June 21, 20233 yr Wygląda bardzo spoczko chociaż fanem marianów 2d nie jestem. Ten styl graficzki ma dla mnie mocny vibe raymanów
June 21, 20233 yr Wybitne. NSMBU to najlepszy Marian 2d hamowany tylko stylem grafiki. Jeżeli tutaj utrzymają poziom to przy takiej grafice nie mam pytań.
June 21, 20233 yr Podoba mi się dbałość o szczegóły i to co się dzieje na drugim planie GOAT paralaksa Edited June 21, 20233 yr by GearsUp
June 21, 20233 yr 11 minut temu, tlas napisał: Wybitne. NSMBU to najlepszy Marian 2d hamowany tylko stylem grafiki. Jeżeli tutaj utrzymają poziom to przy takiej grafice nie mam pytań. Oj tak, ostatni Marian był mega, dlc z Luigim już wprawdzie mniej mi się podobało, ale i tak Wonder wskakuje day1
June 21, 20233 yr 20 października miałem brać Spidermana, ale pierwszeństwo ma Marian, a Spiderman później wpadnie po niższej cenie
June 21, 20233 yr https://www.videogameschronicle.com/news/gallery-nintendo-releases-33-super-mario-bros-wonder-screenshots/ oficjalne screeny aż dziwnie patrzy się na taką ekspresję animacji gdy porówna się to do całej sagi NSMB. piękne.
June 21, 20233 yr Ta część z wii/wiiu była obrzydliwa. Jak jakaś fanowska gra z unreala, miło że tutaj wracają na tory z DUSZĄ
June 21, 20233 yr Nie przepadam za Mario 2D, wolę 3D, ale ta część zapowiada się nadzwyczaj dobrze, day1.
June 21, 20233 yr Nie ma bata. Do premiery tej gry switch musi u mnie wylądować. Zdążę skończyć wszystkie exy z xboxa i wleci switch z tym Marianem. Wyglada to bardzo fajnie. Ostatni Marian 2d jakiego grałem to ten na nintendo ds.
June 21, 20233 yr Nintendo to Mario, a na kolejną klasyczną odsłonę dwuwymiarowej platformówki* przyszło nam czekać 11 lat *tzn. nie licząc Maker'ów
June 21, 20233 yr Do mnie to wygląda ewidentnie jak gierka na silniku NSMBU, a etapy po zjedzeniu roślinki przypominają mi muzyczne poziomy z ostatniego Raymana
June 21, 20233 yr No nie wiem. Ten słoń to taki troche jumping the shark od Nintendo. Coś mi nie pasuje w tej graficzce. Jakbym oglądał bardzo dobrą kopię Mario. I te okropne głosy roślinek, na chuj to komu. I te napisy "great", "excellent", bez sensu. Muzyka już teraz czuć że będzie chujowa jak w serii New.
June 21, 20233 yr Oby nie bylo tego glupiego motywu z cofaniem sie o kilka leveli, gdy straci sie zycia. Durny pomysl, ktory popsul cala dobra gre.
June 22, 20233 yr Oby nie było wracania na mapkę po zgonie i długich ladingów, bo to zabiło we mnie chęć ukończenia remastera z WiiU. Indyczki z pół sekundowymi loadingami i dobrze rozmieszczonymi checkpointami jak w Celeste, czy w TEINie, oduczyły mnie cierpliwości do chujowych rozwiązań jak w New Super Mario Bros. U. Nie jestem fanem, ani samograjów, ani powtarzania długich odcinków po zgonie, ani przydługich loadingów, ani… itd.. Z wiekiem coraz bardziej szanuję swój czas, więc dziękuję środkowym palcem za takie chujowizny. Jeśli chodzi o trailer to gra bardzo mi się podoba, bo w końcu zupgreadeowali grafikę, która w ostatnich częściach była nędzna, no i w końcu jedzenie „grzybów” nabrało większego sensu
June 22, 20233 yr 18 godzin temu, Rozi napisał: Nowy 2,5D Marian, prezentuje się przepięknie, premiera 20.10.2023 Miazga Nintendo cały czas potrafi jednak zaskoczyć sztosem z rękawa.
June 23, 20233 yr Oglądałem ponownie ten trailer i zauważyłem, że wywalili licznik czasu na planszach. Pojawia się on tylko w niektórych sekcjach. Edited June 23, 20233 yr by funditto
June 23, 20233 yr Nie będę tęsknił. W tych 2d jeszcze do przeżycia ale jak mi dali limit czasu w 3d world to byłem zniesmaczony