Opublikowano 10 marca10 mar ,,Ale urwał... Ale to jest dobre!" Do końca nie oglądnąłem tego mini-teaserka do filmówki z Uniwersum ,,Odrodzonego jako galareta" - tak luknąłem około połowy, bo jestem w trakcie oglądania sezonu 1-ego ,,OJG". Zapewne do premiery filmu w Polsce zdążę nadrobić całe 3 sezony ,,animu" plus mangę, którą zamierzam kupić i poczytać. 21 godzin temu, Shankor napisał(a):No, nie wierzę... Akurat miałem wrzucać wklejkę z tym trailerem w wersji PL do tego działu... No fajnoooo będzie z tego rodzaju kinem, fabułą, gatunkiem, aktoraaaaami w rolach głównych. Zapachniało mi tu klimatem z serii ,,Ocean’s Eleven/Twelve" i temu podobne. In the Grey - tak, to będzie ciekawy eksperyment filmowy.
Opublikowano 10 marca10 mar W dniu 9.03.2026 o 18:58, Shankor napisał(a):Uwielbiam "Dżejka", ale po "Ambulance", a w szczególności "Road House" nie mam za grosz zaufania do projektów, które sobie dobiera - nie mówię, że to też będzie taki szajs, ale podchodzę z rezerwą.
Opublikowano 11 marca11 mar A zaczyna się od ,,Piątku 13-ego"... marca... XD. Wbita z waszej strony do Heliosa? Najlepsiejsze w tej ofercie jest to, że dają do emisji na ten event sporo anime, animacji, no i jakichś produkcji a'la ,,kino konesera" etc. Dobra nasza.
Opublikowano 13 marca13 mar Wrzuta z serwisu FDB.PLByłbym chyba kompletnie zbity z tropu... jeśli cz.8 ,,Krzyku" po prostu by powstała. VII - tej odsłony jeszcze nie widziałem, ale po VI-tce miałem już troszku dość. Zastanawiam się tylko, co scenarzyści muszą kombinować w swoich pełnych wyobraźni i pomysłów mózgach, żeby tworzyć kolejne i kolejne odsłony tego Uniwersum, które zadowalały by i widzów i krytyków, aby po prostu ta franczyza się nikomu nie przejadła. No, może być ciekawie. :D
Opublikowano 16 marca16 mar Łoo kurna... Pan Mackie w takiej roli? Taki tam... miks Prince of Persia i Mumii z B. Fraserem... Klimacik to całkiem, całkiem ma.
Opublikowano 16 marca16 mar Trochę taki "generic desert movie". Jak już zobaczyłem Bena Kingsleya to wiedziałem czego się spodziewać. 1 - Obligatoryjny łysy antagonista - check. 2 - Szukający własnego dowartościowania jego przydupas - check. 3 - Ładna, egzotyczna laska dla naszego protagonisty - check. 4 - Nasz protagonista znikąd, który okazuje się być wybrańcem - check. No bardziej generycznie się nie dało.
Opublikowano 18 marca18 mar Hmmm. Jak dla mnie... troszku niespodziewany newsik. Zapewne sama animacja pod względem technicznym jest na późnym etapie produkcji, albo gdzieś po środku. Postprodukcja, całe te postsynchrony zapewne dojdą w czasie. Część pierwsza tego Uniwersum najlepsza jak do tej pory... No i ten legendarny polski dubblarz. xDW dniu 16.03.2026 o 20:45, LukeSpidey napisał(a):Trochę taki "generic desert movie". Jak już zobaczyłem Bena Kingsleya to wiedziałem czego się spodziewać.1 - Obligatoryjny łysy antagonista - check.2 - Szukający własnego dowartościowania jego przydupas - check.3 - Ładna, egzotyczna laska dla naszego protagonisty - check.4 - Nasz protagonista znikąd, który okazuje się być wybrańcem - check.No bardziej generycznie się nie dało.Czyli ten właśnie generyczny film ,,piasko-pustynny", to taki cosik powstały z: ,,Mumia" z 1999 roku + ,,Prince of Persia" + ,,John Carter"
Opublikowano 21 marca21 mar Geekowski lekki kisielek w gaciach i podjarka na premierę (ależ tu czasu zostaaaałooo!) cz.4 filmowego Uniwersum Sonic. Wizualnie i fabularnie... być może będzie najlepiej ze wszystkich serii jak dotychczas. Czeeeekamy przez wielkie C! xD.23 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Chuck Norris nie żyje. Tak, Chuck Norris to gigant filmów akcji i kina ,,kopanego". Ależ szkoda, że już go wśród nas nie ma... Pamiętam go najbardziej ze ,,Strażnika z Teksasu", no i z tej słynnej sceny z ,,Drogi Smoka" z Brucem Lee, gdzie stanął na przeciwko niemu w pojedynku ,,jeden na jednego". No i co to był za pojedynek!
Opublikowano 24 marca24 mar 14 minut temu, Sep napisał(a):Zapowiada się na kolejną fajną azjatycką napierdalankę.Ciareczki, dawno nie było dobrej napierdalanki na poziomie Raid
Opublikowano 24 marca24 mar Prawda. Też z chęcią obejrzę, ale w połowie trailera wyłączyłem, bo nie chcę znać wszystkich fatality przed seansem. Powinni te zapowiedzi jednak bardziej zmyślnie robić.
Opublikowano 25 marca25 mar To miło ze strony oponentów że tak chętnie zrobili z nim ten układ piramidy w oktagonie.
Opublikowano 25 marca25 mar Nie wiem jak tam nowy sezon ,,Daredevila" od Disney(ozy)a stoi, ani nawet wszelakie plotki odnośnie roli Castle'a jako Franka i jako Punishera w spidermankowym ,,BND", ale... tego rodzaju newsik powala na kolana, i to grubo:Film ,,R" w MCU, jako okołogodzinny (zapewne) SPECJAL w MCU?JARANKO w opór! :D