Skocz do zawartości

Mała zbiórka dla dzieci z domu dziecka

Featured Replies

• Odpowiedzi 222
  • Wyświetleń 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• creatinfreak
    creatinfreak

@adasiulko @Kmiot @Moldar @krupek @Plugawy @mitra @iluck85 @Bzduras @Crazy Horse @_Red_ @Soban @Shen @Dud.ek @Ukukuki @grzybiarz @Suavek  Po pierwsze ja sam jeszcze raz dziękuję za tyle wsparcia

• creatinfreak
    creatinfreak

Byście widzieli ich miny jak włączyłem głośnik. Coś pięknego jaką mieli radoche. Przez dobra godzinę dyskoteka w jadalni była. Niestety wszystkich dzieci nie było, jeszcze jednego przenieśli do drugie

• creatinfreak
    creatinfreak

Widziałem się z dzieciakami. Panie mówiły, że młodzi to już tylko czekają na mnie (widzieli na FB, że coś organizuje). Przedstawiłem im moje pomysły (albo coś większego na ośrodek i mały upominek dla

Opublikowano

Super akcja drodzy forumowicze. Mam nadzieję, że dzieciaki poczują trochę ciepła na święta i dostaną coś co same chciały? 

Bez kłótni Pany na uj nam to. Liczy się tylko efekt. 

Opublikowano

Fajna inicjatywa, trzeba wspierać, bo te dzieciaki już na starcie życie mają pod górkę.

Opublikowano

Nie wiem, co śmieszniejsze. Czy to, że grzybi czasami ogarnia i rozumuje rzeczywistość jak stara baba na facebooku, czy to, że nie ogarnia, że wpłatę na takich zbiórkach można ukryć i robi dochodzenie, kto wpłacił po bzdurasie, a kto napisał, że pomógł. Jebany, cały wieczór główkował jak to możliwe, że wpłata była jedna, a posty o wpłacie dwa xd

Opublikowano

@creatinfreak i co planujesz przy tej kwocie? O tych voucherach rozmawialiśmy, ale tam u Ciebie nic nie ma, mam rodzine w tych okolicach, najbliżej Chojnice z troche większych miast, ale tam też bieda, a do Bydgoszczy już ponad 100km.

Coś pisałeś o wyjściu do kina na zbiórce, w Chojnicach z tego co pamiętam jest jakiś mały aquapark, to by mogła być fajna atrakcja.

Opublikowano
  • Autor

Każda złotówka się przyda. Bilety do kina kumpel osobno już ogarnia. Drugi kumpel będzie gadał ze starostą i może damy radę załatwić wejście na łyżwy. A vouchery można kupić do Sinsay to każdy z dzieciaków sam by sobie kupił jakaś bluzę czy koszulkę. Trochę już mnie przeraża kwota jak się uzbierała. Ale jak mówiłem w tygodniu będę rozmawiać z dyrektorką i może ona powie co by im się bardziej przydało.

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano
  • Autor

Może też zajdę do nich i bezpośrednio może mają jakieś małe marzenia/potrzeby typu jakieś słuchawki, piórnik, kolczyki czy coś nie za miliony monet.

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Wchodze co taki ruch a tu juz jakas drama :yao:

Ludzie sa napieci ZMIANĄ RZĄDU 

Opublikowano
9 minut temu, creatinfreak napisał:

Może też zajdę do nich i bezpośrednio może mają jakieś małe marzenia/potrzeby typu jakieś słuchawki, piórnik, kolczyki czy coś nie za miliony monet.

O czymś takim już pisałem, ale jesteś z tym sam i kilkanascie dzieciaków do obdarowania, to nie cisnąłem  z tym dalej.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Shen napisał:

O czymś takim już pisałem, ale jesteś z tym sam i kilkanascie dzieciaków do obdarowania, to nie cisnąłem  z tym dalej.

No wiem, ale z zakładanym mniejszym budżetem mogło by być ciężko. Teraz się to bardziej realne wydaje. 

Opublikowano

Świetna inicjatywa. Sugeruje tylko przypiąć link do pomagam w 1 poście bo trzeba wertować temat. 

Opublikowano
52 minuty temu, creatinfreak napisał:

Nie no już nie przesadzajmy.

Może chociaż link na głównej stronie forum @Square

Opublikowano

Aż przypomina mi się jak robiłem zbiórkę dla kota z roboty na pomagam.pl. W pewnym momencie pomyślałem "o kurwa nie byłem gotowy na taką kasę w tak krótkim czasie" bo w sumie zebrałem prawie 3x tyle co zamierzałem. Świetnie, że to tak się rozkręciło. Bynajmniej dzieciaczki będą miały lepiej. 

Opublikowano

Gracze dowieźli na giga koksie :problem:

10 godzin temu, Plugawy napisał:

Bynajmniej dzieciaczki będą miały lepiej. 

To w końcu będą miały, czy nie? :leo:

Opublikowano

Brawo za inicjatywę bo parafrazując klasyka

Przydałoby się trochę współczucia i pomocy w tym smutnym jak pizda kraju

Opublikowano
Godzinę temu, krupek napisał:

To było zamierzone :)

Opublikowano
18 godzin temu, krupek napisał:

Nie wiem, co śmieszniejsze. Czy to, że grzybi czasami ogarnia i rozumuje rzeczywistość jak stara baba na facebooku

nic nie powinno już dziwić po jego dzwonieniu do drukarni z pytaniami dlaczego psx extreme wychodzi od nich opóźniony. 

Ja nie wpłacam, ale chciałem się od razu usprawiedliwić - z ziomkami robimy szlachetną paczkę i już tam pare stówek poszło 

Opublikowano
4 godziny temu, krupek napisał:

"bynajmniej na dzieci będzie" to słynny catchphrase mockujacy pokolenie Karyn 500+. Kolega plugawy zapewne użył tego intencjonalnie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Czekam na plusiki. Co najmniej jeden za złotówkę :wujaszek:

IMG-20231212-WA0000.thumb.jpg.af687924925bf405ed6cf0d96321bf55.jpg