Opublikowano 6 godzin temu6 godz. ,,Ale urwał... Ale to jest dobre!" Do końca nie oglądnąłem tego mini-teaserka do filmówki z Uniwersum ,,Odrodzonego jako galareta" - tak luknąłem około połowy, bo jestem w trakcie oglądania sezonu 1-ego ,,OJG". Zapewne do premiery filmu w Polsce zdążę nadrobić całe 3 sezony ,,animu" plus mangę, którą zamierzam kupić i poczytać. 21 godzin temu, Shankor napisał(a):No, nie wierzę... Akurat miałem wrzucać wklejkę z tym trailerem w wersji PL do tego działu... No fajnoooo będzie z tego rodzaju kinem, fabułą, gatunkiem, aktoraaaaami w rolach głównych. Zapachniało mi tu klimatem z serii ,,Ocean’s Eleven/Twelve" i temu podobne. In the Grey - tak, to będzie ciekawy eksperyment filmowy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W dniu 9.03.2026 o 18:58, Shankor napisał(a):Uwielbiam "Dżejka", ale po "Ambulance", a w szczególności "Road House" nie mam za grosz zaufania do projektów, które sobie dobiera - nie mówię, że to też będzie taki szajs, ale podchodzę z rezerwą.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No ostatnia współpraca Cavilla i Ritchiego też nie wypadła najlepiej.