Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 315

Featured Replies

Opublikowano

Standardowa comiesięczna gadka "nie ma pdfa i prenumeraty"

U mnie w sumie też, ale mam co czytać.

• Odpowiedzi 110
  • Wyświetleń 20,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lecimy znów.

• Uf, późno w tym miesiącu, ale PS2 Extreme mnie trochę spowolniło, ale już jestem Mordeczki. W sam raz tuż przed Wigilią, niech to będzie więc mój prezent dla Was. Nawet jeśli nietrafiony, to intencje,

• Proponuję pominąć 316 i za miesiąc wydać od razu 317 jako numer styczniowy (bo wyjdzie zresztą w styczniu). A za 20 lat zrobić brakujący 316 numer jako nostalgiczną podróż do czasów PS5/SeriesX/N

Opublikowano
15 minut temu, PiotrekP napisał:

Standardowa comiesięczna gadka "nie ma pdfa i prenumeraty"

U mnie w sumie też, ale mam co czytać.

W dniu premiery sklepowej chyba zawsze już był pdf, a najczęściej dzień/dwa wcześniej, także tego.

Opublikowano

Jest. 30 mega ale pewnie będzie podmieniony potem. Czytać się da ;)

Opublikowano

Jeszcze mój list jest opublikowany jako list miesiąca. To już radość do kwadratu.

Opublikowano
Cytat

116 stron o grach i popkulturze. 

Na papierze od 1977 roku!

Cytat z maila.

Kurka, chyba wcześniej szmatławiec nazywał się Atari 2600 Extreme 

:)

Opublikowano

Panie Dżujo, dziękuję za obszerny tekst o Dreamcaście. Zaraz pewnie odpalę swojego i pocisnę w Daytonę.

Zabrakło tylko informacji, że istniał prototyp Dreamcasta z napędem DVD. Miał wyjść gdzieś w 2001 chyba, i z tego co pamiętam to wyglądał jak odtwarzacz DVD.

Opublikowano

Proponuję pominąć 316 i za miesiąc wydać od razu 317 jako numer styczniowy (bo wyjdzie zresztą w styczniu).

A za 20 lat zrobić brakujący 316 numer jako nostalgiczną podróż do czasów PS5/SeriesX/NSwitch.

Opublikowano

Albo zrobić jeden numer z podwójną numeracją, jak to było bodajże dwukrotnie w przypadku początków gazety. Wtedy to były numery wakacyjne (podwójna numeracja ale zawartość jak w zwykłym numerze). Teraz dałoby możliwość w końcu nadrobić miesiąc.

Nie wiem jak Wy, ale jak bym jako osoba "z zewnątrz", chcąca kupić po raz pierwszy, zobaczył numer z napisem "listopad", stwierdziłbym że stary i bym go nie wziął.

Wydaje mi się to najrozsądniejszym wyjściem z sytuacji zaległego miesiąca.

Opublikowano

Tak, dwa były podwójne. Ilość stron identyczna co w innych numerach z rocznika. Bez dodatkowej zawartości.

Może żeby nie mieszać roczników, to warto pomyśleć nad tym w numerze np. lutowym. Byłoby 318+319. I problem z głowy.

Bo co innego - ominąć całkowicie jeden miesiąc? Wydać dwa zwykłe numery w miesiącu? No sense.

20231203_215158.jpg

20231203_215208.jpg

Opublikowano

Ej ale chyba tak było, że w miesiącu wyszły dwa numery. Biorąc obecny przykład- 1 grudnia numer listopadowy, więc w piątek przed sylwkiem numer grudniowy. 

Choć tamtym razem przykładowo byłyby to numery grudniowy i styczniowy. Teraz obsuwa z numeracją jest miesięczna. 

Opublikowano

Dzisiaj pierwszy raz miałem sposobność zapoznać się (a w zasadzie przewinąć na podglądzie) najnowszy numer.

Zauważyłem jeden maleńki kroczek naprzód: hyde park ma odwrócone kolory, czyli w końcu czarne na białym; chociaż makieta nadal taka sama (podobnie jak w przypadku reszty działów), czyli nadal mamy tzw. Roman's legacy. :facepalm:

Idzie nowy rok, więc kiedy jak nie teraz coś z tym zrobić?

A z okładką u mnie tradycyjnie, czyli nie interesuje mnie co tam za motyw jest. To tylko źródło przychodu z reklamy i przynęta na nowych (tudzież sentymentalnie powracających) czytelników.

Spoiler

I sporów o okładkę na forumku. :rolleyes:

Opublikowano

Przeczytałem o historii Fallout i chciałoby się znaaacznie więcej. Dawać mi tu cały numer specjalny tylko o tej serii :daddy:

Opublikowano

Ten materiał nie był czasem sponsorowany?. Już nie pamiętam, czy się oznaczacie z takimi rzeczami.

Opublikowano

Chyba większość magazynów wtedy wychodziła w podwójnym numerze na wakacje. W 2000 roku pierwszy numer Play wszystko gra ukazał się w wakacje i to też od razu był podwójny numer lipiec-sierpień.

Opublikowano

To był pierwszy znak, że upada drukarnia , zostały tam jeszcze jakieś?

Opublikowano
W dniu 1.12.2023 o 10:32, Mantis napisał:

I już mam. Będzie co czytać na weekendzie. 

20231201_103054.jpg

Jak to? Prenumerant z pana?

Opublikowano

Nie jestem prenumeratorem ani żadnym patronem, a dostałem wersję z Extreme Plusem. 

Ale jakby co, to nie zwrócę Wam już tej wkładki, zapomnijcie :sapek:

Opublikowano

Pani skiosku poinformowała, że w Ruchu może nie być szmatławca, bo firma rezygnuje z kolportażu części pozycji. Coś więcej wiadomo?