Opublikowano 4 lipca4 lip 16 godzin temu, XM. napisał(a):Gearsy i H2 wychodzą w ten sam dzień, WTF.Wymiana jeńców xd
Opublikowano 10 lipca10 lip Zapowiada się bardzo ciekawie, trzeba dozbierać kredyty i medale.Tu więcej szczegółów https://blog.playstation.com/2025/07/10/helldivers-2-control-group-warbond-launches-july-17/
Opublikowano 15 lipca15 lip Po cichu dodali mecha do automatonow w ostatnim patchu xDhttps://www.reddit.com/r/Helldivers/s/6pKVBeVHfM
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Szykuje się zbroja z Halo. Szachy 5D w wykonaniu Sony robiąc port na X'a.
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Mogliby wrzucić rzeczy z Killzone ponownie do super sklepu.Fajny zwiastun Czekam na zapowiedź nowego Warbonda.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie https://blog.playstation.com/2025/08/19/helldivers-2-x-halo-odst-legendary-warbond-arrives-august-26/
Opublikowano wtorek o 08:394 dni Nurkuje ktoś dzisiaj? Nowy WB dostępny od 14:00, no i premiera na Xboxa.
Opublikowano wtorek o 09:294 dni Jakbyś był chętny w czwartek wieczorem popykać, to możemy się zgadać :) Tylko dawno nie grałem, więc raczej powyżej Medium/Hard bym nie celował w pierwsze misje.
Opublikowano wtorek o 12:084 dni Ale zrobili hajp teraz, będzie grane.2 godziny temu, Pianista911 napisał(a):Jakbyś był chętny w czwartek wieczorem popykać, to możemy się zgadać :) Tylko dawno nie grałem, więc raczej powyżej Medium/Hard bym nie celował w pierwsze misje.Odzywaj się, bo ekipa chyba będzie regularnie dostępna, skoro tyle nowości się zapowiada.
Opublikowano wtorek o 12:264 dni Dobrze ze akurat kredyty kupiłem, bedzie na halo warbond i ten powyżej bo widzę dobre stratagemy.
Opublikowano wtorek o 16:283 dni Ja grałem z randomami i ze znajomymi i lepiej było z randomami, bo wysokie poziomy trudności to już ostra jazda. Jak wejdziesz na te wyższe poziomy trudności to trafisz zazwyczaj na kozaków, którzy mają nabite dziesiątki/setki godzin i duże doświadczenie na polu walki. Ta gra to prosta sieka gdzie masz zniszczyć jak najwięcej wrogów i coś tam wynieść z misji. Na niskich poziomach można spotkać noobów, którzy uczą się gry i bywa pod górkę.
Opublikowano wtorek o 16:493 dni Kurcze, ładnie gra jest wspierana, właśnie obejrzałem kolejne nowości w grzehttps://youtube.com/shorts/milMUXTc0R0?si=klrwKQoGXMsq0LxvCiekawe co tam jeszcze wrzucąWidze że ładnie zaszaleli z fym nowym warboundem, 1500 kredytu Edytowane wtorek o 18:203 dni przez grabipl
Opublikowano wtorek o 19:083 dni Trochę rozczarowujący ten WB Halo. Niby sporo broni (ogólnie chyba średnich), ale jakiś manewr też by się przydał. Cena 1500 też wyśrubowana, tym bardziej, że nie odzyskuje się żadnych kredytów tak jak ma to miejsce w regularnych obligacjach, więc wychodzi ponad dwa razy droższy. Podobają mi się za to stroje, przydadzą się jak ktoś planuje farmić SK.
Opublikowano wtorek o 19:273 dni Chwilę pograłem zapowiada się fajnie ale nie ogarniam menu wogole tych przepustek itp
Opublikowano środa o 04:523 dni czytam że xboxowi gracze rzucili się do walki z Iluminatami od pierwszego dnia. Nic dziwnego mają lata doświadczenia z Halo z tym rodzajem przeciwników
Opublikowano środa o 04:593 dni 10 godzin temu, Banan91PL napisał(a):Chwilę pograłem zapowiada się fajnie ale nie ogarniam menu wogole tych przepustek itpOgólnie to w grze są trzy podstawowe waluty: medale, kasa i próbki. Medale i kasę dostaje się za misje, próbki trzeba znaleźć na planecie i z nimi odlecieć.Kasę można wydać na odblokowanie nowych manewrów i modyfikacje broni, Próbki do ulepszeń Niszczyciela (niekiedy potrzebna też kasa), a Medale służą do odblokowywania przedmiotów w Warbondach.Dostępnych Obligacji jest obecnie kilkanaście, jedna (najbardziej obszerna) jest darmowa, resztę odblokowuje się Super Kredytami. Polecam się skupić się na tej darmowej, jest tam sporo przydatnych rzeczy, a i w miarę odblokowywania wpadną też Super Kredyty.Trzeba wiedzieć, że Obligacje Premium odblokowuje się Super Kredytami, ale przedmioty w środku dalej wymagają medali.Super Kredyty to płatna waluta, ale można je też znaleźć na planetach w punktach zainteresowań.
Opublikowano środa o 05:043 dni 11 minut temu, ASX napisał(a):czytam że xboxowi gracze rzucili się do walki z Iluminatami od pierwszego dnia. Nic dziwnego mają lata doświadczenia z Halo z tym rodzajem przeciwnikówCiekawe czy za jakiś czas będzie info o sprzedaży :) chociaż pewnie MS będzie wolał podać liczbę rozjebanych robali hehe Edytowane środa o 05:053 dni przez drozdu7
Opublikowano środa o 05:183 dni Szkoda, że nie ma cross save z pc, pograłbym na x, ale nie chce mi się zaczynać od początku. Może kiedyś dodadzą to chętnie kupię.
Opublikowano środa o 05:233 dni 14 minut temu, drozdu7 napisał(a):Ciekawe czy za jakiś czas będzie info o sprzedaży :) chociaż pewnie MS będzie wolał podać liczbę rozjebanych robali heheTylko Sony może ewentualnie podać takie dane. Ale patrząc na statystyki w grze i jak duży był przepływ graczy grających w jednym momencie i to w dodatku we wtorek, to chyba sprzedaż słaba być nie możeczytam że było nawet 400 tysięcy, ale serwery wywaliło i potem spadło do 180 tys.
Opublikowano środa o 06:073 dni 48 minut temu, Atherius napisał(a):Szkoda, że nie ma cross save z pc, pograłbym na x, ale nie chce mi się zaczynać od początku. Może kiedyś dodadzą to chętnie kupię.Już raczej nie będzie. Nie zrobili tego od premiery, a wymogiem byłoby połączenie konta z PlayStation network z czego zrezygnowali.