Opublikowano 10 grudnia 20231 r Super akcja drodzy forumowicze. Mam nadzieję, że dzieciaki poczują trochę ciepła na święta i dostaną coś co same chciały? Bez kłótni Pany na uj nam to. Liczy się tylko efekt.
Opublikowano 10 grudnia 20231 r Fajna inicjatywa, trzeba wspierać, bo te dzieciaki już na starcie życie mają pod górkę.
Opublikowano 10 grudnia 20231 r Nie wiem, co śmieszniejsze. Czy to, że grzybi czasami ogarnia i rozumuje rzeczywistość jak stara baba na facebooku, czy to, że nie ogarnia, że wpłatę na takich zbiórkach można ukryć i robi dochodzenie, kto wpłacił po bzdurasie, a kto napisał, że pomógł. Jebany, cały wieczór główkował jak to możliwe, że wpłata była jedna, a posty o wpłacie dwa xd
Opublikowano 10 grudnia 20231 r @creatinfreak i co planujesz przy tej kwocie? O tych voucherach rozmawialiśmy, ale tam u Ciebie nic nie ma, mam rodzine w tych okolicach, najbliżej Chojnice z troche większych miast, ale tam też bieda, a do Bydgoszczy już ponad 100km. Coś pisałeś o wyjściu do kina na zbiórce, w Chojnicach z tego co pamiętam jest jakiś mały aquapark, to by mogła być fajna atrakcja.
Opublikowano 10 grudnia 20231 r Autor Każda złotówka się przyda. Bilety do kina kumpel osobno już ogarnia. Drugi kumpel będzie gadał ze starostą i może damy radę załatwić wejście na łyżwy. A vouchery można kupić do Sinsay to każdy z dzieciaków sam by sobie kupił jakaś bluzę czy koszulkę. Trochę już mnie przeraża kwota jak się uzbierała. Ale jak mówiłem w tygodniu będę rozmawiać z dyrektorką i może ona powie co by im się bardziej przydało. Edytowane 10 grudnia 20231 r przez creatinfreak
Opublikowano 10 grudnia 20231 r Autor Może też zajdę do nich i bezpośrednio może mają jakieś małe marzenia/potrzeby typu jakieś słuchawki, piórnik, kolczyki czy coś nie za miliony monet. Edytowane 10 grudnia 20231 r przez creatinfreak
Opublikowano 10 grudnia 20231 r Wchodze co taki ruch a tu juz jakas drama Ludzie sa napieci ZMIANĄ RZĄDU
Opublikowano 10 grudnia 20231 r 9 minut temu, creatinfreak napisał: Może też zajdę do nich i bezpośrednio może mają jakieś małe marzenia/potrzeby typu jakieś słuchawki, piórnik, kolczyki czy coś nie za miliony monet. O czymś takim już pisałem, ale jesteś z tym sam i kilkanascie dzieciaków do obdarowania, to nie cisnąłem z tym dalej.
Opublikowano 10 grudnia 20231 r Autor 2 minuty temu, Shen napisał: O czymś takim już pisałem, ale jesteś z tym sam i kilkanascie dzieciaków do obdarowania, to nie cisnąłem z tym dalej. No wiem, ale z zakładanym mniejszym budżetem mogło by być ciężko. Teraz się to bardziej realne wydaje.
Opublikowano 10 grudnia 20231 r Świetna inicjatywa. Sugeruje tylko przypiąć link do pomagam w 1 poście bo trzeba wertować temat.
Opublikowano 10 grudnia 20231 r 52 minuty temu, creatinfreak napisał: Nie no już nie przesadzajmy. Może chociaż link na głównej stronie forum @Square
Opublikowano 10 grudnia 20231 r Aż przypomina mi się jak robiłem zbiórkę dla kota z roboty na pomagam.pl. W pewnym momencie pomyślałem "o kurwa nie byłem gotowy na taką kasę w tak krótkim czasie" bo w sumie zebrałem prawie 3x tyle co zamierzałem. Świetnie, że to tak się rozkręciło. Bynajmniej dzieciaczki będą miały lepiej.
Opublikowano 11 grudnia 20231 r Gracze dowieźli na giga koksie 10 godzin temu, Plugawy napisał: Bynajmniej dzieciaczki będą miały lepiej. To w końcu będą miały, czy nie?
Opublikowano 11 grudnia 20231 r Brawo za inicjatywę bo parafrazując klasyka Przydałoby się trochę współczucia i pomocy w tym smutnym jak pizda kraju
Opublikowano 11 grudnia 20231 r Godzinę temu, krupek napisał: Gracze dowieźli na giga koksie To w końcu będą miały, czy nie? To było zamierzone
Opublikowano 11 grudnia 20231 r 18 godzin temu, krupek napisał: Nie wiem, co śmieszniejsze. Czy to, że grzybi czasami ogarnia i rozumuje rzeczywistość jak stara baba na facebooku nic nie powinno już dziwić po jego dzwonieniu do drukarni z pytaniami dlaczego psx extreme wychodzi od nich opóźniony. Ja nie wpłacam, ale chciałem się od razu usprawiedliwić - z ziomkami robimy szlachetną paczkę i już tam pare stówek poszło
Opublikowano 11 grudnia 20231 r 4 godziny temu, krupek napisał: Gracze dowieźli na giga koksie To w końcu będą miały, czy nie? "bynajmniej na dzieci będzie" to słynny catchphrase mockujacy pokolenie Karyn 500+. Kolega plugawy zapewne użył tego intencjonalnie. Pozdrawiam.