za sos?

Opublikowano

Mnie ostatnio ten zasmakował:

image.thumb.png.a8aa0e6d3e60f35e2a1fc7231d624f27.png

Jest raczej umiarkowanie ostry i miłośnicy palenia ryja nie będą usatysfakcjonowani, ale w smaku jest top, czuć wędzoną paprykę.

Opublikowano

Ja polecam kupić puchę chipotlę, do tego ząbki czosnku i przyprawy wedle uznania no i skyra/grecki. Zajebisty sos na grilla czy w domu do mięsa.

Opublikowano
W dniu 23.08.2023 o 14:43, Shen napisał:

chrupki jeszcze wzialem na probe

Przechwytywanie.JPG.97fc756a5297960babb622df00d0a8f9.JPG

Skład słaby, na drugim i trzecim miejscu olej palmowy i cukier. Są strasznie słodkie, jak glazurowane cukrem, az sie palce kleją. Ostrość na poziomie tego ostrego samyanga i w smaku jak makaron z tym sosem. Nie kupie drugi raz, po paru juz mi bylo ciezko i za słodko w ryju.

Opublikowano

Myslalem, że mnie poskłada, ale nie czuje wiekszej mocy, dla mnie to samo co x2

Przechwytywanie.JPG.03c1898b24122d12e18adb53f5152e77.JPG

Opublikowano

Takie coś jest w Lidlu:

nissin-gekikara-ramen-hot-spicy.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dla mnie jedne z lepszych nudli, uwielbiam. Ale byla tu dysputa z Shenem bo dla niego za lajtowe.

Opublikowano

a to ta co mnie Mejm zrobił w chuja pisząc, że mają 2x wiecej makaronu od samyangow, a okazalo się, że jest go mniej :) średnie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Takie cos kupilem. 20zl. I jeszcze jest pelne 5/5 w ostrosci bo scorpio (z tego co widze maja habanero 3/5). To sa chyba ci od tego ostrego czipsa. No zobaczymy. Obstawiam, ze po jednym bedzie tak: :reggie: i paczka do smieci bo nie dam rady.

hot-chip-strips-smoked-scorpio-80g~2.jpg

Opublikowano

A widziałem kiedyś challenge na yt gdzie takiego jednego w uy ostrego jedzą, ale jakiś dzieciak zmarł przez to i chyba przestali je sprzedawać :reggie:

Coś koło 2mln Scovilla miał :obama:

Opublikowano
  • Autor

A widziales jak typ robi zapiekanke ze 100 takich i wszystko zjada?

1 minutę temu, Shankor napisał:

@Mejm zanim zaczniesz jeść, włóż srajtaśmę do lodówki. Może się przydać zimny kompres na oko saurona.

Gdzies mi ostatnio mignela ta porada na yt xD

Opublikowano

Czerwony Pingwin na YT :) 

Beka jak testują sosy ostre dzieję, gdzie ten 5/5 ja polizałem i miałem KO, a typy łyżeczką zajadają " no czuć ostrość" :kekw:

Pizzeri Alforno i ich wyzwania nikt nie przebiję, kilku złoto, a komentarze pod filmem- PLATINIUM.

Opublikowano
  • Autor

Czesto jem te czerwone, dlugie papryczki chili z lidla wiec postanowilem wejsc na wyzszy poziom i kupilem sobie w kaufie żalapenio krew z dopy. Dzisiaj chcialem zaczac lekko od sosu jogurtowego z tymi papryczkami, co by w razie czego nabial zlagodzil moc. Ale odkroilem kawalek na sprobowanie, no ku.rwa slodkie. Kroje blizej ogonka, ku.rwa slodkie. Jem cala, ku.rwa slodka. Biore nastepna, slodka. Kolejna, slodka. Czytalem o tym, ze czasem te ostre w jakims miocie potrafia byc lzejsze, no ale to smakuje jak zwykla zielona papryka. Czy ja cos zle interpretuje czy mi sie po prostu slaba partia trafila?

Opublikowano
7 minut temu, Mejm napisał:

Czytalem o tym, ze czasem te ostre w jakims miocie potrafia byc lzejsze, no ale to smakuje jak zwykla zielona papryka. Czy ja cos zle interpretuje czy mi sie po prostu slaba partia trafila?

Te papryczki to loteria w marketach. Czasem ogień z dupy i jak moja była wzięła mój nóż po krojeniu papryczek, myć się jej nie chciało i sobie pokroiła nim gruszke i mysłałem, że mi zejdzie, a innym razem to nic nie czujesz. Lepiej już się zaopatrywać w suszone w specjalistycznych sklepach, albo samemu posadzić, chociaż to trzeba mieć rękę do roślin, raz próbowałem i porazka, a ziomek ma cały parapet zajebany doniczkami i czasem coś podrzuci.

Opublikowano
  • Autor

A faktycznie az taka roznica jest miedzy tymi papryczkami czerwonymi ze ogien z dopy?

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

A faktycznie az taka roznica jest miedzy tymi papryczkami czerwonymi ze ogien z dopy?

Kolor nie ma znaczenia, ale niby im mniejsza papryczka, tym większa ostrość,  te przerośniete są łagodniejsze

Opublikowano
W dniu 15.12.2023 o 21:28, Mejm napisał:

A widziales jak typ robi zapiekanke ze 100 takich i wszystko zjada?

Gdzies mi ostatnio mignela ta porada na yt xD

Czemu on to wpierdala łapami? Oczami wyobraźni widzę jak odruchowo wyciera sobie oczy :spicy:

Opublikowano

Albo drapie się po kutasie. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 15.12.2023 o 21:15, Mejm napisał:

Takie cos kupilem. 20zl. I jeszcze jest pelne 5/5 w ostrosci bo scorpio (z tego co widze maja habanero 3/5). To sa chyba ci od tego ostrego czipsa. No zobaczymy. Obstawiam, ze po jednym bedzie tak: :reggie: i paczka do smieci bo nie dam rady.

hot-chip-strips-smoked-scorpio-80g~2.jpg

Nie bylo tak zle. Na pewno nie jest to poziom 1 chip challenge (bo nie lecialem po zadne mleko i nie umieralem) ale daje troche popalic, szczegolnie jesli sie zje kilka po sobie. Fajnie pali na tyle jezyka, wydaje mi sie ze byc moze tak wlasnie dziala scorpio. W smaku sa niezle jak na papke z grochu i nietwarde jak naczosy. Jak ktos teskni za czedarem to polecam. Tylko nie zfrajerzcie sie jak ja kupujac to w numa numa za 20zl. Pare dni pozniej widzialem te same za 13,50 w nie zawsze tanich Kuchniach Swiata :wujaszek: