Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Szermac napisał(a):

Co to jest to Legacy style ?

No stara kamera i nie mozesz strzelać poruszając się. Animacje Snake'a są też inne (czyli jednak trochę je zmienili na potrzeby nowego sterowania). Można zmienić podczas gry.

• Odpowiedzi 838
  • Wyświetleń 64,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ktoś pyta dlaczego popiersie nie ma rąk, a ktoś mu odpowiada że tak wygląda Bomberman. I tak to się żyje na tym forumku 

• Folie se przyklej na telewizor, albo na okulary.   Już nie macie się do czego przyjebać, prawda?

• Grafika steela snake eatera z PS2:     Grafika subsistence (bez steela ale grafika juz inna):     I teraz po najmniejszej linii oporu znowu wrócili do snake e

Opublikowano
15 godzin temu, Bartolinsky napisał(a):

Muszę ich w czymś jednak pochwalić, bo nowa aranżacja Snake Eater przez panią Cynthie jest bardzo spoko. Brzmi dojrzalej i bardziej jazzowo, a zamiast wielkiej sali w filharmonii, bardziej wyobrażam sobie mały klubik w którym można ciąć siekierą powietrze od szlugów obama

No ciareczki były przy openingu <3.

Opublikowano

Przechodzę właśnie mgs2 i jeśli chodzi o legacy style to dziękuję, ale nie skorzystam kojima

Opublikowano

Stare kamery z MGS 1, 2, 3 są dziś absolutnie niegrywalne. Ostatnio odpaliłem tez MGS2 na Vicie i odpadłem po kilku h.

Opublikowano
12 minutes ago, Jakim said:

Stare kamery z MGS 1, 2, 3 są dziś absolutnie niegrywalne. Ostatnio odpaliłem tez MGS2 na Vicie i odpadłem po kilku h.

Po kilku h to gra się kończy boomer

Opublikowano

Hehehe to Tuxedo z day1 dlc to pay2win jest xD.

this-is-hilarious-v0-fji1d94xzjlf1.jpeg?

Szkoda, że te parezne świnki dali to jako DLC, bo aż się prosi o trofik, żeby przejść grę całym na biało.

// normalnie to tuxedo też jest do zdobycia, więc luz

Opublikowano

Da się grać, RE5 tak się przechodziło i się żyło potem. Nawet nie bolało. Ostatnio przechodziłem MGS1 i tam była dopiero jazda z celowaniem niki

Opublikowano

Mgs1 na lajcie się celuje. Tam i tak ludziki zazwyczaj się omija albo obezwladnia by alarmu nie dawały.

Opublikowano

W MGS1 jest auto aim więc wystarczy klikać spust jak celownik laserowy przyklei się do przeciwnika. W MGS2 przez tryb FPP i pistolet usypiający jest jeszcze łatwiej.

Opublikowano

Pograłem chwile i szybciutko poszedł refund żeby przypadkiem nie przekroczyć 2h w sklepie u grubego. Nie grałem w oryginał ale biorąc pod uwagę fakt, że w strzelankach/skradankach w 2004 roku mieliśmy już Dooma 3, Half Life 2 i Far Cry 1 a rok później genialny Splinter Cell Chaos Theory to ten MGS był taki se chyba.

• 370 zł za grę (remaster) to beka

• Brak jezyka polskiego

• To nie remake, a bieda remaster

• Poza postaciami, grafika jak z 2010 roku

• Stan techniczny wołający o pomstę do jezuska

• Lock na 60 fps w 2025

• Lokacje to jakaś beka xD Śmiejemy się z Bethesdy ale tutaj każde przejście do nowego korytarza wita nas loadingiem

• Movement jakiś taki dziwny i mało responsywny

• Feeling wrażniena gry z PS2 z nakładką graficzną

• Liczyłem, że AI wrogów będzie ulepszone ale to nadal głąby rodem z PS2.

Z plusów to ładne custscenki i nawet wciągający fabuła, ale Kojimizmy są mocne. Jak stanieje do 50 zł to sprawdzę z może innym nastawieniem.

image.png

Edytowane przez Rooofie

Opublikowano

Skoro aktualizacja na PS5 waży 22GB to naprawia wszystkie bolączki, prawda?

PRAWDA?

Opublikowano
30 minut temu, oFi napisał(a):

Mgs1 na lajcie się celuje. Tam i tak ludziki zazwyczaj się omija albo obezwladnia by alarmu nie dawały.

Na extreme jak lecisz na range BB/Fox to nie jest lajt smutas

Opublikowano

Juz zaczeli modowac xddd

Czekam oczywiście na pociąg tomek zamiast the boss na końcu niki

2 minuty temu, michu86- napisał(a):

Na extreme jak lecisz na range BB/Fox to nie jest lajt smutas

Najgorsza to walka z mg rexem i walka z braciakiem na nim pamiętam. Trzeba się nauczyć tych walk, bo lag jest potężny przy nich.

A zwykle mobki raczej nie stanowią zagrożenia jak wiesz jak się poruszać po shadow moses.

Opublikowano
Godzinę temu, Patapon napisał(a):

Skoro aktualizacja na PS5 waży 22GB to naprawia wszystkie bolączki, prawda?

PRAWDA?

Normalnie wszystko zapierdala, nie widziałem żadnego błędu, a już mam 5h na liczniku, pewnie jutro skończę grę.