Skocz do zawartości

Fallout TV Series

Featured Replies

• Odpowiedzi 150
  • Wyświetleń 15,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W końcu udało mi się zmęczyć wczoraj Failouta. Zmęczyć, to chyba najwłaściwsze słowo, choć generalnie moje wrażenie końcowe uległo nieco poprawie po ostatnim odcinku, co nie zmienia faktu, że ten seri

• Ja pier....8 godzin genialnego serialu, a ludzi razi niebinarna postać, występująca w sumie może minutę...spuścić na Was atomówkę to za mało.

• Nie zna Fallouta, ale klimaty postapo to jego geekowski konik. Dalej nie czytam.

Opublikowano

Kurde naprawdę podobał mi się ten zwiastun. Teraz to czekam mocno, to może się udać :)

Opublikowano

W tym zwiastunie tylko to CGI strasznie nierówne mi się wydaje. Vertibirdy z 1:00 spoko, ale domki w tle już nie, podobnie jak 1:19. Wiem, że 5 miechów do premiery i mogą to poprawić, ale trochę dziwnie to wygląda.

Opublikowano

Spoko zwiastun, z ciekawością sprawdzę co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Trailer spoko, gorszego postapo od the last of us nie da się zrobić.

Opublikowano

Wygląda całkiem spoko, obada sie. Niepokojem jedynie napawa fakt że ta pizda z bethesdy to nadzoruje  :)

Opublikowano

Marzyłem od czasów pierwszego Fallouta o serialu lub filmie - brutalnym, brudnym, bez kompromisów.
Serial obejrzę, ale mam wątpliwości. Ten gładki ghul po liftingu to śmiesznie wygląda, jak sobie przypomnę jak w starych Falloutach wyglądały. Power Armory to jakiś cosplay raczej zrobiony, w ogóle nie czuć tej masy i siły. Szkoda, że bardziej wzorują się na F3 i F4, ale co zrobić, takie czasy.

Liczę w każdym razie, że oprócz brutalności, pokazywać będą bezwzględność Pustkowii, niewolnictwo, Raidersów i wszystko co definiuje Fallouta.

No i jak Todd to nadzoruje to pewnie będą chujowe dialogi - Yes, No, I don’t know. :)

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

No te pancerze wyglądają jakby zrobili je z tych ninrendo kartonów i pomalowali na srebrno. Ghoul wyglądający jak model też nie pomaga. Serial pewnie będzie cierpiał na to samo co tlou. Ta teatralna scenografia przez którą nie można traktować tego świata na serio

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Z chęcią zobaczę, bo uwielbiam ten setting. Oby tylko nie nasrali lgbtqwerty+ i woke szitu. Ma być piękne zderzenie nieogarniętego vault dwellera z rzeczywistością. Ciekawe czy muzyka z trailera będzie w serialu, czy tylko wykupili licencję na promocję.

Opublikowano

Mam obawy, ale może się pozytywnie zaskoczę. Dalej mi nie pasuje, że ten ghoul jakiś taki wygładzony, a miejscami ten Power Armor to jak z jakiegoś cosplayu.

Opublikowano

Fajnie to wygląda, jakimś wielkim fanem tego uniwersum nie jestem, ale serial/film chętnie w tych klimatach obejrzę. 

Opublikowano

Ciekawe czy będzie jakieś wprowadzające wytłumaczenie, że tam świat tak wygląda (w sensie przed wybuchem wojny).

W TLoU mieliśmy "Batiatusa", który tłumaczył o grzybie i fajnie to wprowadziło  nieobeznanych w temacie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z białego mężczyzny musieli zrobić potwora, żeby mógł wystąpić w serialu w innej roli niż zły albo starzec. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

IGN dało 9/10, ciekawe co z tego wyszło, wygląda, że coś niezłego:)

image.png.58e1a7a98a0d80a55b094fb6dbc7700a.png