Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 godziny temu, Chewie napisał(a):Chyba mam tak samo. Damona może jeszcze przeboleję ale Holland ma zawsze ten sam wyraz twarzy. Jeszcze ta Zedaya. Ale ekpię sobie Nolan zmontował. W każdym razie będzie warto pójść na imaxa bo pewnie nic bardziej kinowego nie dostaniemy w przyszłym roku.Holland przy zendai to jeszcze przynajmniej udaje że coś próbuje grać. Ona ma jedną maskę na każdą scenę, zero emocji. Gdyby chociaż wizualnie było na co popatrzeć, alu tutaj też płasko to wypada.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. do dzisiaj nie mogę przeboleć tej srającej miny zendai w Diunie drugiej, serio nie widzieli tego na planie!?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, Słupek napisał(a):do dzisiaj nie mogę przeboleć tej srającej miny zendai w Diunie drugiej, serio nie widzieli tego na planie!?Widzieli i mlode siksy ją uwielbiają patrząc na excela.To jest odpowiednik taylor swift w świecie muzyki mi się wydaje. Armia NIJAKOŚCI ogląda NIJAKOŚĆ i to się sprzedaje....