Opublikowano 16 lipca16 lip Godzinę temu, Shen napisał(a):trochę się tego już zebrałoUważajcie co wklejacie ktoś kradnie posty i wrzuca na facebooka
Opublikowano 16 lipca16 lip 5 minut temu, Jutrzen napisał(a):"Dołożymy tutaj kolejny rząd" - jawna groźba zamachu stanu!Mówisz, że @Piechota coś szykuje? No ładnie, a człowiek całe sociale mu we władanie oddał!
Opublikowano wtorek o 19:044 dni Pytanko: Pegasus, Saturn i Dreamcast Extreme miały specjalne wersje z innymi okładkami?
Opublikowano wtorek o 20:164 dni Dreamcast nawet dwie Pegasus i Saturn chyba nie miały, dopiero od PS2 zdaje się były limitowane okładki.
Opublikowano wtorek o 22:214 dni 2 godziny temu, Mari4n napisał(a):Dreamcast nawet dwie Pegasus i Saturn chyba nie miały, dopiero od PS2 zdaje się były limitowane okładki.Kojarzę jakąś akcję, że szybko potem Łapusz wypuścił spermiarską okładkę z cosplayerką, ale jaka była ta druga?
Opublikowano środa o 17:103 dni Panie Perez, mam pytanie. Wszystkie specjale zamawiała mi siostra przez Allegro. Ma tam Smarta i w ogóle... Czy w związku z tym należą mi się te specjale w plikach pdf?
Opublikowano środa o 19:443 dni 2 godziny temu, Asperger napisał(a):Panie Perez, mam pytanie. Wszystkie specjale zamawiała mi siostra przez Allegro. Ma tam Smarta i w ogóle... Czy w związku z tym należą mi się te specjale w plikach pdf?Jak najbardziej można je odpalić poprzez sklep i tak robimy - jak ktoś kupił poprzez Allegro, ale jest zainteresowany wydaniami cyfrowymi to kwestia tylko posiadania konta na https://www.psxextreme.pl/ i tam podpinamy PDF-y.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nie moge znalezc okladki z Ninja Gaiden Black na Allegro. Tak szybko poszly czy nie umiem uzywac Allegro? Kupilem z Samem bo rowniez uwielbiam, ale fajnie byloby miec wydanie z gra zycia.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 1 minutę temu, Yap napisał(a):Nie moge znalezc okladki z Ninja Gaiden Black na Allegro. Tak szybko poszly czy nie umiem uzywac Allegro?Kupilem z Samem bo rowniez uwielbiam, ale fajnie byloby miec wydanie z gra zycia.o te chodzi?https://allegro.pl/oferta/xbox-extreme-okladka-ninja-gaiden-black-psx-extreme-17719299054