Opublikowano 12 czerwca12 cze Kosmiczne jaja ma jeden z najlepszych skeczy w historii, ten z piracką wersją kosmicznych jaj :DDo kontynuacji muszą wziąć tego gościaCzekam
Opublikowano 13 czerwca13 cze Moranis nie chciał za żadne pieniądze wystąpić w Ghostbusters 3 i 4 a tutaj ponoć już się zgodził.
Opublikowano piątek o 12:155 dni Jeżeli wróci Moranis, to pójdę do kina dla zasady. Chłop mi wyrobił gust komediowy.
Opublikowano piątek o 12:535 dni Bałem się, że będzie typowy skok na kasę, ale jeśli to ma być ostatnie dzieło Mela Brooksa. Już potwierdzone, że wracają i Moranis i Bill Pullman
Opublikowano piątek o 13:045 dni Najbardziej to byłem zdziwiony, że Mel Brooks jeszcze żyje. Za nieco ponad rok stuknie mu setka.
Opublikowano sobota o 10:545 dni Ciekawe czy premiery dożyje. Jedynka to mi się głównie z tą sceną kojarzy
Opublikowano sobota o 11:005 dni Albo to, Mel Brooks mistrzhttps://www.youtube.com/watch?v=a6iW-8xPw3k Edytowane sobota o 11:005 dni przez Rtooj
Opublikowano sobota o 12:384 dni 1 godzinę temu, PiotrekP napisał(a):Jedynka to mi się głównie z tą sceną kojarzyMi tez bo byla najsmieszniejsza w tym ogolnie dla mnie bezbecznym filmie. Nie przepadam za montypythonowym humorkiem.
Opublikowano sobota o 12:444 dni Mi ten film akurat wyjątkowo nie siadł. Z MP to wiadomo że Graal i Żywot Briana topka.
Opublikowano sobota o 20:064 dni ,,Crystal Lake"... serial tworzony z myślą o platformie ,,Peacock", w produkcji m.in. poprzez współpracę ze Studiem/Firmą A24. Jedna z tych ,,nieoczekiwanych!" serialowych dziwności na 2025 roku, których kompletnie się nie spodziewałem ,,że w ogóle na 2025 rok coś takiego się pojawi!", a na których premierę czekam megaaaa. Taki niszowy, ,,indie horror/slasher" się nam szykuje... 9 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Ciekawe czy premiery dożyje. Jedynka to mi się głównie z tą sceną kojarzy,,Space Balls" może i nie jest najlepszym filmem Sir Mela Brooksa, ale należy do mojej prywatnej topki (top 3) produkcji tego mistrza komedii i parodii. Pokochałem ,,Space Balls"... już od pierwszego wejrzenia, od pierwszego momentu... :\
Opublikowano poniedziałek o 18:452 dni Też myślałem, że będzie gorzej. Fragment z krzesłem nawet mnie rozbawił
Opublikowano wtorek o 14:351 dzień Do kina się raczej nie wybiorę, ale faktycznie mogło być gorzej. Oby tylko trailer nie zawierał najlepszych kawałków, bo sam film nie trwa nawet 90 minut.
Opublikowano wtorek o 14:511 dzień Sam trailer dał najlepsze sceny, także nie wiem, co może być jeszcze dobrego xd
Opublikowano wtorek o 15:541 dzień Niedawno... był piątek 13-ego, i to akurat w czerwcu. W sumie do premiery ,,13 dni do wakacji" trochę jednak zostało - to taki polski niby-slasher bazujący na motywach (na to wygląda) serii slasherów ,,Krzyk" i ,,Piątek 13-ego" sprzed ponad 4 dekad. Polscy twórcy mają ,,jaja" i chęci, żeby stworzyć coś oryginalnego w materii ,,krwawego kina grozy/thrillera", a wygląda na to, że i ten film może być czymś ciekawym i świeżym jak na standardy polskiej kinematografii. Ja czekam mocno na ten tytuł - myk do kina obowiązkowy!