Opublikowano 30 listopada 202530 lis U mnie na szuli w 2000-2001 był N64 i grałem tam czasem z kumplem w Mario Kart. Pamiętam że był tam też Dreamcast, ale był ciągle okupowany
Opublikowano 30 listopada 202530 lis 2 godziny temu, Pix napisał(a):Hej Prezesie @PerezOd kiedy tylko zaczęły się ukazywać specjale, czekałem na zapowiedź Nintendo 64 Extreme. Wiem, że na początku chłopaki obawiały się sprzedaży takiego wydawnictwa, ale jak pokazuje Snes Extreme i Game Boy Extreme, raczej nie ma się czego bać. Zwłaszcza, że N64 w przeciwieństwie do Snesa, miało przynajmniej jakąś obecność na polskim rynku w latach 90, więc potencjał na nostalgię jest większy.Wiem, że na wiosnę chcecie znowu dać komputry, a na lato PsOne, ale może jest jakaś szansa na jesień albo zimę 2026? Pojawia się w ogóle w Waszych rozmowach N64, czy raczej nie ma co sobie robić nadziei w najbliższym czasie?W planach jest, ale bez konkretów żadnych, bo jeśli już to najwcześniej wrzesień przyszłego roku, więc duuuużo czasu. Natomiast nie chcę tu nic obiecywać, zobaczymy kto byłby chętny takie wydanie poprawdzić, jak będzie dostępny czasowo.
Opublikowano 3 grudnia 20253 gru Widzę cda zaklepało numer specjalny o gta na listopad 2026. A przecie chyba miało wyjść gta extreme
Opublikowano 3 grudnia 20253 gru Akurat w przypadku GTA bez problemu się zmieszczą konkurencyjne wydania w tym samym czasie. Musimy zorganizować armię, żeby przekładać ją na półkach ponad cd action w sklepach i kolpolterach xd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 8 godzin temu, rodi84 napisał(a):Jakieś info, co szykujecie jako kolejny specjal?Na dniach info, właśnie kleimy okładki i najpewniej wróci opcja ankiety. I tak, potwierdzam, po SNES-ie, Xboksie i GB teraz znowu nieco bardziej komputerowe tematy, żeby trochę redakcję odciążyć plus nieco urozmaicić, bo nam zaraz konsolwe rzeczy się pokończą ;) W odwodzie mamy:PS one (to możliwe, że czerwiec)X360GBANintendo 64PSP/PS Vita (chyyyyba jako jedno)DS/3DSpewnie PC#2No i dalej już do pokminienia. Propozycje, poza tymi wyżej, oczywiście mile widziane.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Z PC to tematów na lata. Tylko znowu będzie jak z PS2 i Xbox. W tym drugim nie było wielu gier, które w numerze z PS2 się znalazły.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jak już się skończą konsole to zawsze można jeszcze zarzucić tematem gier z SYMBIANAhttps://www.mobygames.com/platform/symbian/page:1/Sporo marek miało tam swój rozkwit (nawet pierwszy prototyp elestomani tam powstał). Szkoda, że nokia umarła ze swoim symbianem, był to ciekawy system i kto wie gdzie symbian byłby teraz jakby dalej był rozwijany.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Z Java jeszcze bardziej. Ile tam tego było. Jak się chciało grać, to z internetu się "pobierało" stosowny plik, wrzucało do telefonu, szybka instalcja i gotowe. Asphlat, Gangstar, FIFA, Splinter Cell i masa innych.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 24 minutes ago, Perez said:Na dniach info, właśnie kleimy okładki i najpewniej wróci opcja ankiety.I tak, potwierdzam, po SNES-ie, Xboksie i GB teraz znowu nieco bardziej komputerowe tematy, żeby trochę redakcję odciążyć plus nieco urozmaicić, bo nam zaraz konsolwe rzeczy się pokończą ;) W odwodzie mamy:PS one (to możliwe, że czerwiec)X360GBANintendo 64PSP/PS Vita (chyyyyba jako jedno)DS/3DSpewnie PC#2No i dalej już do pokminienia. Propozycje, poza tymi wyżej, oczywiście mile widziane.Czekam na PSOne, N64, PSP (Vita chyba za krótki żywot miała na własny specjał) i DS. No i PC #2 z lat 2000 to byłoby coś - w tamtych latach dostaliśmy mnóstwo bangierów.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Swoją drogą Adam ostatnio ujawnił, że następny album będzie nazywał się Resident Evil: Incydent Raccoon City, czyli pewnie się skupi na grach dziejących się w tym mieście. Jedynka niby nie dzieje się bezpośrednio w Raccoon, ale wątpię, że ją pominą, więc wychodziłoby:Resident Evil 1-3 (plus rimejki)Resident Evil: Operation Raccoon CityResident Evil Outbreak (plus File #2)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 51 minut temu, Ukukuki napisał(a):Czyli Mega Drive nie będzie? Przewija się, może gdzieś pod koniec tych specjali się zobaczy, ale jakoś mam obawy o potencjał.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wspomniany MD, Wii, WiiU, gdzieś na koniec może PS4/Xbox One jak zdążą do tego czasu umrzeć i zakończyć produkcję, ale na razie robią porty i to nawet głośnych tytułów.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 25 minut temu, Pix napisał(a):Resident Evil 1-3 (plus rimejki)Resident Evil: Operation Raccoon CityResident Evil Outbreak (plus File #2)Ktoś to potwierdza już? Byłby sztos. Pierwsze trzy części (a w zasadzie to najbardziej dwójka i trójka) emanują AURĄ. Nic bardziej nie kojarzy mi się z PSXem. I ten zastrzyk adrenaliny, bo nie do końca było wiadomo, czy Szaraczek doładuje kolejny pokój po animacji otwieranych drzwi. Czasem trzeba było stawiać PSXa pionowo na książkach czy zeszytach, żeby odpalić poprawnie grę. Ciekawe czasy, mój syn tego nie zrozumie
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Znowu pc, jeszcze poprzedniego nie ruszyłem. Moze tym razem ciekawsze gry beda. Kupic i tak trzeba do kolekcji.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dajcie nam jeszcze dłuższą chwilkę na oficjalne ruchy. Ale tak, bardzo w dobrym kierunku ta rozkminka
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, LeifErikson napisał(a):PC #2 skupiony na latach 00 to bedzie coś. To bedzie duzo powtorzen ze swiatem konsol.Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Czekam na PSOneAle wiesz, ze psone to to samo co psx tylko inna obudowa, prawda? Prawda?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minute ago, Mejm said:To bedzie duzo powtorzen ze swiatem konsol.Ale wiesz, ze psone to to samo co psx tylko inna obudowa, prawda? Prawda?Wytłumacz to też Perezowi, może nie wie. Myślisz, że lepiej gdyby ten specjał miał tytuł PSX Extreme?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. szkoda, że pc no ale tak jak Shen napisał kupić trzeba. najbardziej bym chciał x360, N64.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Skrócić do PS i będzie sztywniutko, ale ze względu na kompendium, to nie wyczekuje jakoś z zapartym tchem. Te wczesne 2000 z komputrów mogą być mocne, bo niby były porty, ale te flagowe tytuły, to w zasadzie często na granicy grywalności na konsolach i spokojnie możne je traktować jako exy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. @Mejm w numerze o xboxie nie było np GTA i NFSów, a te były w numerze o PS2. Wychodzi na to, że trzeba kupować wszystko jak leci.