Opublikowano 21 czerwca 20231 r Wygląda bardzo spoczko chociaż fanem marianów 2d nie jestem. Ten styl graficzki ma dla mnie mocny vibe raymanów
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Wybitne. NSMBU to najlepszy Marian 2d hamowany tylko stylem grafiki. Jeżeli tutaj utrzymają poziom to przy takiej grafice nie mam pytań.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Podoba mi się dbałość o szczegóły i to co się dzieje na drugim planie GOAT paralaksa Edytowane 21 czerwca 20231 r przez GearsUp
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 11 minut temu, tlas napisał: Wybitne. NSMBU to najlepszy Marian 2d hamowany tylko stylem grafiki. Jeżeli tutaj utrzymają poziom to przy takiej grafice nie mam pytań. Oj tak, ostatni Marian był mega, dlc z Luigim już wprawdzie mniej mi się podobało, ale i tak Wonder wskakuje day1
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 20 października miałem brać Spidermana, ale pierwszeństwo ma Marian, a Spiderman później wpadnie po niższej cenie
Opublikowano 21 czerwca 20231 r https://www.videogameschronicle.com/news/gallery-nintendo-releases-33-super-mario-bros-wonder-screenshots/ oficjalne screeny aż dziwnie patrzy się na taką ekspresję animacji gdy porówna się to do całej sagi NSMB. piękne.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Ta część z wii/wiiu była obrzydliwa. Jak jakaś fanowska gra z unreala, miło że tutaj wracają na tory z DUSZĄ
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Nie przepadam za Mario 2D, wolę 3D, ale ta część zapowiada się nadzwyczaj dobrze, day1.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Nie ma bata. Do premiery tej gry switch musi u mnie wylądować. Zdążę skończyć wszystkie exy z xboxa i wleci switch z tym Marianem. Wyglada to bardzo fajnie. Ostatni Marian 2d jakiego grałem to ten na nintendo ds.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Nintendo to Mario, a na kolejną klasyczną odsłonę dwuwymiarowej platformówki* przyszło nam czekać 11 lat *tzn. nie licząc Maker'ów
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Do mnie to wygląda ewidentnie jak gierka na silniku NSMBU, a etapy po zjedzeniu roślinki przypominają mi muzyczne poziomy z ostatniego Raymana
Opublikowano 21 czerwca 20231 r No nie wiem. Ten słoń to taki troche jumping the shark od Nintendo. Coś mi nie pasuje w tej graficzce. Jakbym oglądał bardzo dobrą kopię Mario. I te okropne głosy roślinek, na chuj to komu. I te napisy "great", "excellent", bez sensu. Muzyka już teraz czuć że będzie chujowa jak w serii New.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Oby nie bylo tego glupiego motywu z cofaniem sie o kilka leveli, gdy straci sie zycia. Durny pomysl, ktory popsul cala dobra gre.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Oby nie było wracania na mapkę po zgonie i długich ladingów, bo to zabiło we mnie chęć ukończenia remastera z WiiU. Indyczki z pół sekundowymi loadingami i dobrze rozmieszczonymi checkpointami jak w Celeste, czy w TEINie, oduczyły mnie cierpliwości do chujowych rozwiązań jak w New Super Mario Bros. U. Nie jestem fanem, ani samograjów, ani powtarzania długich odcinków po zgonie, ani przydługich loadingów, ani… itd.. Z wiekiem coraz bardziej szanuję swój czas, więc dziękuję środkowym palcem za takie chujowizny. Jeśli chodzi o trailer to gra bardzo mi się podoba, bo w końcu zupgreadeowali grafikę, która w ostatnich częściach była nędzna, no i w końcu jedzenie „grzybów” nabrało większego sensu
Opublikowano 22 czerwca 20231 r 18 godzin temu, Rozi napisał: Nowy 2,5D Marian, prezentuje się przepięknie, premiera 20.10.2023 Miazga Nintendo cały czas potrafi jednak zaskoczyć sztosem z rękawa.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Oglądałem ponownie ten trailer i zauważyłem, że wywalili licznik czasu na planszach. Pojawia się on tylko w niektórych sekcjach. Edytowane 23 czerwca 20231 r przez funditto
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Nie będę tęsknił. W tych 2d jeszcze do przeżycia ale jak mi dali limit czasu w 3d world to byłem zniesmaczony